7. Divné chování

825 78 5
                                    

Hi! Omlouvám se že je tento díl tady tak pozdě ale nebyl čas :// Hrozně děkuju za 19 hvězdiček u minulého dílu a za komentáře :'33333 

Tenhle díl bych chtěla věnovat všem co si tohle přečtou :** 

Přeji pěkné počtení :3

„Nebolí tě něco? Nemáš hlad? Jak se cítíš?“ vyhrkl jsem na něj otázky, které mě zrovna napadli. „Bolí mě záda a zadek. Hlad nemám a cítím se docela dobře až na to že se všechno kolem mě točí a přede mnou se objevují různé barevné tvary. Cítím se jako bych něco hulil.“ Usmál jsem se a pohladil ho po hlavě. „Tak se ještě vyspi. Třeba se to zlepší. Já půjdu na pláž zase do písku z kokosu napsat SOS.“ Řekl jsem a Louis zase zavřel oči. Venku bylo docela hezky, jen foukal vítr. Vydal jsem se teda na pláž.

Když jsem se vrátil z pláže tak jsem si dal dva banány. Na pláži jsem se stihl i vykoupat takže se cítím hned líp. Podíval jsem se na Louise. Tváře měl červené a tiše oddechoval. Tohle bych sice neměl dělat, ale musím. Naklonil jsem se k němu a dal mu pusu na spánek. Slabě se usmál. Pootevřel ústa. „Eleanornechměsakraspát“ zamumlal ze spánku a mírně se zamračil. Nevím, jestli se mám smát tomu jakým stylem to řekl a nebo být naštvaný, že si vzpomněl zrovna na ni. Chtěl bych vidět, jak vypadá. Hm…to je jedno. Stejně Louise nikdy nebudu mít. Někdo si nás tady všimne, každý odjede do svého města, ke svému starému životu a nebo tady navždy zůstaneme a budeme jen kamarádi. Navždy kamarádi. Nemá cenu nad tím přemýšlet. Měl bych si užívat, že je tu semnou. Nevím, jaké to bude se někdy vrátit k mému starému životu. Asi v něm změním hodně věcí. Ale kdo mi bude opravdu chybět, je Louis. Asi si půjdu zaplavat na místo, kde Louise kousl had. Musel být asi hodně mimo, když si ho nevšiml.

Úplně celý jsem se vysvlékl a skočil do krásného, čistého jezírka. Párkrát jsem se potopil a jen tak si plaval tam a zpátky. Když mě to přestalo bavit tak jsem vylezl a chvilku počkal, až se usuším. Když všechna voda ze mě opadala tak jsem si oblékl boxerky a sukni. Ano pořád ji nosím. Líbí se mi to. Na hlavu jsem si položil můj věneček z kytek a vydal jsem se zpátky do jeskyně.

Když jsem došel tak Lou pořád spal. Měl zpocené čelo. Jak by ne, když je venku takové dusno. Myslím, že bude pořádná bouřka.  Vysvlékl jsem z něj svetr a tričko. A sedl jsem si vedle něj. Je tady nuda. Když neslyším jeho smích, který mě vždy donutí se také smát. Když nevymýšlí blbosti, kterým se pak smějeme. Když neslyším jeho hlas. Venku se pomalu začínalo stmívat a začalo také pršet. Rozhodl jsem se jít spát. Oheň jsem pořád nechal, kdyby náhodou, byla večer zima, což asi bude. Lehl jsem si a zavřel oči. Pak jsem se přenesl do říše snů.

