Kapittel 7

503 30 3
                                    

Han så på meg med et litt bekymret uttrykk i øynene, men jeg overså det. Jeg skulle til å lukke døren, men han sperret meg med foten sin og presset seg inn

"Du blør", sa han og pekte på pannen min

Jeg tok meg fort til pannen og kikket på fingrene mine. Blod! Masse blod. Jeg kjente verden snurre rundt og tok tak i armen til Skyle for å ikke falle. Han holdt meg oppe og smilte svakt til meg.

"Forsiktig", han hjalp meg opp på beina igjen og fulgte meg bort til sofaen.

"Takk for hjelpen", sa jeg og prøvde å virke kald

Skyle overså den sure holdningen min og satte seg i sofaen ved siden av meg.

"Hør...", sa han. "Jeg vet det er nytt, og skremmende, men hvorfor er du så utilnærmelig? Kan vi ikke bare være venner?"

"Venner? Hahahaha den var god", lo jeg og lente meg tilbake. "Neitakk, jeg trenger ikke vennskapet ditt", sa jeg og stirret ut i luften

Hvis vi ble venner kunne jeg kanskje ikke skjule følelsene mine for han lenger. Jeg strøk to hårstrå bak øret og slikket meg rundt munnen. Skyle hadde ikke sagt noe på utsagnet mitt, men reiste seg taust. Han så på meg et øyeblikk før han snudde seg og gikk.

Jeg satt alene igjen i sofaen med en blødende panne. Heldigvis hadde blodet nesten stoppet, så det var ikke fullt så blødende lenger. Jeg stirret lengselsfullt etter ryggen til Skyle, hvordan skulle dette ende? Tenk om han var en terrorist? Da måtte en av oss dø... Eller, tenk om han var en detektiv, da ville jeg leve i konstant fare for at noen andre skulle drepe han. Jeg ville måtte passe på oss begge.

Nei, jeg klarer det ikke. Jeg kunne IKKE tillate meg selv å falle for Skyle.

Jeg ristet oppgitt på hodet, fordi den lille stemmen i hjertet mitt hadde innsett noe hjerne hadde hatt lyst til å fortrenge så lenge... Jeg elsket han.

Nei. Det kunne ikke være sant. Jeg kunne ikke, ville ikke. Det var bare fordi jeg følte meg alene, alt var nytt her. Jeg var en detektiv, noe som gjorde meg utsatt til å bli neste offer. Jeg var ikke forelsket, pøh..

Sånn måtte det være. Han var bare en trygg havn. Ikke noe mer. Og hvis det var noe mer, ja da skulle jeg bli kvitt det fortere enn du kan si Terrorist Town.

______

~ instahistorier

Melding fra TheTexter:
Jeg skal bort i påskeferien, og det er ikke Internett der så jeg får mest sansynlig ikke opptatert på en stund, men jeg skal skrive masse mens jeg er der ;) Vote&comment 💗

Terrorist Town #Wattys 2016Where stories live. Discover now