ANUNT DUPA... Mda

1.1K 61 5
                                    

ANUNTUL ESTE ACELASI LA TOATE CARTILE, NU IL CAUTATI DE DOUA ORI.

N/A.   Hei, hei... Castorilor... Nu am mai scris nimic de wow... Sa zicem aproape un an si sa scriu acum un anunt si sa vad ca am aproape 800 de urmaritori si atatea mii de vizualizari... Ce pot sa va marturisesc este ca imi dau lacrimile si ma abtin sa nu bazai ca o albina...
In primul rand, scuze. Imi cer mii de scuze ca nu am mai raspuns la comentarii, ca nu am mai scris, ca v-am lasat cu sufletele la gura si nu stiu cum ma pot revansa fata de voi.
Am trecut printr-o perioada tulburatoare din viata mea, ceva ce nu vreau sa se mai repete in vecii vecilor Amin. M-am schimbat iremediabil, permanent si cum vreti voi... Uneori nu ma mai recunosc. M-am maturizat cum nu ma asteptam si am aflat ce inseamna durerea cu adevarat. Nu voi vorbi despre asta si nu voi intra in detalii. Am recitit ultimul capitol de la AMG si... Parca nu eu am scris-o... Stiti, nu am mai scris deloc. Mai ales in romana. Am vreo 20 de pagini in engleza la o poveste interesanta, insa nu este timpul ei.
Multi mi-ati dat in cap cand am spus ca povestile mele sunt... NEbune. Adevarul e ca nu sunt scrise la nivelul dorit de mine, sunt copilaresti si sunt prostesti. Personajele secundare nu sunt evidentiate si totul leviteaza in jurul protagonistilor. Caracterul personajelor nu este bine pronuntat si nu sunt mandra de asta. CU TOATE ACESTEA, ideile sunt bune. Ideile m-au dezvoltat. Ideile m-au facut sa creez ce imi doream la acel moment. Acum am alte idei care pot proiecta ceea ce imi doresc ACUM.
Aceste povesti nu vreau sa le termine nimeni cu exceptia mea, vreau sa le scriu, sa le fac mai incitante, mai captivante, "mai carti". Dar asta nu acum.
Voi fi sincera cu voi. Am uitat de toti cititorii... Mi-am pierdut increderea. Am uitat cati oameni depind de mine sa uite de lumea asta. Am uitat ca cineva ma apreciaza. Am uitat de importanta voastra. Am uitat de ceea ce iubesc sa fac. Dar intrand aici, vazand atatea comentarii (imi pare rau ca nu am raspuns, insa nu le pot gasi pe toate sa raspund, asa ca pentru toti "multumesc, da, stiu, layla e tare, da, stiu, si eu ii iubesc pe Eric si pe Liss, da, stiu, Bella e o figura, da, stiu Cole e sexy rau" ) am realizat cat de mult mi-ati lipsit... Si ca nu sunt chiar un nimeni anonim. Ca m-am facut cunoscuta aici... Ca pot face ceva.
Va voi spune ce aveam de gand vara asta. Literatura engleza, limba engleza, citit, refacut povestile de pe watt... Erau telurile mele... Pana cand visul meu cu numele de Marea Britanie s-a gandit sa iasa din UE ca na, sa fim smecheri cum am fost si inainte de Primul Razboi Mondial, in care am ramas pe din afara si dupa ne-am facut o alianta ok si nu am pierdut prea mult. Nu zic ca un Al Treilea Razboi Mondial nu e posibil pana mor eu... Nu spun asta, insa spun ca oricare motive ar avea UK, daca iese din EU, unitatea acestei uniuni - da, asonanta asta ma termina si scriu aici proza cica - isi pierde din siguranta. Poate si alte state vor vrea sa iasa, nu?
Insa nu asta e ideea, dragii mei. Aveam un plan bun. Invat acum verile astea, ai mei strang bani, merg in Anglia sa studiez, fac imprumutul guvernamental de £9000 OOOOPS. Ceva nu mai merge bine. Ok, ok, UK iese din EU DAR noi ce facem? Ne aruncam visele la gunoi ca nu vom avea bani?
