Bölüm 33

42.7K 2.6K 182
                                    



Kalp atışlarım yavaşlamış buna rağmen nefesim sıklaşmıştı. Bir şey söylemelerine gerek yoktu gelmişti işte, beni görmeye, onsuz kalan ruhuma yaşama aşkını vermeye gelmişti. İçimin bir yanı beş yaşındaki çocuklar gibi sevinip zıplarken diğer yanım kor misali yakıyordu ciğerimi, o artık evliydi... Gözlerimin içine heyecanla bakan Elif'e baktım. Benden beklediği tepki bu sessizlik değildi, anlamıştım. Ama o şu an içinde bulunduğum durumu anlamıyordu. Aydın'a baktım, heyecanla yanıma oturdu

" Fulya abim geldi. Hava alanında şimdi, buraya geliyor"

Konuşabilmek ne de zordu, Korhan'ın ilk günlerde ki tutukluğunu, elini kolunu bağlayan şeyi çok iyi anlıyordum şimdi. Maalesef ki çok iyi anlıyordum. O verdiği sözü tutmak için bana seninle evlenemem demişti. Şimdi de ben verdiğim sözü tutmak zorundaydım. Kendimden nefret ede ede zoraki bir şekilde konuştum

" Aydın, gelmesin!"

İkisi birden aynı anda " Ne" dediler. Şaşkınlıkları ağızlarını açık bırakmıştı. Kendini ilk toparlayıp soran Aydın oldu.

" Ne demek bu Fulya, ne demek gelmesin. O senin için geldi. Seni hala çok seviyor"

Sağlam olan elimi uzatıp elini tuttum

" Aydın, bana ' yenge' diyemiyorsun farkında mısın? O artık evli. O artık Burcu ile evli. Verdiği sözü tuttu ve evlendi. Bende onu çok seviyorum. Şu an vücudumda bulunan böbrekten ne kadar nefret ediyorsam onu o kadar seviyorum. Ama bende bir söz verdim hem de bir değil iki kişiye, ikisine de Korhan onu tercih ederse arkama bile bakmadan gideceğim dedim ben. Şimdi Korhan'ın taşıdığı yüke bir omuz atma zamanı geldi. Ona verdiği sözde destek olmak zorundayım."

" Saçmalık bu, hayır"

Aydın başka bir şey diyemeyecek kadar şok olmuştu. Elif yanıma oturup iki elini de omuzuma koyarak ona bakmamı sağladı

" Fulyam, canımın içi, siz birbirinizi çok seviyorsunuz. Abim seni görmeden bu saate kadar zor durdu"

Ağlamamak için bükülmeye çalışan dudaklarımı zorlukla düz tutmaya çalışarak baktım ona

" Bak gördün mü artık gizli saklı geliyor. Neden? Evli çünkü Aydın, Elif beni çok iyi dinleyin, Korhan kolumun felç olduğunu kesinlikle bilmeyecek. O yeteri kadar üzüldü zaten bir de bunu bilip daha da yanmasını istemiyorum. Onu ölene kadar seveceğim. Onu sevmekten hiç vazgeçmeyeceğim ama şimdi size yalvarıyorum onu geri yollayın. Beni böyle görmesin ne olur. Bana yardım etmek zorundasınız"

Aydın sinirle odanın içinde dolanmaya başladı

" Abime bunu yapamam Fulya ona geri dön diyemem"

" Diyeceksin Aydın, ben de senin kardeşinsem beni de düşüneceksin. Bana öyle bakma ne olur, onu gördüğümde bırakamam Aydın, ondan vazgeçemem, gitme derim. Evli olduğunu bile bile, yanlış olduğunu bile bile onunla yaşarım. İkinci kadın olarak girdim hayatına ve ikinci kadın olarak yaşamaya devam ederim. Onu her türlü sıfata rağmen sevmeye devam ederim de sen bana bunu yakıştırır mısın? Senin de kardeşinsem bana bunu yaşa der misin?"

Hızla yanıma gelip yatağın yanına dizlerinin üzerine çöküp hissiz elimi avucunun içine aldı. Hissedemiyordum ama görüyordum elimi hırsla sıkıyordu

" Bak sen benim kardeşimsin. Kendine sakın ikinci kadın falan deme çarparım o ağzına o olur bak! Abimin kalbinde tek sen varsın. O seni seviyor. Senin için attı o imzayı, senin için, sen hep yaşa diye, sen uzakta da olsa yaşa diye!"

ŞANS Where stories live. Discover now