5. Provokace

901 73 6
                                    

Hi! Rozhodla jsem se vám přidat tenhle díl už dnes protože venku prší a navíc u minulého to trvalo dlouho :) Doufám že se vám bude tato část líbit :) 

Zase bych chtěla poděkovat těm co okomentovali minulý díl :) Jste zlatíčka :* A stejně tak i těm kteří zanechali hvězdičku :)

Přeji pěkné počtení :)) 

Harry

Když jsme došli k jeskyni tak mě Louis položil. „Mám hlad“ zamrlal jsem a sedl si na zem. „Já taky. Podle slunce by mohlo být okolo 12:00, takže čas oběda.“ Řekl Louis, stále zírajíc na oblohu. „Nechci zase ovoce.“ Řekl jsem otráveně. Sice to bylo výborné ovoce ale, když to jíte každý den tak vám to je protivné. I když tu jsem asi 3 nebo 4 dny. Jak se pak musí cítit Louis? „Nic jiného nám nezbývá.“ Řekl Louis a vydal se do pralesa pro nějaké ovoce. Jak šel tak moc pěkně kroutil tím jeho zadkem! Hmmm. Podíval jsem se do rozkroku a všiml si, že mi stojí. Sakra! Tohle semnou dělá kluk s přenádhernýma modrýma očima, nádherným úsměvem a fakt sexy postavou! Tohle semnou dokáže udělat jen on! Je pravda, že když jsem se díval na holky tak jsem se hned jen tak nevzrušil, ale nikdy jsem to neřešil. Asi jsem vždycky byl tak trošku na kluky. Akorát jsem byl tak zaneprázdněný, že jsem to neřešil tak jako teď. Z mého přemýšlení mě vytrhnul příchod Louise. Pořád měl na sobě tu sukni stejně jako já. Akorát mu slušela o hodně víc. „Tady máš“ řekl a podal mi pár banánů. Super! Aspoň nějaká změna! Miluju banány. „Děkuju! Miluju banány.“ Řekl jsem a strčil si do pusy začátek banánu. Sakra to jsem neměl říkat nahlas. Louis se tomu zasmál a zakousl se do manga, nebo co to bylo. Teď mě tak napadlo…Mohl bych něco zkusit. Vím, že má Louis holku, ale za zkoušku nic nedám. Začal jsem se s ním schválně bavit, abych s ním navázal oční kontakt. Začal jsem olizovat banán, co jsem držel v ruce. Louis se chvilku snažil nedívat na mou pusu, takže očima těkal z mých očí na mou pusu. No spíš jazyk. „V-víš že to není zmrzlina ale banán?“ zeptal se a usmál se na mě. „Och…jasně. Jen jsem ho nechtěl hned sníst.“ Řekl jsem a Louis se kousnul do rtu.

Louis

Sakra to jak olizuje ten banán! Nejradši bych….ne-e. Asi jsem se někde bouchl do hlavy nebo něco špatnýho snědl. Harry si strčil špičku banánu do pusy. Ty jeho rty…no sakra co to semnou dneska je?! Myslím na samé blbosti! I když bych si ho uměl krásně představit u…No a je to tu zase. Stoupl jsem si a se slovy, že se jdu umýt, jsem odešel. Nemohl, jsem se na to dál dívat, navíc se můj kamarád mezi nohama začal probouzet k životu. Ale mám Eleanor. Eleanor je ta, s kterou chci strávit celý život a mít děti. Ale spíš to zní jako bych se o tom přesvědčoval. Harrymu jsem to ještě neřekl, ale mám zde takové ‚malé‘ místečko. Je tam jezero a krásný vodopád. Až teď mě napadlo, že bych odtam mohl brát vodu. Aspoň by se nemusela pořád převařovat v tom starém hrnci. Když jsem tam došel, tak jsem si sedl na krásně zelenou trávu. Hm…zelená jako Harryho oči. Díval jsem se na vodopád a poslouchal vodu. Krásně to uklidňuje. To teď potřebuju. Asi můj mozek začíná šílet z toho všeho a tak si vymýšlí, že se mi Harry líbí a že k němu něco cítím. Ne mozek. Cítíš to Louisi. Ne! Nic k němu necítím! A on ke mně taky ne. A nebudu si kazit den. Dneska na té pláži jak jsme zpívali, to bylo super. Moc jsem si to užil. Nejvíc se mi líbila ta část, kdy jsme stáli naproti sobě, a naše hrudě se dotýkaly. A pak jak jsme se smáli. Má krásný smích. Ano má. Přece to nic není, když si myslím, že má někdo krásný smích. I když je to kluk. Ne? Svlékl jsem si boxerky a vlezl do krásné a čisté vody. Přeplaval jsem k vodopádu. Voda na mě stříkala, ale pohled to byl nádherný. Jen tak jsem si plaval a pak vylezl ven. Oblékl jsem se a sedl si na zem. Pořád jsem myslel jen na jedno. Na to jestli je možné že k Harrymu něco cítím. Najednou mě ale něco kouslo do ruky. Strašně to bolelo. Podíval jsem se a viděl hada. Shit. Okamžitě jsem si stoupl ale jako bych přestal ovládat nohy. Začínal jsem být čím dál víc mimo. „Harryyy!!“ zakřičel jsem, co nejvíc jsem mohl. Přece jenom to od naší jeskyně není tak daleko. „Harryyyy!“ zakřičel jsem znovu ale pak jsem upadl do hlubokého spánku. 

Muheheh 3:) Konečně to začíná být aspoň trochu zajímavý :D ale mám pro vás výzvu! Jestli tu bude do 12:00....13 hvězdiček a 4 komenty tak vám sem dám ještě dnes další :) 

Mám vás ráda :***

Love on desert island (Larry Stylinson CZ)Where stories live. Discover now