15. Úžasné pocity

571 64 10
                                    

HI! :D Tento díl tu měl být už ve středu ale Verunka se musela zase opozdit -,- to bych nebyla já samozřejmě...snažila jsem se aby to tu bylo co nejdřív ale...nešlo to O.o 
Už nebudu zdržovat. 
Přeji pěkné počtení! <3

Louis a Harry jsou na ostrovu několikátý měsíc. Oba to ale neřeší.

Bylo další krásné ráno a Harry se vypravil pro něco dobrého na jídlo. Donesl několik banánu a také našel nějaká manga. Ještě než se vrátil do jeskyně, rozhodl se vykoupat v moři. Je neuvěřitelné, že někteří lidé za tohle dávají peníze a já to tady mám zadarmo. Pomyslel si kudrnáč a pro sebe se usmál. Byl na břehu moře a nechal, aby mu menší vlny šplouchaly na nohy. Šel čím dál víc dál, až nakonec musel kopat nohama, aby se neutopil. Začal plavat, kam ho jen napadlo a párkrát se i potopil, aby si navlhčil svoje – už docela dlouhé- vlasy. Sice u sebe měli žiletku ale s tou by se lasy „stříhaly“ velice špatně. Když už si Harry dostatečně zaplaval tak vyšel z moře a zamířil si to přímo do jejich obydlí.

Tam už čekal Louis a hrál si s prsty. Byl nervózní. Zdál se mu divný sen. Zavřel oči a vše se mu zase objevilo. Stejně jako v tom snu. Zatřepal zase hlavou. Musím se uklidnit, než Harry přijde. Prolétlo mu hlavou. Párkrát se nadechl a zase vydechl. Nechtěl na to myslet. Po chvilce před sebou viděl toho kudrnatého anděla, do kterého byl zamilovaný. Usmál se „Dobré ráno Lou“ řekl Harry a úsměv Louisovi oplatil.

Z pohledu Louise

„Dobré ráno“ vydechl jsem. „Tady je snídaně. Vím, že je to už otravné ale něco jíst musíme“ řekl Harry a posadil se vedle mě. „Ne jsi hodný. Děkuji“ na mé tváři se zase objevil malý úsměv. „Louisi děje se něco?“ zeptal se Harry a pohladil mě po tváři. Podíval jsem se mu do očí. „Ne vše je v pořádku“ ujistil jsem ho a vzal si banán. „Nevypadáš na to. Kdyby tě něco trápilo tak mi to můžeš říct dobře?“ řekl Hazz a políbil mě. Usmál jsem se a polibek mu oplatil.

S Harrym jsme seděli v jeskyni a povídali si. Najednou venku strašně zahřmělo. Začal jsem rychle dělat oheň, protože určitě bude pršet a nechci, aby nám byla zima. Oheň byl po chvilce hotový a já jsem si zase přisedl k Harrymu, který se klepal. „Copak se děje?“ zeptal jsem se. „Nemám rád bouřky“ zamumlal Harry. Usmál jsem se a přitáhl si ho k sobě. Objal jsem ho a hladil ve vlasech. „Nemusíš se bát“ vydechl jsem. Harry zvedl hlavu a spojil naše rty. Usmál jsem se a odtáhl se.

Harry

Chtěl jsem změnit pozici. Tak jsem si Louisovi sedl na klín a kolem jeho boků omotal své nohy. Svou hlavu jsem položil na jeho hrudník a poslouchal jsem, jak mu bije srdce. Louis mě u toho hladil ve vlasech a něco prozpěvoval. Líbí se mi jeho zpěv. Má uklidňující hlas. Takový něžný. Zavřel jsem oči a užíval si tento pocit. Pocit bezpečí a lásky.

Den uběhl docela rychle. Venku už byla tma a pršet také přestalo. „Nechceš si jít zaplavat?“ pousmál jsem se. „Co? Teď?“ otočil se na mě Louis a já jsem se usmál a přikývl. „Venku je teplo a přece jen…večerní plavání je vždy o něčem jiném“ usmál jsem se a kousnul se do rtu. Na Louisové tváři se také objevil úsměv. „Hm…mohli bychom“ řekl a já jsem si stoupnul. „Tak pojď“ podal jsem Louisovi ruku, aby se postavil. Pak jsme ruku v ruce vyšli.

Došli jsme k tomu jezírku s vodopádem. Vysvlékl jsem si boxerky a rovnou tam skočil. Vynořil jsem se a podíval se na Louise. Rozběhl se a skočil, zamnou. Potopil jsem se a stáhl Louisovi boxerky. Vynořil jsem se a hodil je někam pryč. „Harolde!“ zasmál se Louis. „Neřeš to“ pousmál jsem se a přitáhl si ho k sobě. Na nic jsem nečekal a začal ho líbat. Louis se pousmál a spolupracoval. Za krátkou chvíli dostaly roli i naše jazyky.

Z pohledu autorky

Oba chlapci stáli a líbali se uprostřed jezírka. Byla to kouzelná atmosféra. Kudrnáč přesunul svoje ruce na Louisův zadek a lehce ho zmáčkl, čímž způsobil, že jeho přítel slabě vzdychl. To se mu líbilo a tak to udělal znovu. Odtáhl se od Louise a díval se mu do očí. „Hazz…já..“ ani to nedořekl a Harryho ho zastavil. „Nejsi, připravený chápu to.“ Pousmál se Harry. „Ne jen jsem chtěl říct, že na souši by to mohlo být lepší“ zasmál se Louis. Harry se překvapeně usmál a přikývli. Oba chlapci vylezli a hned se na sebe vrhli. Harryho ruce putovaly po Lousovo těle. Staršího chlapce zrušoval každý dotek jeho přítele.

Na svoje poprvé spolu nikdy nezapomenou.

Další den ráno

Všechno bylo stejné jako každé ráno. Harry donesl snídani a čekal, až se jeho přítel probudí. U toho přemýšlel nad včerejší noc. Bylo to vážně něco neuvěřitelně krásného. Už několikrát spal s hromadou holek, ale s Louisem to bylo něco jiného. Něco kouzelnějšího a lepšího. To jak Louis vzdychal jeho jméno. Nebo jak do něj opatrně vnikal, aby něco nepokazil a, nebo aby ho to náhodou nebolelo.

Najednou si všiml, že ho Louis sleduje. „Dobré ráno“ usmál se Louis a Harry mu úsměv oplatil. „Dobré zlato“ políbil Louise na čelo. Když se oba dva najedli, šli na pláž. Oba si lehli do písku a zavřeli oči. Najednou slyšeli neznámí zvuk. Zvuk, který se přibližoval. Louis otevřel oči a podíval se na nebe. Byl to vrtulník. Vykulil oči a začal žduchat do Harryho, aby se také podíval. Ani jeden z nich nevěřil tomu, co vidí.

 Doufám že se vám tento díl líbil i když ...byl zvláštní ...teda podle mě..takový o ničem. 
Každopádně: 

Hvězdičky

Komentáře 

Moc potěší<3 

MIluju vás! :3

Love on desert island (Larry Stylinson CZ)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα