I love you Mona...

4.4K 218 90
                                    

9. Dio
Monica's P.O.V.
Za stolom već sjedim tri sata i niti jednu riječ nisam progovorila. Harry sjedi do mene,ali i on šuti. Za stolom su Zayn,Brooke,njezin partner Liam i Louis. Svi šute,al samo bi se nekad začuo Brookein iritantan smijeh kad bi joj Liam nešto šapnuo na uho. Svaki put kad bi to Liam napravio Harry bi stisnuo jako čašu i onda bi uzdahnuo i izdahnuo i tako stalno. Tišina je i dalje vladala sve dok...

Harry:'Mona, želiš li plesati samnom?'

Ugodno iznenađena,ne odgovaram već samo ustajem i on mi pruža ruku. Ne mogu vjerovati! Vrištim u sebi i srce mi kuca sto na sat. Obuhvaća me oko struka te se počinjemo gibati u sporom ritmu glazbe. Stavljam ruke oko njegova vrata i dodirujem njegove loknice. Brooke i Liam dođu pokraj nas i počnu isto plesati. Kuja jedna želi napraviti Harrya ljubomornim. Liam opet šapuće Brooke na uho i ona se zasmije. Harry pojačava stisak svojih ruku oko mog struka i vidim da mu ovo smeta. Želim mu pomoći bez obzira što je on možda zaljubljen u nju. Primičem se njegovom uhu te mu šapnem.

''Znam da ti smeta što je ona s njim,ali nema veze ja ti želim pomoći.''

Odmaknem od njegova uha te se nasmijem. Imao je neki nedefiniran osmijeh na licu. Opet sam mu se primakla i šapnula.

'' Glumimo da ću ja nešto reći smiješno i ti se počni smijati glasno. Dogovoreno?''

Nije ni odgovorio već se počeo smijati tako glasno da su sve oči bile na nama,pa čak i Brookine.
Brooke se primakla nama te nas razdvojila. Imala je bijesan izgled lica. Plan nam je upalio.

Brooke:' Što je tako smiješno?'

Harry joj počne nešto reći,ali ja mu zatvorim usta rukom,ali on opet uspije progovoriti...

Harry:' Jel tebe itko ovde zvao? Koliko ja znam mi te nismo zvali. Zato nosi to svoje fufasto dupe odavde i pusti nas na miru...'

Harry se počeo glasno smijati i ja nisam mogla odoliti pa sam se i ja nasmijala. Ne mogu vjerovati joj je ovo rekao.
U pozadini se moglo čuti nekoliko glasova koji su govorili nisko ili lol.

Brooke se uputila da Harryu opali šamar,ali moja ju je ruka spriječila.

Monica:' Udariš li njega,kunem se da ću ja udariti tebe. Znam da sam ružna,ali nigdje ne piše da sam slabić.''

Harry's P.O.V.

Usta su mi pala do poda i ne mogu da vjerujem da me Mona upravo brani. Gdje je nestala ona divna,krasna stidljiva djevojka? Izgleda da mi se ova Mona počinje sviđati...ali kao prijateljica!

Brooke:' Harry. Reci ovom čudu ovdje da se odmakne od tebe i da se uvuče u svoju rupicu za klošare gdje je i dosad bila!

Ni sekundu kasnije,Monina ruka se već našla na njezinom obrazu. Opalila joj tako jak šamar da je Brooke pala na pod. Uzela je sok od nekog dečka te joj ga prosula po glavi!!! Ne mogu vjerovati! Mona je tebe volim! Mislim zbog ovog što si njoj uradila,a ne jer mi se sviđaš. O bože?! Ne sviđa mi se Mona. Ne sviđa mi se Mona. Ne sviđa mi se Mona. Očisti misli Harry. Ne voliš Brooke. Mona ti se ne sviđa. Slobodan si kao ptičica. Tako je,Harry...

Harry:'' Mona,najbolje bi bilo da krenemo.'

Čim sam pogledao Brooke nisam mogao izdržati da se ne zasmijem. Brookein vrisak i plač je bio jedini zvuk koji se čuo u dvorani. Uzeo sam Monu za ruku te smo izašli vani.
Približavali smo se mom autu i upravo kad sam htio ući u auto,prekinio me Zayn. Derao se s ulaza dvorane i dozivao me. Kad sam dotrčao do njega tek tada sam primjetio da u ruci ima neku spravicu. Pogled mi je bio na njegovim rukama. Zayn,Zayn što si sad smislio???

Double backWhere stories live. Discover now