Hvala vam!❤

2.3K 114 27
                                    

Evo na početku moram reći kako mi je čudno pisati a da nisam stavila Harry's P.O.V. ili Monica's P.O.V.
Moram priznati da će mi sada biti dosta teško jer sam se navikla na pisanje jer me to na neki način opuštalo i često sam pisala. Iako je bilo dana kada sam jedva čekala da ju završim i da više ne piše.

Ali svaki put,ali baš svaki put kada pogledam one vaše divne komentare ja odem i napišem nastavak jer ste tako divne osobe i jednostavno ne mogu vas ni opisati.

Na početku ove priče naravno mislila sam da će ova priča dostići nešto malo gledanosti jer je svarno na početku bila pomalo dosadna. Onda kada sam vidila da sve više ljudi čita to me potaklo da sve više pišem i drago mi je zbog toga.

Želim se zahvaliti vama jer ste vi načinili da moja priča postane dobra. Vi ste zaduženi jer je moja priča dostigla ovoliki broj pregleda. Neopisivo vam hvaka zbog toga. Nisam baš preko ovih zahvala,ali želim vam reći da ste me načinili tako sretnom. Svakim svojim komentarom svi vi ste meni izvukli osmijeh na lice. Zato sam i zavoljela pisanje.

Moja 'knjiga' kako ja kažem je sada gotova i osjećam se tužno. Aaa :"(

Naravno ako uspijem ja ću početi pisati novu priču,ako me gimnazija ne sahrani hahahah.

Nova priča bi se zvala LOST kako sam ja zamislila ali ja mislim da ću promjenit sto puta mišljenja.

Poglavlje Harrya i Monice je sada gotovo. I nemam namjeru pisati drugu sezonu iako sam razmišljala o tome.

Hvala svima još jednom od srca.

Ovu priču bi posvetila jednoj svojoj prijateljici koja nikad nije vjerovala da ja ovako mogu pisati. Sjećam se da sam joj jednom pročitala svoj prvi nastavak priče i ona se na to nasmijala i rekla 'Ti to nisi napisala'. Sada bi joj pokazala da sam sve ovo ja sama napisala,ali nažalost to nije moguće. Eto,ovu priču posvećujem njoj i nadam se da mi sada vjeruje da je sve ovo mojih ruku dijelo.

Volim vas sve neopisivo i uvijek ću vas voljeti.

HVALA JOŠ JEDNOM!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Double backWhere stories live. Discover now