Anul scolar 2016/17 va merge ca pana acum dar eu intru in 2018/19. De unde pot scoate 9000 sau mai mult de lire stiu doar castorii din raurile din Eden, zau! Asa, deodata 9000, apoi inca 9000 pentru primul an, vai vai.
Aici incep sa ma panichez, in mall fiind la acel moment izbitor in care realizez gravitatea problemei (pana atunci, la premiere, doar aveam unicorni nervosi prin cap si mai aveam sa arunc cosul de flori in cine apucam) si incep sa sorb si frappucinno sau cum se numeste, de parca viata mea ar depinde de fulgii aia de gheata.
Acum, ce trebuie sa faca Isabelle? Nu ii pot pune pe ai mei sa se sacrifice si mai mult pentru mine si sper ca realizati asta.
Aici incepe partea grea. Am cartea asta in minte de anul trecut, cred ca v-am mai spus de ea. Aveam de gand sa o scriu la facultate... Pentru ca da, nu ma simteam pregatita, imi era frica. Inca mor de frica. Dar... Daca as face-o acum... Daca as publica-o... Daca v-ar placea... Poate as reusi sa le arat tuturor (inclusiv bunicului meu care vrea sa raman sa ma fac a doua Botezatu cu casa de moda - nu veti vedea asta) ca pot fii scriitoare. Ca pot merge acolo si ca am capacitatea mentala (desi IQ-ul meu deja atesta ca o am dar, na, cu emotionalul - EQ- stau cam prost in prezent) sa ma descurc.
Pentru a face asta am nevoie de sprijinul vostru... Si de opiniile voastre. Voi pune in urmatoarele saptamani aici, pe post de "noua carte" cateva fragmente. Va voi explica despre ce este vorba in carte. Daca copiati ceva cineva, ca avem antecedente serioase, chiar dau in judecata de data asta 😊😊😊😊.
Vreau sa fac ceva care sa schimbe mentalitati, sa intre in istorie, sa nu fie "doar o carte fantasy" pentru ca "Scriitorii creeaza minciuni pentru a spune adevarul". Asta voi face, depinde de voi daca vedeti sau nu adevarul din carte. Voiam sa imi fac un blog separat de Watt unde sa postez, sa nu ma mai risc cu datul in Judecata si persoane INTELIGENTE, insa nu vreau sa va pierd pe voi. Vreau feedback-uri si sinceritate... Si vreau daca doriti, sustinerea voastra.
Imi ador celelalte carti, mereu vor fi in inima mea si intr-o buna zi le veti gasi (desi cu un alt nume) pe rafturile librariilor. Insa pana atunci, vreau cartea asta. Nu pot face mai multe deodata, din pacate. Trebuie sa scriu doar una, nu le pot continua pe celelalte simultan. INSA vreau sa o termin curand, pana la anul. Da, sunt nebuna, multumesc. Motiv pentru care, in vara lui 2017 sau mai devreme, veti vedea cum postez capitole noi, cum termin povestile astea si incep sa le rescriu aici pe watt. Nu le abandonez. V&P este la FINAL. Daca vreti, o pot termina vara asta, mai am cateva capitole. Dar restul nu. v&p e singura pe care am conceput-o ca o trilogie si am de gand sa o public in viitor pentru ca va fi o carte scrisa de o tipa din tara vampirilor nu din alte parti ale lumii despre vampiri.
Voi decideti cum fac. Daca vreti spoilere sau ceva despre povestile actuale de pe Watt, va voi da, ca sa va calmati. Toate au happy-end, pentru ca nu concep altfel viata.
Imi pare rau ca mesajul e prea lung, sper sa il cititi. Astept comentariile voastre.
Si va iubesc mult si imi pare rau.
Aproape era sa uit.

         XOXO Iss

Tabăra Pry HillsWhere stories live. Discover now