Küçük Potter

4.1K 158 19
                                    

Ginny Şifacının kolları arasında kaldırdığı bebeğini gördüğünde ağladığının farkında değildi,bu ağlamanın sebebi belki saatler süren yorucu doğumun bir etkisiydi belki hamile olduğunu öğrendiğinden beri kız bebek hayalinin şu an bir adım ilerisinde olmasıydı. Annesinin sessiz iç çekişlerine bebeğin ağlamaları karışırken Harry hala karısının bebeklerini görmesi için destek çıkıyor bir yandan da ailesinin en küçük bireyini inceliyordu.

"Harry onu kucağına almak ister misin?"

Maria bilerek Harry'e sormuştu çünkü karşısında bedeninin son enerji damlalarını kullanan anne adayının güçsüzleşen kollarıyla bebeğini tutamayacağını düşünmüştü. Harry çok kısa bir süre karısıyla bakışıp bebeğe yaklaştı.

"Şuna bak küçücük,oğlanlar böyle değildi."

Maria bebeği tam olarak kavradığından emin olunca ellerini çekerken konuştu.

"Siz bebeğinizle ilk kavuşmanızı yaşadıktan sonra boyunu ve kilosunu ölçeceğim ama dediğinde haklısın banada öyle geldi."

Ginny sabırsızca kocasına seslendi.

"Harry bayılmadan kızımı yakından görmek istiyorum."

Harry şapşal bir gülümsemeyle onun yanına yaklaşıp kızı için kollarını hazırlamış karısına iyice yaklaştı. Ginny onun hafiften temizlenmiş olsada kan kalıntılarının olduğu minik kafasının üstünden öptü.

"Hayatımıza hoşgeldin minik canavarım."

Harry tıpkı kızın yaptığı gibi onun sırılsıklam olmuş saçlarının arasına öpücük bıraktı. Bebeğin ağlaması annesinin kucağında biraz olsun azalmışken bu büyülü anı bir başka Şifacının sesi bozdu.

"İzin verirseniz kontrollerinizi yapmamız lazım,Maria hanım bebeğinizle ilgilenirken bende sizi kontrol edeceğim. Ve Bay Potter eşinizi odaya alana kadar sizi de dışarıya alalım."

Harry son kez karısını öpüp usulca konuştu.

"Sizi hemen şu kapının ardında bekliyor olacağım hayatım."

"Seni seviyorum Harry."

"Bende seni seviyorum."

Harry kapıdan çıkmadan önce bebeklerinin, kontrol için Maria ve yardımcılarıyla sarıldığını gördü Ginny'de gözüyle kızını takip ederken kocasının ona attığı son bakışı göremedi. Doğum odasından çıkar çıkmaz rahatlamak için derin bir nefes alıp onu görünce ayaklanan ailesine sırıtarak güzel haberi verdi.

"Ginny ve kızımız gayet iyi durumdalar."

Molly ve Lily birbirine sarılırken ikisinin ağladığını görmeden anlamıştı Harry babalarının heyecanlı sesleri arasında hala yüzündeki gülümsemeyi durduramıyordu.

Ginny'nin kendine gelmesi akşamı buldu,uyandığında sadece biraz ilerisindeki koltukta uyuyakalmış kocasını gördü. Gözleriyle odayı taradığında havada süzülen bir beşik görmemesi biraz telaşlanmasına sebep oldu. O uykuya daldıktan sonra olabilecek bütün kötü senaryoları aklından geçirirken yataktan kalkmaya çalışıyordu.Harry her zamanki hafif uyku düzeni yüzünden karısının çıkardığı seslere uyandı. Gözlüklerini düzeltirken uyku sersemliğini atıp ayaklandı,karısının yüzünde gördüğü ifadeyle birlikte neyi düşündüğünü tahmin edecek kadar iyi tanıyordu.

"Ginny bebeğimiz kardeşleriyle birlikte yan odada."

"Niye burda değiller? Bir şey oldu sandım."

"Hepsi bir araya gelince çok fazla ses oluyordu,sen uyanma diye yan odaya geçtiler."

"Kim var başlarında?"

Kızıl Güç (Ginny Weasley) (Harry Potter)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin