Chapter 4 - Отново заедно!

2.7K 87 3
                                    

-Амм, ако обещаеш да не се напиваш толкова, че да ми се нахвърлиш!

-Няма, обещавам!

-Е, тогава, ДА!

-Супер!

След някъде 10 минути мълчание Хари проговори.

-Оливия, ще ме придружиш ли на рождения ден на сестра ми?

-Да!

-Да си готова в 19:30.

-Добре.

-И си облечи нещо секси!

Аз се засмях, а той стана. Разходи се из къщата.

-Олив, къде ще спя?

-На втория етаж стаята отдясно на стълбите.

-Мерси!

Хари се качи и след малко слезе.

-Отивам до колата да си взема багажа. Идваш ли?

-Да.

Станах от дивана и се запътихме към вратата. Излязохме от къщата и започнахме да вървим към колата. Тя не беше много далеч. В багажника имаше 2 куфара и един сак. Аз взех сака, а той куфарите. Заключи колата. Тръгнахме към къщата. Аз отключих вратата и качих бързо сака горе. Слязох, за да помогна на Хари да качи куфарите. Качихме първо единия и после другия. Хари отвори дрешника и отвори единия куфар. Започна да си подрежда дрехите, а аз му помагах.

Свършихме след 2 часа работа. Вече беше 13 часа и той беше гладен. Натоварихме се на колата и отидохме до най-хубавата пицария в града.

След като се наядохме, платихме и излязохме от пицарията, която беше на плажа. Започнахме да се разхождаме и си говорехме. Замислих се за Зейн. Какво ли прави? Изведнъж нещо развали мисълта ми. Спънах се и замалко да се пребия, но Хари ме хвана.

-Аъм, благодаря!

-За нищо! Няма да те оставя да паднеш!

Аз се засмях и той също. Продължихме разходката си. Хари тръгна към водата и аз тръгнах след него. Изведнъж той ме взе на ръце и тръгна бързо към водата. Аз хвърлих чантата си на пясъка, а той телефона и парите си. След малко бяхме в морето. Той ме пръскаше и аз него. Забавлявахме се много. Телефонът му звънна и той излезе от водата. Явно беше майка му, защото каза "Разбира се, че ще дойдем мамо!".

Той се върна при мен и ми каза, че е 18 часа и имаме 2 часа. Отново ме взе на ръце и излязохме от водата. Когато вече имаше само пясък без вода той ме пусна да сляза. Бяхме чисто мокри. Той ме прегърна.

-Така няма да влизаме в колата ми!

Погледнах го, така че да се стресне.

-Ще я заведа на автомивка после!

Бяхме чисто мокри и в пясък.

..........

След като се прибрахме влязохме едновременно в банята, но не в една и съща. Аз успях да се изкъпя и да си оправя косата за 30 минути. Избрах си да съм с черна елегантна рокля малко над коляното и с черни Vans. Обичам да съчетавам официално с ежедневно облекло. Гримирах се на набързо, защото не обичам да съм с 1 тон грим на лицето. Косата ми беше пусната на леки чупки. Гримът ми се състоеше от черна спирала и червено червило. Излязох от стаята и слязох долу да чакам Хари. Нахраних Рори. След малко Хари слезе. Беше с черен костюм, а косата му беше оправена с гел и не беше рошава.

-Еха, Олив! Изглеждаш страхотно!

-Благодаря! И ти си доста готин.

Засмяхме се и тръгнахме.

............

Пристигнахме на рождения ден, който беше в един доста скъп ресторант. Хари слезе бързо и ми отвори вратата да изляза. Аз излязох от колата и имах чувството, че сме на светско събитие. Беше пълно с хора. Поне бяхме на открито. Хари даде на някакъв човек да паркира колата и дойде до мен. Хвана ме през ръка и тръгнахме. Появи се един сервитьор, който ни опъти до една огромна маса и ни настани между едно русо момче и една жена, която беше в центъра на всичко, тоест на почетното място. Жената се оказа майката на Хари, а момчето е брат му Найл.

.............

След доста бъбрене Хари стана.

-Искам да вдигна тост за майка ми, която днес навършва 43 години и за прекрасната ми приятелка Олив с, която вече излизаме официално.

Всички ръкопляскаха, а аз почервенях.

.........

Найл ме гледаше през цялата вечер, което ме накара да се чувствам неудобно.

Bad Love (h.s)Where stories live. Discover now