20. část...Nový život

501 56 9
                                    

Hi!:')) Ani nevíte jak jsem šťastná, že jsem se k tomu konečně dostala a něco sepsala! Myslela jsem si už, že se k tomu snad nikdy nedostanu. Sice je to kratší ale aspoň něco. Doufám, že zde ještě zůstalo pár čtenářů co mají semnou trpělivost a přečtou si tento díl <3

A právě těm co u téhle povídky zůstali bych chtěla tento díl věnovat!


Pěkné počtení:3

O 5 let později

Louis

Hlasitý zvuk budíku se rozezněl v docela malém pokoji. Celkem ještě mladý muž zamumlal nesmyslnou větu do polštáře a rukou cestoval po malém stolku hledajíc budík který vydával tak otřesný zvuk. Když konečně tu hroznou věc nahmatal tak ho odšvihl někam do rohu pokoje. Takhle si jich rozbil už asi 5 ale jak to vypadá tak mu to ani nevadí. Jakmile se po pokoji rozléhalo zase mrtvé ticho tak si spokojeně zamručel. Pak mu to ale došlo. „A sakra!" vykřikl a vyskočil z postele, jako blesk. „Debil, debil, debil" opakoval si pořád dokola, zatímco vyhraboval nějaké pěkné sako ze skříně. Dneska byl den na který se těšil ale zároveň byl tak nervózní. Když vyhrabal ten správný kus oblečení tak si to na sebe co nejrychleji oblékl a upravil se před zrcadlem. Rychlostí světla vběhl do koupelny kde si následně vyčistil zuby a umyl obličej. Na vlasy si dal velkou dávku laku aby mu drželi pěkně nahoru a nelezli do obličeje. Usmál se na sebe do zrcadla.

„Tak a jdeme" zašeptal si pro sebe a zavřel hlavní dveře od jeho skromného domku. Za těch 5 let se vlastně ani nic nezměnilo. Je to stále ten starý Louis. Možná mu sem tam přibyla nějaká ta vráska ale to ho dělalo ještě víc sexy a ataktivního. Od toho na tom ostrově už měl pár vztahů ale vždycky to bylo tak na měsíc. Tolik toužil po tom mít svou vlastní rodinu. Ale pořád se mu to nějak nedaří a to bylo asi jediné co ho někdy trápilo. Jinak žil docela dobře. Každý víkend si vyrazil někam s kamarády do baru.

Ale tenhle den je pro něho jiný. Je to velice důležité a taky si myslí, že by mu to mohlo změnit život. A také cítí jakoby se něco mělo stát. Něco skvělého.

***

Právě stojím na křižovatce a čekám až konečně ten blbý semafor přeblikne na zelenou a já budu moct konečně jet. Jsem strašně netrpělivý a pořád poklepávám nohou a kontroluji se v zrcátku jak nějaká ženská co se jede sejít s klukem z nějaké seznamky. Když na semaforu konečně blikla zelená tak jsem se pousmál a zase rozjel moje krásné auto. Ano jsem na něj moc pyšný. Podíval jsem se na hodinky kolik je a zjistil jsem, že už mám nějakých 5 minut na to abych dorazil. Naštěstí jsem byl už skoro tam. Zatočil jsem do zatáčky a pak zaparkoval před opravdu obří budovou, která vypadala velmi luxusně. Vylezl jsem z auta i se všemi papíry a stál před budovou a jako blázen na ni koukal. Vzpomněl jsem si ale na to,že už mi zbývá jen málo času. Vešel jsem dovnitř a nahlásil jedné paní že jdu na pohovor za panem Horanem. S úsměvem přikývla a řekla kudy mám jít. Pečlivě jsem ji poslouchal a pak přikývl a poděkoval ji. Vstoupil jsem do výtahu a zmáčkl na 10 patro. Pak už jsem jen čekal a zase si poklepával nohou. Tolik nervozity ve mně snad nikdy nebylo. Jakmile výtah zastavil tak jsem zavřel oči a zhluboka se nadechl a vydechl. Až pak jsem vystoupil a šel po docela dlouhé chodbě dokud jsem nadošel k posledním dveřím. Párkrát jsem zaklepal než se zevnitř ozval hlas ať vejdu. Chytl jsem kliku a kousl se do rtu. Vešel jsem dovnitř a přišel k velkému stolu za nímž stál nejspíš pan Horan. „Dobrý den já jsem Louis Tomlinson a jdu sem na ten pohovor o místo asistenta" řekl jsem a podíval se do jeho zářivě modrých očí. „Jsem Niall Horan" řekl a podal mi ruku. „Louis Tomlinson" také jsem se mu představil a podal mu ruku. Usmál se na mě. „Můžete se posadit pane Tomlinsone" řekl mi a já jsem si sedl na měkkou židli a vybalil si tam všechny svoje papíry co jsem měl mít s sebou. Podal jsem mu je a on se pousmál a začal si vše pečlivě pročítat. Potom je položil a podíval se na mě. „Tak mi něco o sobě řekněte a dejte mi důvod proč vás vzít" řekl a opřel se na svém křesle. Polkl jsem a dal se do řeči.

 

Uch :D ..ano možná Vám nejde do hlavy proč zrovna Niall a tak ale nebojte se mám to vše krásně promyšleno! ^^

Za každou hvězdičku, či koment budu moc šťastná :3

Jdu se pustit na další díl! :D ještě že je dneska takové počasí

Laf ju <3

Love on desert island (Larry Stylinson CZ)Where stories live. Discover now