Molim vas pročitajte.

1.7K 51 25
                                    

Ovako.
Došla sam u tu fazu za koju sam mislila da nikad neću. Došlo je do toga da sam mislila izbrisati priču. Jučer i danas je bilo hejt komentara zbog Ariane Grande. Kao prvo ja se želim izjasnit svima vama. U to vrijeme ja sam stvarno mrzila Arianu iz meni nepoznatog razloga, a sad mi je sasvim okej i draga, slušam njezine pjesme. Ali ne razumijem da vi povodom toga toliko napadate mene bez obzira što sam rekla da danas tako ne mislim. Te dijelove priče gdje sam pisala o Ariani sam izbrisala i naravno wattpad kao wattpad je užasan u zadnje vrijeme i to još stoji na nastavcima.
Mislila sam izbrisati priču, stvarno jesam. Ali onda sam prošla kroz one divne komentare mojih dragih cura
just_something Lucija_7 GirlFromTheHell Crazy__Girl__ Martina_Dreamer teodorazdravkovic777 BoxyStyles -tartarsauce- cute_but_asshole Kristina_King myhorann MoonlightPrincess22 sixty_nine_KHM deadpoolerka selenatorbroo MonnyStyles (žao mi je za sve koje sam zaboravila označit, ali znate da vas užasno puno volim ❤)

I shvatila sam da ne smijem ni slučajno izbrisati priču. Te divne osobe koje u votale i čitale moju priču su me dovele skoro do 100K pregleda.
Zato ću sada pokušati zanemariti sve one hejt komentare jer ja znam što sad mislim. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali onakvi komentari nisu iznošenje mišljenja nego vrijeđanje. I dosta ljudi voli Arianu i čitaju moju priču te zaobiđu to. I drago mi je kad osobe koje su ogromni fanovi Ariane Grande zaobiđu to i nastave čitat priču normalno. Stvarno su mi te osobe drage. Ako vam se ne sviđa, ostavite priču na miru i nemojte povrijeđivat tuđe osjećaje. Ipak sam na kraju uložila 6 mjeseci u ovu priču i toliko truda.

Isto tako vam želim reći da je moja nova priča Love is blind  druga sezona od Double back-a.
Hvala svima na 700+ pregleda. Hvala na svakom komentaru i na svakom voteu.

Uskoro ću otvoriti svoju knjigu covera jer ste mi se dosta javljali u porukama i pitali tko radi moje covere od priča. Ja sam ih radila i pošto vidim veliko interesiranje za njih odlučila sam napraviti covere za priče. Što mislite?

A. 🙏

Double backWhere stories live. Discover now