3."A co když jsem lhal?"

992 75 7
                                    

Hi! :33 Tenhle díl jsem chtěla přidat až ke konci týdne ale nakonec jsem se rozhodla že ho přidám už teď :) Mohla bych napsat ještě jeden a tento týden ho přidat protože pak nepřidám aspoň týden žádný ....ale uvidíme :)

Jsem ráda že si to našlo své čtenáře a doufám že vás bude přibývat a nebo že vás to nepřestane bavit :)

Hezký počtení :)

Harry

Když jsme konečně všechno měli tak jsme se vrátili do jeskyně. Den uběhl docela rychle. S Louisem jsme se více poznávali. Teď sedím před ohněm a relaxuji. Venku prší, takže mi k relaxování pomáhá déšť. Louis už spí, takže nemám moc co dělat. Je dobré, že si můžu uspořádat myšlenky v hlavě.

Nevím co se to semnou dneska stalo. Jako by se semnou vše změnilo. Myslím to, jak jsem z ničeho nic začal nabalovat Louise. I když jsem říkal, že se mi jednou jeden kluk líbil tak to není tak že bych byl na kluky. Jakoby mě ty jeho krásné modré oči začarovali. Přece nejde, abych byl do teď na holky a jakmile vstoupím na tenhle ostrov a setkám se s klukem a hned se změní moje orientace. Asi jsem se hodně práskl do hlavy. Budu se muset víc kontrolovat a nemůžu zapomínat na to, kdo vlastně jsem. Jsem Harry Styles. Mladý bohatý kluk co sbalí každou holku, která se mu líbí. Ano to jsem já. Louis má možná krásné oči a rty a tělo a…sakra! Ale to nic neznamená, když klukovi chválím oči, rty a tělo ne? Vždyť na tom přece vůbec nic není. Asi bych si měl už jít lehnout.

***

Ráno jsem se probudil a promnul si oči. Sedl jsem si, abych se podíval okolo sebe. Louis nikde. Přede mnou bylo nějaké ovoce tak jsem si ho vzal. Vyšel jsem z jeskyně a protáhl se. Je tu nádherně, ale na pláži se mi líbilo víc. Dívat se na moře a srovnávat si svoje myšlenky v hlavě. Přesně to bych teď potřeboval. Je dost vedro tak jsem si svlékl triko (stejně bylo potrhané) a vydal se na pláž.

Po menším bloudění jsem vyšel z pralesa na krásnou vyhřátou pláž. Sedl jsem si a jen tak se díval. Když najednou zamnou, přišel Louis. „Copak ty tu?“ zeptal se s úsměvem na tváři. „Přemýšlím“ odpověděl jsem jednoslovně a dál se díval na moře. „Nad čím?“ zeptal se a sedl si vedle mě. „Louisi…promiň za to, co jsem včera dělal. Ani nevím proč,….proč jsem to dělal. Vím, že máš holku a muselo to být dost ….nepříjemné. Jen jsem chtěl říct, že ... jsem taky na holky, takže se mě nemusíš bát.“ Řekl jsem a oba jsme se tomu zasmáli. „Jak můžeš vědět, že jsem na holky?“ zeptal se Louis s kamennou tváří. „Včera jsi to říkal.“ A co když jsem lhal?“ vykuli, jsem na něho oči. Najednou propukl v obrovský výbuch smíchu. „Necháš se lehko nachytat“ řekl Louis a zase se zasmál. Má dost nakažlivý smích. „Půjdeš mi pomoct jít pro vodu? Mám tady menší hrnec, ve kterém ji vždy převařuji.“ Řekl a udělal psí očička. Je tak roztomilý že jsem nemohl odmítnout. Teda byl. Když dělal ten psí pohled. Ten kluk semnou dělá opravdu divy. Louis se najednou rozběhl tak jsem běžel za ním. Vběhl do moře a začal tam na mě cákat vodu. Nenechal jsem se a začal mu to oplácet. Když jsem mu stříkl do obličeje tak vypískl a zakryl si oči. Nehybně stál na místě. Přešel jsem k němu a párkrát i spadl do vody. „Lou co je?“ zeptal jsem se opatrně a Louis pořád nic. Začal jsem mu oddělávat ruce, když v tom mě za ně chytl. „Říkal jsem, že se necháš snadno nachytat.“ Řekl a hodil mě do vody. Moc mu to ale nevyšlo, protože jsem ho pořád držel, takže spadl semnou. Jelikož jsme byli skoro u břehu kde byla voda tak po kolena tak na mě ležel. Hned si stoupl a já jsem se začal smát. „To ti nevyšlo Tomlinsone“ řekl jsem a dál se smál a Louis se ke mně přidal.

Přišli jsme do jeskyně a Louis dal nad oheň hrnec, aby převařil vodu. Přece jenom nemůžeme pořád pít mléko z kokosu. Venku se začalo zatahovat. Všechny věci co jsme měli venku jsme sklidili zpátky do jeskyně a schovali se. 

„Harry a ty máš nějakou přítelkyni?“ „No měl jsem jich hodně, ale žádný opravdový vztah to nebyl.“ „A jak dlouho jsi s tou tvou?“ zeptal jsem se na oplátku. „Asi rok a půl.“ Odpověděl Louis. „Louisi dostaneme se někdy odsud?“ zeptal jsem se, se strachem v očích. „Rád bych řekl, že jo ale opravdu nevím.“ Řekl a mě se nahrnuly slzy do očí. Najednou se mi začalo stýskat. Po všech. Navíc jsem smutný že jsem se ke všem choval tak hnusně i když mi na nich záleželo. No oni to asi nevěděli a já už asi nebudu mít možnost jim to říct. První slza se vykutálela ven a další za ní. Louis si toho všimnul tak si sedl blíž ke mně a objal mě. Zabořil jsem hlavu do jeho hrudě. Jsem rád, že je to zrovna on, kdo tady také uvízl. Je moc hodný a…vtipný.

Louis mě hladil po vlasech a oba jsme se dívali na oheň. Ani jeden z nás nemluvil. Každý jsme totiž přemýšleli nad svými věcmi. Když jsem ho cítil při sobě tak jsem se cítil tak bezpečně. Opravdu semnou dělá divy. Nakonec jsem zavřel oči a usnul.

 Tento díl byl kratší ale víc mě opravdu nenapadlo :D Doufám že se líbilo! :) 

-Vote

-Koment

 -Follow 

Potěší <3

Mám vás ráda :**

Love on desert island (Larry Stylinson CZ)Where stories live. Discover now