Son Güç

5.2K 266 61
                                    

Ginny İhtiyaç Odasını koruyan tanıdıklarına katıldı vakit kaybetmeden. Karşısındaki iri yapılı adamla düello ederken dışardan sürekli bir şeylerin kırılma sesleri geliyordu. Neville'nin yerde baygın bir şekilde yattığını gördüğünde arkadaşına yardım etme isteğiyle doldu taştı. Ayrıca Neville'nin elinin hemen altında duran kılıcı gördüğünde içinden kimsenin farketmemesini diledi kızıl kız.  Burayı terkedip arkadaşına yardıma gitmesi içerdeki yaralılara zarar vermelerini kolaylaştıracaktı.
Yaxley oldukça eğlenir gibi karşısındaki Fleur ile uğraşırken Ginny, Fleur'un ne kadar daha dayanacağını kestiremiyordu. Karşısındaki adamı oldukça iyi idare ediyordu ama sürekli arkadaşlarını,ailesini kontrol etmesi dikkati dağılıyordu. Neville'nin yattığı yere bir başka endişeli bakış attığı sırada şatonun içinden büyük bir patlama sesi geldi. Ginny kimsenin ölmemesini dilerken derin bir nefes aldı. Neville patlama sesine tepki verir gibi gözlerini kırpıştırdı. Kız onun kendine gelip oturur vaziyete geçmesini daha sonrasında da ilerde gördüğü bir manzara yüzünden elinin altındaki kılıcı aceleyle alıp ayağa kalkmasını izledi. Arkadaşının iyi olmasıyla birlikte İhtiyaç Odasını koruma görevini daha da dikkatlice yapmaya başladı. Fleur Yaxley'in fırlattığı büyü yüzünden duvara şiddetli bir şekilde çarptı. Bu sırada ağzından küçük bir çığlık kaçırarak Ginny'nin ona doğru bakmasını sebep oldu. Fleur yere düştükten sonra kıpırdamadan duvarın dibinde yatmaya başladı. Kızıl kız yengesi için, içinde bulunduğu durumu unutup ileriye,onun yanına doğru atıldı. Karşısındaki Ölüm Yiyen bunu fırsat bilerek kızın yaralı kolunun tekrardan kanamasına sebep olacak büyüyü isabet ettirdiğinde Ginny inleyerek adama baktı. Adam pis bir sırıtışla kızın toparlanmasına fırsat vermeden hemen arkasındaki duvara güçlü bir bomba büyüsü yolladı. Ginny bedenini taşlardan korurken bir yandan da asasıyla adamı engellemeye çalışıyordu. Bir taş omzunu zedeleyerek sendelemesine sebep olduğunda duvarın sağlam tarafına tutunarak ayakta kalmaya çalıştı. Adam bir kez daha bomba büyüsü fırlatıp duvarın yıkılmasına sebep oldu,yeniden taşlardan kaçmaya çalışan Ginny bu sefer adamın bir anlık zafer boşluğundan yararlanıp onun bedenini kitledi. Yerde debelenen adamın bayılması için büyüyü fısıldarken içerdeki en az yaralı insanların duvarın önünde asalarıyla beklediğini gördü. 

"Hemen duvarı onarın. Biz dışarıyla ilgileniyoruz."

Ginny güçlü sesiyle içerdekilere lider kimliğiyle emir verdi. Yaralılarda onu başlarıyla onaylayıp asalarını salladılar. Fleur yerde hala hareket etmeden yatarken Tonks Yaxley'i öldürmeye çalışıyordu. Draco karşısındaki iki adamla savaşırken duvarları yıkmalarına fırsat vermiyordu.

Yaxley bir anlığına Tonks'un bedenini kitleyip iki kadının hemen arkasındaki duvara Ginny'nin biraz önce yaralanmasına neden olan bomba büyüsünü yaptı. Ginny ileriye atılıp düşen betonlar yüzünden kendisi gibi yaralanmalarını engellemek için onları kenara siyah iplerle çekti. Yaxley kıza dikkatlice bakarken Tonks yeniden ayaklandı. 

Masalardan birine büyük bir gürültüyle çarpma sesi geldi ve o anda Ginny Draco'nun sesiyle irkildi.

"ANNEE."

Kafasını sesin geldiği yere çevirdiğinde Narcissa Malfoy'un kırılan masa parçalarının arasında acı içinde yattığını gördü. Kadının asası ulaşamayacağı yerdeydi. Ginny Draco'nun kitlenmiş bir şekilde kaldığını görünce hem kendine gelmesini sağlamak hem de korumak için yanına koştu onun. 
"NE DURUYORSUN GİTSENE DRACO !"

Onu ileri doğru iteklediğinde çocuk sanki rüyadan uyanmış gibi silkelendi ve annesini yanına doğru atıldı. Ginny yaralanmasına rağmen savaşmaya devam etmek zorundaydı. Draco'nun geride bıraktığı Ölüm Yiyenle düello ederken bu işkencenin bir an önce bitmesini istiyordu.

Kızıl Güç (Ginny Weasley) (Harry Potter)Where stories live. Discover now