Happy birthday

2.8K 160 68
                                    

49. Dio

Vanessa's P.O.V.

Cijelo jutro letam gore-dolje s Justinom I Kate I ne mogu pronaći dovoljno dobar poklon za Harrya. Ne želim mu sada kupovati skupe I markirane stvari. Želim da mu kupim nešto jednostavno,ali lijepo.

Vanessa:"Nisam ni doručkovala kako treba. Odmah sam trčala u šoping kako bi našla bilo što za njega."

Govorim Kate koja razgledava haljine za sebe. Pa Kate I ja smo se jutroa upoznale. Ona je tako dobra,draga I iskrena I stavrno mi se sviđa. Znala sam odmah da ćemo postati dobre prijateljice.

Kate:"Pa draga moja sada je vrijeme ručka ne doručka."

Vanessa:"Molim?"

Pogledam na sat I vidim da je 16:00. O pa ja sam skoro pa cijeli dan ovdje. I još nisam pronašla poklon za Harrya.

Vanessa:"A što misliš o ovome?"

Izvučem lančić sa stalka I pokažem ga Kate. Zlatni lančić koji ima malenu šupljinu na privjesku u obliku srca. Kada malo bolje pogledam uz njega dođe I još jedan lančić u obliku ključa. Stavim ključ u srce I šupljina se popuni.

Kate:"Vanessa moraš to uzeti. Predivno je."

Vanessa:"Idemo do blagajne. Kupujem ovo."

Uzmem ogrlice I odnesem ih do blagajne da mi ih naplati. Kupim ih te ključ stavim oko svog vrata,a srce stavim u crvenu kutijicu.

Kate:"A gdje je Justin?"

Vanessa:"Čeka nas u autu. Sigurno se smrazaje."

Zakopčam kaput I stavim kapu na glavu. Harryeva zabava počinje za sat vremena,a ja nisam ni spremna. Održat će se u kući njegove majke I znam da će biti odlično.

Danas su Niall I dečki obavili svoje. Zayna su uspavali te slikali sa Ashtonovim rođakom koji je peder I slike su završile na internetu. A što se tiče Brooke...Calum ju je snimao dok je govorila da njoj nije ništa prirodno I da je sve to napravila I povećala estetskim zahvatom. Naravno I to je završilo na internetu. Dan ne može biti ljepši.

Otvorim vrata od Justinova automobika te sjednem I ostavim vrećice pokraj sebe. Sebi sam kupila dugu crvenu haljinu jer znam koliko Harry obožava crvenu boju.

Justin:"Dobro,cure jeste vi normalne?"

Kate I ja se nasmijemo I Kate ga pogleda zaljubljenim pogledom kao I Justin nju. Kako su samo slatki. Kate je predivna cura I sada znam zašto ju je Justin odabrao.

Kate:"Ma mi smo cure...I treba nam dugo da se za nešto odlučimo."

Justin klimne glavom I upali auto. Ja u ruku uzmem ogrlicu koju sam kupila prije par minuta. Predivna je. Ali dođe mi loše svaki put kada shvatim da će ovo predivno vrijeme s Harryem završiti. Na početku osvete nisam ni slutila da ću se ovako 'zatreskati' u njega. Oduvijek sam bila zaljubljenavu njega. Čak I kad me je povrijedio I tada sam ga voljela. Ali dosad kao Vanessa nikad mu nisam priznala da ga volim.

Kate:"Justine,da li si ti pozvan na zabavu?"

Justin:"Da I vodim tebe kao pratilju."

Kate:"Aww..."

Kate mu se primakne te ga poljubi u obraz. Sviđa mi se što njih dvoje idu polako.

Vanessa:"Mene ostavi tu u zgradi. A vi slobodno idite...gdje trebate."

Justin izađe te mi otvori vrata I ja mu se zahvalim. Pozdravim ih I udaljim se od auta.

Vanessa:"Nadam se da ću se uspijeti spremiti."

Double backWhere stories live. Discover now