Capitolul 7

2.7K 205 124
                                    

Imi pun pensulele intr-un borcan cu diluant si le duc in baie, apoi ma spal pe mainile imbibate in vopsea si ma sterg cu un prosop din bumbac.

- Hei, Clary! Hai sa mergem jos, in regula?

Fetita isi intoarce capul de la tablourile mele si imi arunca un zambet gigant. Imi deschid larg bratele, ea sarindu-mi imediat in ele. O pozitionez pe soldul stang si imi fac drum spre scari. Alyssa a trebuit sa plece cand a auzit un zgomot puternic de la parter, probabil facut de Amy. Ma gandesc ca poate exagereaza, adica daca este de varsta noastra nu are cum sa fie chiar atat de nebuna.

Cel putin sper.

Clipesc pentru a ma acomoda cu lumina puternica din parter si imi rotesc ochii in cautare de miscare.

- Amy, nu avem hamburger! S-au terminat.

- De unde stiu ca nu ma minti ca sa ii mananci tu singura? se aude o voce noua din spatele usii frigiderului incorporat in mobila.

- Pentru ca sunt vegetariana! exclama exasperata, punandu-si mainile in cap.

Ma uit in living si nu imi e mare mirarea cand o vad pe Kim cu o revista in mana, tolanita pe una dintre canapele. De ce nu o ajuta si ea pe Aly?

- Ea este, ma face sa tresar Lynn cand imi sopteste in ureche aceste cuvinte, utilizand o voce care ar trebui sa te bage in sperieti. Eu am taiat-o!

Imi rotesc ochii si o pun pe Clary pe cel mai apropiat scaun. Ma duc langa Aly care ofteaza incontinuu, masandu-si tamplele si ii fac semn ca poate pleca pentru cateva clipe. Imi zambeste, apoi mimeaza pe buze 'bafta' si se tranteste in fotoliul de langa pisicuta blonda.

O bat pe Amy cu degetul aratator pe umar, captandu-i atentia.

- Alyssa, ti-am zis ca nu ma las pana nu sunt sigura ca nu ma pacalesti.

Se intoarce cu fata spre mine si isi increteste abia vizibil nasul, apoi fata i se lumineaza si inchide rapid usa frigiderului.

- Buna, omule! Eu sunt Amy Winchester, iar tu cum te numesti? ma intreaba, facand in continuu cu mana.

Okaaaay. Putin ciudata. Dar oricine are o doza de ciudatenie nu-I asa? Asta ne face originali pana la urma. Ii zambesc larg si întind mana, spunandu-mi numele.

- Ce nume fain! Si de unde esti? Imi place accentul tau!

- Din Bucuresti, capitala Romaniei. Tatal meu a fost angajat de curand la firma si m-am mutat in Manchester, ii explic, pastrandu-mi colturile gurii ridicate in sus. Dar sunt si jumate irlandeza.

Amy bate din palme si ma imbratiseaza pe neasteptate, eu ramanand fara aer.

- Da esti firava, nu gluma! rade si ma apuca de mana. Hai sa stam pe canapea.

Nu mai apuc sa spun nimic, caci sunt trasa cu forta spre living. Bruneta ma asaza pe canapea - da, ea ma asaza, nu eu; eu nu stiu sa ma pun pe una - si se pune in stanga mea, incepand sa ma priveasca ca pe un experiment. Profit de momentul de liniste si o analizez putin. Are parul saten inchis, aproape de negru si trasaturi fine, ea fiind intr-adevar frumoasa. Ce ma captiveaza in mod special sunt ochii acesteia, ce au o nuanta incredibila de albastru-gri, albul ochilor fiind aproape invizibil cand zambeste. Este imbracata in niste blugi negri taiati, bocanci, o geaca de piele si Dumnezeule! Nu pot sa cred asa ceva!

Poarta un tricou cu: "Viata este scurta si asa este si penisul tau" . Izbucnesc intr-un ras colorat, fata privindu-ma cu semne de intrebare in loc de ochi.

- Scuze, doar ca...tricoul tau! reusesc sa zic printre chicote.

- Ooo. L-am luat acum din Rosedale! Am avut de ales intre asta si...

Tabăra Pry HillsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum