Jealous

3.4K 172 75
                                    

31. Dio

Harry's P.O.V.

Koji sam ja glupan! Ugh! Sada je Vanessa ljuta na mene i ne želi da priča samnom. Nisam je trebao poljubiti ako smo se dogovorili da je neću ni dodirnuti. Ali stvarno nisam mislio da ju poljubim,ali uradio sam to. Ne mogu sad ni zaspati. Vrtim se na kauču već sat vremena i ne mogu da zaspem,a da znam da je Vanessa ljuta na mene. Glava me pomalo počinje boljeti i pomalo mi je hladno jer nisam ništa uzeo sa sobom,nikakav prekrivač,deku...ništa.
Možda da se vratim u sobu?

Ne znam da li je to dobra ideja jer ne znam hoću li se moći obuzdati pokraj nje. Ona je poput neke sile koja me privlači k sebi. Ne znam da li bi trebao da odem. Jedna strana mi govori da odem tamo i da ću se moći obuzdati i da ju neću ni dotaknuti,a dok druga strana govori da ostanem ovdje i da igram na sigurno. Ali ja kao ja uvijek riskiram i odlazim na prstima u sobu kako ju nebi probudio. Lagano otvaram vrata i molim Boga da se ne zabijem u nešto jer je potpuni mrak i ništa ne vidim. Rukom napipam krevet i polako se spustim i legnem na njega. Sad samo trebam da se lijepo namjestim i ubrzo ću zaspati.

Okrenem se lagano na bok i zatvorim teške i umorne oči.
Osjetim kako lagano tonem u spokojan sam,ali trgnem se kada osjetim nešto na svome boku. Otvorim oči,ali ne mogu vidjeti šta je točno na mom boku pa se nekako uspijem okrenuti i upaliti noćnu lampu pokraj svoje glave.

Ugledam Vanessinu ruku kako se odmara na mom boku dok je ona u dubokom snu. Kako je samo prelijepa dok spava. Mogao bi je gledati stalno. Da sam ja bar te sreće pa da imam priliku je gledati svaku večer samnom u krevetu. Primaknem joj se te svoju ruku prebacim na njezin bok. Naša čela se lagano dodiruju,ali prestanu kada ona zagnjuri glavu u moj vrat. Tiho se nasmijem i zatvorim oči. Ujutro ću biti mrtav zbog ovoga,ali barem se isplatilo.

Harry:"Laku noć srećo."

Kažem tiho i otisnem joj poljubac u kosu.

Vanessa's P.O.V.

Polako otvaram oči i brzo otvarajući i zatvarajući oči se pokušavam razbuditi i razbistriti vid. Glava me pomalo boli i muka mi je. Svaki dio tijela me boli jer sam nezgodno spavala,a najviše leđa. Kad smo već kod leđa osjećam jaku bol jer kao da mi je nešto teško na njima. Malo se podignem i okrenem i ugledam Harrya s rukom preko mojih leđa.

Vanessa:"Jebote!"

Šta se ovde dogodilo? Ne sjećam se da je on zaspao samnom u krevetu jer je otišao u dnevni boravak. Kako je ovde došao? Zar se nešto dogodilo između nas? Toliko pitanja od kojih me glava još više boli,ali ja nemam odgovore.

Vanessa:"Harry!"

Malo jače viknem dok pokušavam maknutu njegovu tešku ruku sa svojih leđa,ali ne uspijevam.

Vanessa:"Harry,budi se!"

Udarim ga po ramenu i osjetim kako se trgnuo i ugledam kako polagano otvara oči.

Harry:"Aaa moja glava! Užasno boli!"

Gledam ga kako masira svoje sljepoočnice dok su mu oči zatvorene. Kako uopće može misliti na išta drugo dok sam ja s njim u krevetu?

Vanessa:"Ma pusti sad to,nego što ti radiš ovdje? Zar nisi zaspao u dnevnom boravku na kauču? Jel' se nešto dogodilo između nas?"

Harry:"Hej,polako s pitanjima! Glava mi puca od boli,a osim toga ne znam odgovore na pitanja jer se ne mogu sjetiti ničega!

Super! Baš super! Samo da se nešto nije dogodilo između nas. Ja se ne mogu sjetiti kako je on došao ovamo. Pa nisam toliko puno popila da se nebi mogla sjećati toga? Samo da nismo uradili neko nepromišljenu glupost zbog koje ćemo snositi posljedice.

Double backWhere stories live. Discover now