Kapittel 5

560 33 2
                                    

Kjære lesere! I dette kapittelet er det instahistorier som skriver, hun er en VELDIG god forfatter så sjekk gjerne ut bøkene hennes!
_____________________________

Vi gikk nedover gaten sammen. Jeg kunne føle nærværet hans som en sommerbris. Den kilte litt godt, men samtidig forferdelig i magen. Vi sa ikke noe på en stund, men jeg kikket nervøst rundt meg, tenk om det plutselig hoppet en terrorist frem fra bak den søppel kassen? Tenk om han plutselig hoppet ned fra det treet? Eller det smuget?

Vent.. Hvordan kunne jeg vite det var en han? Tenk om det var en jente? Tenk om...tenk om... Tankene kvelte meg innenifra og jeg prøve å ta meg sammen.

Ro deg ned Heaven, tenkte jeg. Ro deg ned, ikke freak ut nå, du må holde hodet kaldt.

«Så hva syns du?»

«...Syns om hva?», spurte jeg forvirret. Hadde han sagt noe jeg ikke hadde fått med meg?

«Om å være her... Terrorist Town», han myste ut i luften uten noe spesielt sted å se

«Jeg... jeg vet ikke helt enda»

Han sa ikke noe på en stund, og jeg skjønte at jeg hadde dummet meg ut. Jeg burde spurt han tilbake om hva HAN syntes om å være her, men selvfølgelig klarte dumme, nervøse og redde meg å ødelegge alt. Jeg sukket oppgitt over meg selv og Skyle så rart på meg.

«Noe galt?», sa han

«Umm...Eh...», jeg måtte finne på en unnskyldning, og det fort! «Jeg... jeg...», kom igjen Heaven, tenk! «Jeg vet ikke hvor jeg bor!», hylte jeg, men holdt meg raskt for munnen. Kanskje det ikke var så smart å skrike ut og fortelle alle morderne hvor vi var.

Skyle måtte smile litt av oppførselen min. «Hva er adressen din da?»

Jeg nølte litt, var det trygt å fortelle han det? Jeg hadde nesten ikke noe valgt og hoppet i det. «Town West 2476 17»

Skyle lyste opp og smilte til meg. «Det vet jeg jo hvor er. Herregud Heaven du vi har gått i feil retning hele veien», sa han og lo litt.

__________

Håper dere likte kapittelet <3

- @instahistorier

Terrorist Town #Wattys 2016Where stories live. Discover now