IK DACHT HET NIET staat online

7.4K 360 41
                                    

IK DACHT HET NIET

*

Het leven is niet makkelijk als iedereen om je heen zijn wederhelft heeft gevonden terwijl jóúw vriendje het zojuist heeft uitgemaakt.

Deirdre Valens weet dat maar al te goed, maar ze weet nog béter dat die situatie best te veranderen moet zijn. Daarom gaat ze op zoek naar een nieuwe hobby en levensstijl. Die moeten haar toch wel naar haar zielsverwant leiden?

Waar Deirdre echter geen rekening mee heeft gehouden, is een jongen die vanuit het niets opduikt, steeds irritanter wordt en het bovendien nét een beetje moeilijker voor haar maakt om het perfecte vriendje te vinden. O, en ogen in de meest schitterende kleur aller tijden heeft, trouwens.

*

Dit is ongepland, haha. Ik besloot dit een kwartier geleden en HERE WE ARE. Ik dacht het niet is nog in volle gang qua productie (oftewel, ik zit nog steeds om de dag tot één uur 's avonds te typen), maar ik mag nu met trots aankondigen:

Ik dacht het niet staat online!

Je kunt het vinden op mijn profiel, uiteraard.

WACHT met wegklikken, ik wil nog iets superleuks vertellen. Een tijdje geleden kreeg ik een bericht van twee meiden (Anke a.k.a. @Kwintens en Mégan a.k.a. @MeganKimpe), die een schoolopdracht over Ik daag je uit hebben gedaan. Ik voel me supervereerd en ben nog steeds nog een beetje flabbergasted, wow. Hieronder één van de foto's die ze stuurden van hun 'kraampje':

Ze hebben ook een heel cute trailer gemaakt maar die kan ik wegens vage redenen niet bijvoegen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ze hebben ook een heel cute trailer gemaakt maar die kan ik wegens vage redenen niet bijvoegen. Hoe dan ook, LEUK, HÈ?! ALSJEBLIEFT, laat het me weten als jij ook je verslag/boekbespreking/weet-ik-veel over IDJU houdt, want ik wil ALLES WETEN.

Oké, en nu opzouten. Grapje, ik moet gewoon even stoppen met typen. Volgens mij heb ik een schrijfverslaving of zoiets.

WIST JE TROUWENS dat hoofdstuk één van IDJU 1K VOTES HEEFT? Dat zijn DUIZEND STEMMEN. WUT.

LOVE YOU

xoxo Vera

PS aaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH

Ik daag je uitWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu