I'm back and so are you. GO to 8.

713 46 39
                                    

N/A

Hei, puisori de castori. SURPRIZAAAA. Sunt eu, ma cheama Isabelle si am 17 ani in caz ca ati uitat ca o asemena spiridusa exista. Duceti-va din nou la capitolul 8 CARE E MAI BUN SI MAI CASTORESC. Si are la cuvinte de ma mira. L-am modificat si trebuie sa il cititi daca vreti continuarea, mai ales sa imi lasati comentarii. Continuarea adica FOARTE CURAND ADICA NEXT WEEK AT LAST. 

Am trei capitole pregatite pentru Pry Hills si este lucrarea mea favorita de pana acum. Anyway, nu postez capitolele alea pentru ca nu sunteti pregatiti de scenele alea dintre favoritii nostri. O sa fac ceva mai incitant si mai logic si o sa adaug fragmente de acolo. Un capitol va fi pus in intregime, iar faza din masina... Ma rog sa zicem ca e foarte usor erotica dar nu stiu unde sa o pun because yeah.

Petrecerea de Luna Albastra va fi a naibii de a naibii din n puncte de vedere, pentru ca reinfloreste o zambila. Si se intampla chestii ah. Bine, sunt prea entuziasmata.

Ca sa intelegeti de ce sunt asa... Cineva mi-a amintit de Wattpad. Si am inceput sa plang si am realizat ca nu pot sa termin asa totul. Ca vreau sa fac ce trebuie sa fac. Asa ca pregatiti-va sa dam impreuna lovitura. Dupa V&P si AMG (da, le voi termina, chiar daca AMG va avea un final naspa) urmeaza sa va spun povestea lui ARIADNE, un spion/pristina, pe care am scris-o in engleza dar o voi traduce pentru voi.

I am ready to be back, I hope you want me too.

XOXO Iss

Tabăra Pry HillsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum