Is this possible?!

2.8K 176 64
                                    

54. Dio

Vanessa's P.O.V.

Osjetim kako mi doktor Arthur nekom spravicom prelazi po trbuhu I to me počinje škakljati. Okrenem se prema monitoru I ugledam svoju malu bebicu. Ogromni osmijeh mi je na licu.

Doktor:"Vidite ju?"

Klimnem glavom I okrenem se prema Ryanu I još snažnije mu stisnem ruku kada vidim kako zadivljeno gleda u monitor gdje se nalazi beba.

Doktor:"Ubrzo će biti s vama. Porođaj se brzo bliži."

Ryan:"Kolega,kada bi točno trebala roditi?"

Doktor uzme ubrus te mi ga stavi na trbuh kako bi obrisala ovu ljigavu kremu. Spustim majicu I sjednem.

Doktor:"Dajem joj tjedan dana,maksimalno. Budite uz nju kolega."

Ryan klimne glavom te se nasmije. Pomogne mi da se ustanem I kada nam doktor dadne sliku od bebe oboje postanemo zadivljeni.

Rayn:"Tako je malena."

Pređem prstom po njezinoj maloj glavici I osjetim ogromnu želju da ju mogu dodirnuti lijepo,ali trebam sačekati njezino rođenje.

Doktor:"Želim vam se ispričati jer je termin bio ovako kasno,ali sve je bilo popunjeno pa..."

Monica:"Bez brige,doktore. Znajte da smo vam mnogo zahvalni."

Doktor Arhur klimne glavom I isprati nas do vrata. Ovo je posljednji pregled koji sam trebala obaviti. Sada samo trebam čekati bebu.

Ryan:"Gdje sad idemo?"

Monica:"Ne znam u koga točno idemo jer nisam saznala ime,ali imam adresu."

Ryan me čudno pogleda pa klimne glavom. Izađemo iz bolnice te brzo sjednemo u auto jer vani počinje padati snijeg.

Ryan:"Danas su me Justin I Kate pitali da li imamo planova za Novu godinu? Pozvali su nas na večeru kod njih."

Iskreno nisam imala planove,ali ne znam da li moja beba ima planova. Ako rodim,neću biti u mogućnosti da idem tulumariti. Bit ću sa svojom bebom,a meni je to dovoljno.

Monica:"Može. Ionako nisam imala planova. Ti?"

Odmahne glavom te me pogleda. Ali svaki put kad me pogleda,ne gleda me kao da vidi običnu osobu. Već kao da vidi nešto božanstveno ispred sebe I svaki put mu je na licu ogroman osmijeh I oči mj zasjaje.

Ryan:"Znaš...ubit ćeš me jednog dana."

Nasmijem se te ga čudno pogledam. Zašto bih ga ubila?

Monica:"Ubit ću te?"

Ryan:"Da,ubit ćeš me. Ubit ćeš me svojom ljepotom."

On I njegovi komlipmenti. I sada se samo zarumenim I ne znam što da odgovorim. Jedino što znam reći na to je 'Hvala' I to svaki put kažem.

Ryan:"A sada mi daj tu adresu da krenemo."

Izvadim papirić iz torbice I on ga uzme. Adresa mi nije poznata,možda sam nekad I prolazila kroz tu ulicu,ali se ne sjećam.

Ryan upali auto te vožnja lagank krene. Mama I tata bi me sada ubili da me vide da nisam obukla debeli,topli džemper. Paze na mene I paze na moju bebicu. Ovdje su došla...pa kad su čuli da sam trudna. I dalhe ne znaju ni za moju,a ni za Harryevu osvetu I nikad neće saznati. Rekla sam im da sam zatrudnila s Harryem,ali da ja I on nismo zajedno jer očito nismo stvoreni jedno za drugo. Prihvatili su to jer nisu željeli meni stvarati probleme jer sam tada stvarno bila potištena I na neki način tužna jer mi je nedostajao. Moji roditelji nakon Nove godine idu natrag na Novi Zeland I nastvaljaju s poslom. Tata ima svoju vlastitu tvrtku,a mama radi s njim. Jednog dana moja beba I ja ćemk ih posjetiti. Nadam se da će I tada ovaj predivan čovjek biti pokraj mene. Ne,nisam zaljubljena u njega. Možda malo,ali gledam ga kao osobu koju ću zavoljeti kao nikog do sad. Predivan je I uvijek je uz mene.

Double backWhere stories live. Discover now