Kapittel 2

771 36 4
                                    

...Huset til Skyle, eh.. "Bestevennen" min :b. (Merk ironien) hadde moren hans også meldt han på?! Hun er jo falktisk snill... Hva skjer med verden for tida? Jeg hoppet bakerst i bussen og gjømte meg, mens jeg smugtittet ut av det svarte vinduet. Han så overnaturlig modig ut.. Hvorfor? Vet vel ikke jeg!! Kanskje han følte at han var tøff fordi han ble med? Da han kom inn i bussen tittet han seg omkring som om han lette etter noen, når han ikke så noen satte han seg to seter foran meg, phjo! Han hadde ikke sett meg.

_____________________

Vi var framme etter en lang reise, Skyle hadde funnet meg og satt rett ved siden av meg, jepp rett ved siden av meg. han gjorde det sikkert BARE for og irritere eller fordi jeg var den eneste han "kjente". Han satt der og tittet på meg mens jeg prøvde og ignorere han. jeg må innrømme at det var litt fint at han var her, nå hadde jeg iværtfal noen jeg viste ikke ville drepe meg selv om han måtte, eller ville han?
Vi ble halvt tvunget halvt frivillig dyttet ut av bussen og videre inn i hovedhuset, det var der vi skulle få vite rollene vi skulle ha for resten av... Til enten alle er døde eller at alle teroristene har blitt ja drept... Jeg ble dyttet inn i en sensor som skannet meg og satt inn en microchip in i armen min, eller det funker ikke fordi jeg hadde snubler da mannen dyttet meg inn så derfor falt den lille microchipen ned på golvet. Jeg tikk den opp og puttet den i lomma. da jeg kom ut av skanneren fikk jeg utdelt litt utstyr, en revolver som inneholdt et skudd, en ryggsekk en notisblok og penn på første siden i notisblokken sto det...
---------------------------
Ha ha! Vote&comment for mer!! 💗 takk alle sammen for hjelpen og motivasjonen til og skrive mer!! ❤️you all! ;)

Terrorist Town #Wattys 2016Where stories live. Discover now