8.část

5.1K 501 10
                                    

Keira:

"Z-zkáze? To jako vážně?!" Oba přikývli.

"Princton je okupatel naší země, snaží se nad ní získat nadvládu pomocí létajících stvoření slabě podobných drakům." Promluvil hlubokým chraplavým hlasem ten muž.

"Ehmm.." Odkašlala jsem si.

"... Vůbec netuším co chcete po mně a po Drakie,.. ani nevím kdo jste!" Zavrčela jsem. Pocítila jsem jemné zachvění. Rychle jsem se otočila, připadalo mi, že za mnou něco bylo... Něco tam musí být.. táhne mě to tam.. 

"Keiro co se dějě?" Zeptala se Jackie.. 

"Nic.. jen . jen se musím podívat tam dozadu, něco tam je." 

"Ne teď nemůžeš mluví s tebou náš pán nemůžeš jen tak odejít.!" Neposlouchala jsem ji a šla zpátky ke dveřím ze kterých jsme vyšli.. Otevřela jsem je a nátlak se zvětšil. Rozběhla jsem se zpátky do sálu, kde byly všichni a otevřela dveře.. Uviděla jsem Drakie jak vystrašeně mává křídly okolo sebe až se dostala do dostatečné výšky, aby na ni nikdo nedosáhl.. Všichni po ní skákali a snažili se jí stáhnout dolů..   Pak Jason, myslím že Jason vzal zahlý klacek a snažil se do něj strčit Drakiinu nožku.. Projela mnou silná vlna nepokoje.. Rozběhla jsem se k nim.

"Dagaz!!" Vykřikla jsem a Drakie náhle začala chrlit oheň. Spálila tu dřevěnou tyč a všechno co ji vešlo do cesty.. Vytvořila kolem sebe ohnivý kruh, dost vysoký nato aby se k ní nikdo nedostal..  Všichni se na mě udiveně otočily.

"Ty si měla být s Jackie." Řekla nervozně Melani.

"Budu s ní až se mnou bude i ona." Ukázala jsem na ohnivý kruh a kráčela k němu.

"Ne to nesmíš, spálí tě to na uhel.." Řekl Methow a hladil si ruku.. Asi to už vyzkoušel. Došla jsem těsně ke kruhu, když jsem uslyšela klapnutí dveří.. Nemusela jsem se otáčet, abych věděla, že přišla Jackie s tím mužem.. Sledovala jsem oheň, když jsem zahlédla Drakie. Sledovala mě, v očích měla strach. Nadechla jsem se a vešla do kruhu.. Objala jsem Drakie a klekla si s ní na kolena.. Přitulila se ke mě a ani nedutala. Po chvíli jsem uslyšela sičení ohně..  Začali ho hasit.. 

Daniel:

Je snad úplně blbá?! Teď už je to asi jedno protože je na uhel, ale proč to udělala sakra! Mohla počkat než to uhasíme..   Když už jsme uhasili poslední plamínek strnuli jsme všichni na místě s otevřenou pusou.. Ona... přežila.. Klečela na zemi s Drakie v rukách.. Byla celá od popela a  měla prohořelé šaty. 

"Není pochyb."  Řekl Aaron.. On je tady. Všichni jsme se uklonily a když nám pokynul tak jsme se zase zvedli.. 

"Co to znamená pane?!" Zeptala se Jackie s upřeným pohledem na Keiru..

"To znamená, že jsme našli záchranu před Princtonem." Usmál se Aaron a pomalým krokem se vydal ke Keiře.

Dalšííí dííl!! Chtěla jsem napsat delší část ale když to vyšlo na tak pěknej okamžik tak jsem si to rozmyslela :P.. Omluva na chyby....  Jsem stráááášně moc ráda, že moji story čtete a, že se vám líbí.. Strašně mě těší vaše komentáře a votes :)) Takže Děkuju ^-^


Story of dragon[cz]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora