10.část

5.2K 507 31
                                    

Došli jsme zpět do hlavního sálu.. Drakie zařvala a tím na nás strhla pozornost. Všichni si mě prohlédli od hlavy až k patě. Byl to nepříjemný pocit, hlavně když vydíte, že se vás snaží vyslíct pohledem. 

"Keiro, vypadáš kouzelně." Usmál se na mě Aaron.

"Děkuju."  

"Můžeme tedy začít od začátku?" Přikývla jsem a sedla si na volné místo vedle Jasona.  

"Ehh.. Ty jsi jako první spojenec o kterém víme, naše záchrana před Princtonem.  Jak už jsem říkal ovládá stvoření podobná drakům, jsou ale méně inteligentní, rychlí, odolní a celkově horší než draci. Ty jako jediná můžeš ovládat draky, jsi spojenec, tedy jediný člověk, který je schopný s nimi komunikovat.."

"Ehm pardon, s nimi? Vždyť  já mám jenom Drakie." Pohladila jsem ji po hlavičce. Stočila se mi na klíně a poklidně podřimovala.

"Ano, tvým ůkolem, je získat víc draků, abychom s jejich pomocí nadobro zahnaly Princtona." Usmál se na mě.  Zapřemýšlela jsem.  Tohle je teď můj domov. A domov se chrání. 

"Moc dlouho o tom nepřemýšlej, jsou ještě další draci, kteří tě potřebují, stejně jako Drakie"

"Dobře.." Přikývla jsem.

"Skvěle.. Zítra začneme výcvik, teď ti Melani s Jasonem ukáží hrad a poté tvůj pokoj." Usmál se a odešel ze sálu. 

"Tak pojď vílo, jdeme ti představit hrad." Mrkl na mě Jason. Přikývla jsem, rozloučila se s ostatními a vyšla za Melani a Jasonem. Procházeli jsme dlouhou chodbou, ve které nebyly žádné dveře.

"Dobře, takže tady začne naše prohlídka." Usmála se Melani a ukázala na dveře za sebou.

"Tady je výcviková místnost." Otevřela a já nakoukla dovnitř. Plno místa, různé překážky, zbraně upevněné na držácích a nástrahy. Šli jsme dál.. Otevřeli další dveře..

"Tady je zbrojírna."  

"Tady jídelna, chodíme sem všichni vždycky ve stejnou dobu a to v osm na snídani, ve dvanáct na oběd a v sedm na večeři. Pokud nedorazíš, tvoje mínus." Přikývla jsem a šli jsme dál.

"Portál."

"Taktická místnost."

"Knihovna." Hmm sem budu ráda chodit.

"Zahrada."

"A konečně parto s pokoji. Tenhle je Jackie, tenhle Jasona, tady Mathew, Daniel, tady máš pokoj  ty a kdyby něco jsem hned vedle ale to už asi víš." Usmála jsem se a přikývla.

"Teď si jděte odpočinou, zítra začínáme s tréninkem." Usmáli se na mě a odešli.

"Díky." Šeptla jsem a vešla do svého pokoje.  

Světle fialové zdi s tmavě hnědým dřevem jako podlahou..  Přes ni chlupatý krémový koberec.. Uprostřed zdi velké okno, jak si na něj můžete sednout, vedle dvoulůžková postel s bílofialovým povlečením, u které byl noční stolek.. Na druhé straně psací stůl s už od pohledu pohodlnou židlí.. Na další straně obrovská skříň.  Pak tu byly další dveře, které vedly do koupelny, byla menší a i tak pohodlná. V pokoji byly po stěnách navěšené obrazy přírody. Za postelí byla další komoda, na které byla další pokrývka.  Když jsem se podívala na stolek ležel tam klíč, od pokoje.. Usmála jsem se a žuchla sebou na postel. Ucítila jsem něco tvrdčího a odhrnula přikrývku. Byla tam noční košilka.. Koukla jsem do skříně a komody.. Všechno už bylo plné oblečení.. 

"Tak tohle je náš nový domov Drakie." Pohladila jsem ji po hlavičce. Položila ji na postel a šla se umýt. Vrátila jsem se v noční košilce a Drakie už spala.. Usmála jsem se a lehla si k ní. Zakryla se a když jsem se jí dotkla pomaličku popochodovala až ke mě, zachumlala se do peřiny a opřela se o mě.. Po chvíli už bylo slyšet jen spokojené vrnění.. 

Další dííl :)) Názor?? 

Story of dragon[cz]Where stories live. Discover now