9.část

5.7K 478 8
                                    

Keira: 

Otevřela jsem oči.. Byla jsem chvíli v bezvědomí.. Zvedla jsem hlavu a uviděla jak mi ten muž podává ruku.. Neochotně jsem ji přijala a vytáhla se i s Drakie na nohy..

"Jak si to udělala děvče?" Zeptal se. Asi se ptal na ten přechod ohněm. Proletěli mi obrázky minulosti v hlavě a já zavrtěla hlavou.

"Nevím. Cítila jsem Drakie tak jsem šla za ní.. Což mi připomíná.." Uklonila jsem se.

"...Moc se omlouvám, že jsem oděšla dřív než jste mi mohl všechno říct." Usmál se.

"To je v pořádku, odešla jsi kvůli ní..." Ukázal na Drakie a jemně ji podrbal na krčku.. Jen tiše zapředla.

"... To spojenec dělá."   Svraštila jsem obočí.

"Co pořád máte s tím spojencem.?! Nechápu to.. A záchrana před Princtonem?! Taktéž nechápu.. A Proč zrovna já?!" Povzdychl si a ukázal směrem ke dveřím.

"Můžeme si o tom povykládat o samotě?!"

"Ne." Všichnni se  napřímili a připravovali se hmm asi k ůtoku.

"Pročpak ne?"

"Musí s námi jít Drakie." Usmála jsem se na něj..  Úsměv mi vrátil.

"To je samozřejmé. Ale prvně at ti Melanie půjčí nějaké šaty.. Tyhle se ti každou chvílí rozpadnou.

"Ne, že by to někomu vadilo." Zašeptal Jason.. Zčervenala jsem a snažila se nějak chytře chytnou zbytek oblečení..  Melani se zasmála a vzala mě za ruku.. 

"Tak pojď, najdeme ti něco vhodnýho." Usmála se na mě a táhla mě pryč.. Drakie se mi na rameni uvelebila a potichu předla. Došli do pokoje. Vypadal útulně..

"Táákže.. Bohužel nejsme v době i když to tak může vypadat, ve které bychom měli takové oblečení jako máš ty. Máme spíš víc přírodní oblečení abychom měli lepší úkryt , kdyby nás Princton napadl." Usmála se.

"Ale vždyť nejsme v lese, jsme ve městě." Zavrtěla jsem hlavou. Zasmála se.

"Ne, přenesli jsme se pomocí portálu do naší země.. Žijeme v lese, nebo spíš pralese.. Jsme lesní lidé jak se říká..." Zasmála se.

"..... Tohle je náš hrad, pouze tady jsou novější věci, všude jsou už pak jen stromy a v okolí menší vesnice. " Položila mi ruku na záda a vedla mě k oknu. Když jsem se podívala málem my vypadli oči z důlků.. Byla to nádhera.. Byl to opravdu prales.. Všude stromy, ptáci a neznámé druhy rostlin.. Uslyšela jsem vodopád.. Šelest větví a zvuky zvířat.. Drakie se na to se zájmem dívala a pak vydala ten svůj zvuk podobný řevu.. Usmála jsem se a pak se šťastně otočila na Melanii.. Pozorně jsem si ji prohlédla. Měla na sobě úzké tmavě zelené kalhoty připomínající legíny, volnější bílé tričko s krátkým rukávem, vlasy spletené do copu a na nohou balerýnky.. Na zápěstí se jí rýsovalo tetování podobné pírku a šupině..  Vypadala vážně úžasně a trochu exoticky. Když si všimla jak si ji prohlížím usmála se a donesla mi oblečení.

"Na tohle si obleč." Přikývla jsem a vlezla si za "stěnu".  Když jsem vyšla podívala jsem do zrcadla.. Spíš to byla jakási voda držící na stěně. No co se tady ještě nenajde.   Podívala jsem se na sebe a brada mi spadla až ke kolenům. Určitě.

Na vrchní části se mi rýsovalo uplé zelené tričko s necelými rukávy, po celém topu byly zlatavé ornamenty. Přes břicho byl volnější tlustý zlatý pásek. Až teď jsem si všimla, že jsou to vlastně šaty. Sukně byla ze předu krátká a postupně se prodlužovala až do zadu do špičky. 

"Wow, jsi nádherná Keiro." Usmála se na mě Melani..

"Ale něco tomu chybí." Zapřemýšlela a pak se začala hrabat v komodě. Po chvíli vytáhla zlatavý kruh.. Vypadalo to jako náramek tak jsem nastavila ruku. Melani se zasmála a začala mi zvedat vlasy. Sledovala jsem ji v zrcadle.. Když už je měla všechny chycené provlékla přes ně zlatý kruh a nasadila mi ho na čelo. Aha takže to je čelenka,, jiná než ji znám já ale čelenka. Pozorně jsem si ji prohlédla, ale nejvíc mě zaujal zelený drahokam uprostřed.. Byl nádherný, měl stejnou barvu jako Drakiiny šupiny.

"Teď je to nádhera." Usmála se Melani ještě víc.

"Keiro máš nádherné vlasy.. Tmavý blond a mezi ním nahnědlé pramínky.. K té zelené se to vážně hodí.. " Zasmála se. 

".. A nekoukej tak na mě.. Už ti někdo řekl, že máš tajemný oči? Jestli ne tak já ti to teď říkám.." Zasmála jsem se. 

"To je blbost." 

"Eee.. To není můžu se klidně zeptat i Daniela. Ještě chvíli by ses na něj dívala a řekla bych, že by roztekl." Zašklebila se a spadla na postel ve snaze předvést jeho. Rozesmála jsem. Drakie na nás nechápavě koukala.. 

"To nepochopíš malá." Pohladila jsem jí po hlavičce.  

"Jop Melanii máš nádherné tetování." Usmála jsem se a sledovala místo s tím tetováním. Otočila ruku aby na něj vyděla a pak se usmála.

"Díky.. Taky jednou jedno dostaneš. Ale teď už musímě jít, nebo dostanu od Jackie výchovnou přednášku." Zasmáli jsme se a vyšli do hlavního sálu.

Takže bonus protože dneska mám dobrou náladu :)) Užijte si to.. :D ^_^


Story of dragon[cz]Место, где живут истории. Откройте их для себя