HA-HA bi**h!

2.7K 162 80
                                    

46. Dio

Vanessa's P.O.V.

Spremim plastični pištolj u torbicu I prođem rukom kroz kosu. Još me je sram jer smo išli u trgovinu za dječije igračke kako bi kupili plastični pištolj.

Justin:"Neću se dugo zadržati na piću što prije ću je izvući iz kluba."

Klimnem glavom I osjetim laganu nervozu. Ona bi nas mogla prijaviti policiji zbog ovoga. Ali koliko je glupa to joj neće pasti na pamet. Jedva čekam da ju osramotim pred cijelim svijetom.

Justin:"Što si Harryu rekla?"

Vanessa:"Rekla sam da idem kod svoje prijateljice I da se nismo dugo vidjele. I da idem u restoran u kojem ćete biti Ariana I ti."

Izvadim ogledalce Iz torbice zajedno sa crvenim ružem I nanesem ga na usne. Pogledam se na ogledalu da li je šminka uredu I kada vidim da je,vratim ruž I ogledalce natrag.

Justin:A gdje je Harry?"

Vanessa:"Kod mame je. Pomaže joj oko posla."

Klimne glavom I zaustavi auto ispred ogromnog kluba.

Justin:"Idem."

Vanessa:"Sretno Justine. I ne zaboravi me nazvati kad budete van kluba."

Klimne glavom I izađe iz auta. I što sad da ja radim? Ovdje ću sjediti sat vremena u autu I čekati Justinov poziv. A onda moram odglumiti sve to. Biti će teško sigurna sam.

Začujem zvuk svog mobitela I kad ga izvadim iz torbice ugledam poruku od Nialla.

Od Niall:

Imaš sreće. Našli smo Zayna,a I Ashtonov rođak je pristao. Peder je,a I Zayn mu se sviđa tako da će to učiniti sa zadovoljstvom. A što se tiče Brooke...Calum je ju danas pronašao I otišli su na "spoj". Pokušat će saznati nešto o njoj,pa ti javimo sve ubrzo ako bude ikakvih novosti.

Hvala nebesima pa su ih našli. Napokon će platiti za sve. Oko za oko,zub za zub.

Za Niall:

Ne znaš koliko sam ti zahvalna što to činiš za mene. Znaš što trebaš učiniti kad to sa Zaynom bude gotovo. Napravi najveći format od te slike I objesi je negdje na školu. I potpiši se sa Mona. A što se tiče Brooke,ona je glupa pa tako da će se izbrbljati.

Istipkam mu poruku te mu je pošaljem. Zayna će sve cure zamrziti kad vide što sam pripremila,a Brooke će isto tako nisko pasti.
Nisam znala da li da im se osvetim,ali zašto ne? I oni su sudjelovali u tome. Zayn mu je dao okladu,a Brooke...pa svejedno mi se nikad nije ni sviđala. Ne znan kako će Calum iščupati neke zanimljive informacije od nje,ali nadam se da će uspijeti. Calum je sladak I može šarmirati bilo koga,a Brooke je laka tako da je to veliki plus za sve nas.

Mobitel mi zazvoni I brzo ga uzmem u ruke. Ugledam poruku od Justina I iznenadim se.

Od Justin

Izgleda da sam joj toliko nedostajao da želi da idemo vani I znaš već... I znaš šta sada ide.

Ubacim mobitel u torbu I prođem rukom kroz kovrdžavu kosu. Sada moram čekati da izađu I onda ja nastupam. Nadam se da se ništa loše neće dogoditi.

Ugledam Arianu kako izlazi,a za njom ide Justin I drže se za ruke. Nikad nisam za nikog mislila da može biti droljast,ali ona je baš drolja. Misli da ima Harrya,a želi biti s Justinom. A na kraju neče imati niti jednoga.

Pratim pogledom njih dvoje I kada skrenu u iza nekog zidića I izađem iz auta. Moram se pribrati I biti hrabra. Ništa neće poći loše,sve će biti uredu.

Double backWhere stories live. Discover now