Ik daag je uit

35.5K 1.1K 321
                                    

IK DAAG JE UIT

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

IK DAAG JE UIT

*

o v e r   d i t   v e r h a a l

Hoi! Leuk dat je op het punt staat dit verhaal te lezen: het was namelijk mijn allereerste project dat de omvang van een 'echt' boek had toen het af was! Ik schreef destijds eigenlijk alleen maar fantasy, maar het leek me leuk een keer een romcom te schrijven, dus het was ook nog eens redelijk experimenteel.

DISCLAIMER: ik was 15 toen ik dit schreef, wat een van de redenen is dat het zo afgezaagd is -- tot op het gênante af, eerlijk gezegd, en de enige reden dat ik het niet verwijderd heb zijn jullie leuke comments én het feit dat ik eens in de zoveel tijd een berichtje krijg waarin iemand me vertelt dat dit verhaal hem/haar een fijne middag heeft bezorgd. Dus don't judge me, zeg maar.

Verder: dit verhaal heeft dankzij al jullie stemmen de People's Choice Award van @Wattned (onofficieel account, maar zeker een grote eer) in de categorie Chicklit/Romance gewonnen. Bedankt, allemaal!

o p d r a g i n g

Geheel opgedragen aan mijn Wattpad-buddie en geweldige real life-vriendin UndetectedPrincess. Bedankt voor je fijne enthousiasme, je enorme hulp bij het editen, je ideeën en je aansporingen om verder te schrijven.

r e g e l s

● Maak geen misbruik van het feit dat ik dit verhaal hier open, bloot en gratis online publiceer. Ik heb er met bloed, zweet en tranen aan gewerkt. (Oké, weinig bloed. Wel veel zweet.) Het is strafbaar om op Wattpad gepubliceerde werken over te nemen. Als je een fragment wilt gebruiken, om welke reden dan ook, mag dat, maar neem van tevoren even contact met mij op door me een pb'tje te sturen. (Ik bijt niet, hoor.) Verder: als je dit verhaal overneemt in andere woorden zal ik je óók vinden en dan zal ik je slachten.

● Maak geen ruzie in de comments. Behandel elkaar met respect en vecht onenigheden privé met elkaar uit. Comments die ik offensief of storend vind vanwege overtreding van deze regel verwijder ik direct.

● Geef geen spoilers in de comments. Ik vind het hartstikke leuk als je dit verhaal herleest, maar wees alsjeblieft een beetje sociaal en zorg dat je niets verpest voor de nieuwe lezers. (Sowieso: geef nooit spoilers - ook niet van andere boeken of van tv-series. #levensadviesje)

● Reageer nooit, maar dan ook nóóit geïrriteerd op mensen die mij spel-, taal- of typfouten aanwijzen. Misschien geldt dit niet voor iedereen hier op Wattpad, maar ik streef naar een verhaal met zo min mogelijk foutjes, en deze mensen helpen mij hierbij.

Ik daag je uitWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu