İlklerin Gücü Adına

22.8K 1.6K 1.2K
                                    

Eğer bu cümleyi okuyorsan, sen de gerçekten iyi bir yazar olmak istiyorsun demektir. Çünkü iyi bir yazar, gelişmek isteyen yazar araştırır. Okur. Öyleyse, perilerin dünyasına hoş geldiniz. Ben patlıcan perisi, işe önce hangi peri olduğuna karar vererek başlayabilirsin. Yastık, fincan, herhangi bir meyve... Hayal gücünüzü zorlayın. 

Hikâyemi okuyanlar bilir, neredeyse iki aydır yeni bölüm yazmıyordum. Hikâyemi silmemiştim, hayır. Bırakmaya da hiç niyetim yok. Sadece, ara vermem gerekti. Her neyse. Bu iki ay boyunca boş boş oturmadım. Araştırdım. Kitaplar aldım. Ne hakkında? Roman teknikleri, ilham kaynakları, yazarlık, yazmak... Ben kendimi geliştirdiğime inanıyorum az da olsa. Ve bunları paylaşmak istedim.

Sana beraber yapacağımız şeylerden bahsedeyim.

68 bölümlük bir planım var, bunun 40'tan fazlasını zaten yazdım ve okurlardan gelen yorum ve mesajlar dişe dokunur öneriler yazdığımı gösteriyor olsa gerek. Her bölümde farklı bir konu işliyorum, ve her küçük konuyu bile işlemeyi planlıyorum.. İngilizce, Türkçe; her makaleyi didikledim, Wattpad'de de araştırmalarıma devam ettim. Adım adım roman yazmayı göstereceğim size, bundan sonra roman sonunda tıkanmayacaksınız. Yazın dünyasından bilgiler, farklı etkinlikler... Kendimizi tanıma bunlardan sadece biri.

Her türlü teklif, öneri, yoruma açığım. Bana destek olursanız, iki tarafın da işine yarar. Mesajlara genelde geç cevap veriyorum -huyum kurusun, ama yorumların her birine uzun cevaplar veririm. ^-^ Öneri ve şikâyetlerinizi her daim yorum olarak belirtebilirsiniz.

Teşekkür ederim.^^


Wattpad'de Yazar OlmakWhere stories live. Discover now