***

Ráno jsem se probudil ale, když jsem se otočil, abych se podíval na Louise tak byl pryč. Sakra. Kde je?! Okamžitě jsem vstal a běžel k jezírku, kde by mohl být. Prodral jsem se houštím a vlezl tam. Nikde nebyl. Obrátil jsem se a mířil na pláž. Když jsem tam skoro byl, tak na mě něco skočilo ze stromu. Spadl jsem na zem a na mě to něco sedělo. To jsou tady opice?! Otočil jsem se na břicho a viděl Louise! „Ahoj“ řekl svůdným tónem a usmál se na mě. „Louisi co se s tebou stalo?“ zeptal jsem se a on se zatvářil, že neví, o čem mluvím. „Jakej Louis?“ Ty vole to si ze mě dělá prdel?! „Aha to bude asi tím hadem asi ti tam zůstal nějaký jed.“ „Jaký jed? Jaký had? Jsi hezký ale divný.“ On…on si myslí, že jsem hezký! Zvedl se a pomohl mi vstát. Připomíná mi to první den, co jsme se potkali. „Už vím, o čem mluvíš.“ Řekl Louis. „Byl jsem u jezera a kousl mě had no, ale teď se cítím líp než kdy předtím.“ Řekl a usmál se. Najednou mě vzal do náruče jako princeznu a rozběhl se semnou do moře. Ale donesl mě jen na kraj. Položil mě do písku a sedl si na mě. Nahnul se a dal mi pusu. Sakra on mi dal pusu!!! Bože já asi vyskočím dva metry vysoko! Jeho rty jsou božský! Ale otázka je jestli by tohle dělal i kdyby ho ten had nekousnul. Odtáhl jsem se a díval se do jeho očí. „Louisi….nevíš co děláš….“ Řekl jsem a on zavrtěl hlavou. „Nevím, o čem mluvíš.“ „No právě. Ale tohle bys nedělal. Máš přítelkyni.“ „Cože? Já mám přítelkyni?“ „Copak si nepamatuješ?“ „No nějaká holka se mi v hlavě objevuje.“ „Neboj za pár dní, budeš v pohodě.“ Řekl jsem a stoupl.

Louis

Nevím, o čem to mluví. Vím jen o tom, že mě kousl had, jinak si nic na tomhle ostrovu nepamatuji. Jedno ale vím. Ten kluk je dost hezký. Ty oči. Ty rty. Ty vlasy. A ten zadek! Stoupl jsem si a běžel za ním. „Jak se jmenuješ?“ „Co? Harry“ řekl a já jsem se usmál. „Harry“ zašeptal jsem si pro sebe. „Harry pojď si trochu užít.“ Řekl jsem a on se na mě otočil. „Jak?“ „Hmm...nevím. Nic si tady z toho ostrovu nepamatuji ale … něco bych měl.“ Řekl jsem a chytl Harryho za ruku. Táhl jsem ho za sebou. Abych řekl pravdu moc nevím kam jdeme ale nevadí.

Nakonec jsme došli až na velkou skálu. Harry se zděšeně díval dolů. Já jsem na nic nečekal. Rozběhl jsem se a skočil dolů. Přímo do moře.

Harry

Stál jsem a díval se na tu strašnou výšku dolů. Najednou ale kolem mě proletěl Louis a skočil přímo dolů. „Louisi!!“ vykřikl jsem zděšeně a klekl si. Díval, jsem se přímo na místo kde dopadl. Nikdo se nevynořil. Když se ale po dlouhé době vynořila Louisova hlava a dívala se na mě tak jsem si oddechl. „Pojď!“ zakřičel a já jsem zavrtěl hlavou. „Nejsem blázen!“ zakřičel jsem a už chtěl jít pryč, ale najednou se Louis začal topit. „Harryyy! Pomoooc!“ křičel a kopal nohama. „O něco jsem se zahákl!“ zakřičel a znovu se potopil. Rozběhl jsem se a skočil za ním. Když jsem dopadl hned jsem se vynořil a vzal ho. Měl zavřené oči. Vyplaval jsem s ním na břeh a položil ho na zem. Hned jsem mu začal dávat umělé dýchání ale, když mě jeho rty začaly líbat hned jsem pochopil o co jde. Hrál to na mě. Přetočil si mě pod sebe a ruce mi dal nad hlavu. Líbal mě něžně ale pak přidával na hrubosti. Jeho jazyk se pomalu začal probojovávat do mé pusy. Když se mu to podařilo tak se naše jazyky začali rvát o nadvládu. Pak se přesunul k mému krku. Jemně, jsem vzdychl a kousnul se do rtu. Tolik jsem po tomhle toužil. Tak proč to tak nenechat? Za pár dní se vzpamatuje a nebude si na nic pamatovat. A když jo tak se nějak vymluvím. Já vím je to ode mě hnusný nebo nefér ale co mám dělat? Držet si ho od těla když to ani nechci? Prostě to tak nechám a budu si užívat toho že o mě taky stojí. 

Harry je ale rošťák 3:) :D :D Budu moc ráda když dáte do komentáře svůj názor :))) Další díl tady bude až tady bude (:DD) 15 hvězdiček 5 komentů a aspoň 30 čtenářů :) 

Mám vás stašně ráda :******

Love on desert island (Larry Stylinson CZ)Where stories live. Discover now