33. část

3.1K 358 20
                                    

"Vítám  vás tu!" Vykřikl lord Lawrence s roztaženýma rukama. Nebezpečně rychle se k nám blížil a bylo mu jedno, že několikrát málem zakopl o vlastní nohu.

"Je nám ctí." Vrhl se přede mě Aaron než jsem stačila cokoliv říct a jemně se uklonil. Lord ho ale nedbale obešel a zastavil se přede mnou.

"Jsem potešen vaším příjezdem. Nečekal jsem, že byste opravdu přijela." Drakie vydala hrdelní zvuk a dosedla vedle mé nohy.

"Taky jsem to neplánovala." Usmála jsem se. Cean ke mě přeběhla a schovala se za moje šaty.

"Takže jste nakonec přivedla i ji." Skoro to vyplivl. Zvedla jsem obočí a nevěřícně na něj zírala.

"Právě ji jste slíbil omluvu. Bylo by nevhodné omlouvat se na dálku, nemám pravdu?" Zaculila jsem se a užívala si pohled na jeho červenající obličej.  Něco si zabrblal mezi svým dlouhým a hustým plnovousem a na čele se mu objevilo několik vrásek.

"Jistě. Prosím chovejte se tu jako doma." Udělala jsem drobné pukrle a otočila se na Cean.

"Bude to dobré." Klekla jsem si a pohladila ji po hlavičce. Přikývla a usmála se na mě. Chytla jsem ji za ruku, stejně jako v tu chvíli chytl Daniel mě. Společně jsme vyšli směrem k lordovu zámku.

Došli jsme do pokoje, do kterého nás zavedli služebné. Vykulila jsem oči a sledovala obrovskou dvojlůžkovou postel uprostřed místnosti.

"Byli jsme upozorněni." Uklonila se služka. Zamračila jsem se a otočila se na ni.

"Byli jste upozorněni o čem?"  Služka se trochu zarazila ale hned znovu nasadila klidný a vyrovnaný pohled.

"O vašem vztahu."  Uklonila se a odešla.

Překvapeně jsem koukala na zavřené dveře do doby, než se kolem mého pasu omotaly čísi ruce.

"Už to musí být velmi známé téma, když o tom ví i Lawrence." Zašeptal mi do ucha Daniel.

"Někdo tady moc mluví, že?" Zasmála jsem se a s podezíravým výrazem jsem se na něj podívala.

"Nemůžu tajit, že nejkrásnější žena v zemi... je moje." Vydechl a usmál se.

"Jo? A kde ji vidíš?" Zasmála jsem se, znovu. Opět mě objal a zaculil se.

"Víš, že budeme spát v jedné posteli, nerušeni a daleko od ostatních?" Zavrněl.

"Jo.. A mezi námi bude Cean. Už se těším." Mrkla jsem na něj a šla se podívat do koupelny.  Cean se na něj zaculila a přešla přímo k němu. Daniel si čupl a čekal.

"Bude ti vadit, že budu s vámi spát?" Začala smutně. On se jen usmál a zavrtěl hlavou. Cean se rozzářila a objala ho.

"Neboj," Zašklebila se. "Budu na Keiřiné straně."

"To mi moc nepomůže." Zamumlal a podíval se na zeď.  

"Mně jo." Vyplázla jsem jazyk a vyběhla z pokoje. Danielův křik doléhal, společně s jeho kroky, až ke mně. Jakoby byl přímo za mnou. Celou dobu jsem se smála a pokaždé když jsem na někoho narazila jsem se zastavila, prošla s úplně kamennou tváří, které jsem se pak smála.  Doběhla jsem ke třem dveřím, nemohla jsem dál. Otočila jsem se a sledovala blížícího se Daniela.

"Jak si to myslela?" Lišácky se usmál a opřel se rukama o dveře za mnou. Otočila jsem hlavu na bok a dělala, že přemýšlím.

"Nevím o čem to mluvíš." Vyvlíkla jsem se mu a chystala se znovu utíkat. On mě ale stáhl zpátky. Usmála jsem se a opřela se o něj. Asi to nečekal, protože hned po tom jsme se začali kymácet. Náhle něco povolilo a já slyšela jen ránu. Otevřela jsem, do teď zavřené oči, a rozhlédla se kolem sebe. Byli jsme ve tmavé místnosti. Proužek světla se odrážel od skla skrývajícího cosi nažloutlého.

"Ehmm. ne že by to bylo nepříjemné.. Ale nechceš ze mě už slézt?" Zamumlal Daniel pode mnou.  Rychle jsem vyskočila na nohy a pomohla i jemu.

"Víš kde to jsme?" Zeptala jsem se. Zavrtěl hlavou a zaujatě sledoval místnosti, stejně jako já. Znovu mě zaujal odraz světla.  Přešla jsem ke sklu a snažila se podívat dovnitř.  Nešlo nic rozpoznat. Přešla jsem z druhé strany a znovu se snažila zjistit co tam je.

A pak jsem to zahlédla.

Další dííl:)) .. Nemám co dodat:D

Možná jen Užijte si část^^

Story of dragon[cz]Där berättelser lever. Upptäck nu