13.část

690 78 12
                                    

Hey! :D Já vím...mělo to tu být už včera ale měla jsem špantou náladu a tak jsem se ani nedoplácala k tomu tento díl přidat :/ 

No ale teď už je zde a já ho chci věnovat pár osůbkám :3 a jsou to: @AlwaysForThem , @katusa526 , @veatrojanova, @KikimoCz a @jachymmuller :33 Děkuju vám za komentáře..:) samozřejmě si vážím i každého přečtení a hvězdičky :) 

Přeji pěkné počtení :**

Harry se podíval Louisovi do očí a nervózně se kousl do rtu. „Jestli chceš, můžeme na to zapomenout a-„ nestihl to ani dopovědět a Louis se zase přitiskl na jeho rty. „Ne Harry. Cítím to tak a nemůžu to zakrývat. Víš, vždycky jsem trochu pochyboval o mé orientaci“ vydechl Louis a pousmál se. Harry byl celý štěstím bez sebe. Pořád tomu nemohl uvěřit. Už jen faktu že se právě po druhé políbil s Louisem. Zdálo se mu to všechno teď tak hezké a přál si, aby už to takhle zůstalo na vždy. Dokonce ho i přepadala myšlenka, že by bylo super, kdyby s Louisem na tomto ostrově zůstali do konce života. Přece jenom tady nejsou žádní lidi to znamená, že je tady klid a hlavně je to tady, jako v ráji. Teď už úplně. Jen se kudrnáč bál toho jestli to všechno Louis myslí vážně a upřímně ale také se těšil a už si představoval dny, které by mohli vypadat podobně jako před týdnem. Budou spolu a užívat si. Louis si všiml Harryho zamyšleného výrazu a zasmál se. „Hazz…nad čím přemýšlíš?“ zeptal se a pohladil kudrnáče po vlasech. „Jen tomu všemu pořád nevěřím“ usmál se Harry. Louis ho jen chytl za ruku a táhl k pláži. Tam začal zpívat a tančit. Harry se zasmál a pobaven ho sledoval. „Lou co to děláš?“ zasmál se Harry a Louis se na něj podíval s úsměvem na tváři. „Tančím a zpívám si.“ Pokrčil rameny a zase začal tančit. Tentokrát ale trošku jinak a u toho už se Harry víc soustředil. Soustředil se na jeho boky které se kroutily z boku na bok a taky na jeho rty které si potichu broukali nějakou písničku. Potichu přešel k Louisovi a zezadu ho objal. Modroočko jen trochu nadskočil a pousmál se. „Máš moc hezký hlas“ zašeptal Louisovi do vlasů. „Děkuju“ pousmál se Louis.

Celý den strávili tak že si povídali, blbli a více se poznávali. Harry měl pocit, že čím dál lépe Louise znal tím víc se do něj zamilovával. A Louis na tom byl podobně. Jen ho trápila myšlenka, co bude, až se odtud dostanou. Rozejde se s Eleanor? Měl by se s ní rozejít kvůli klukovi, kterého zná tak měsíc? Ale zase k němu cítí něco víc než k El. Nakonec Louis zavrtěl hlavou a podíval se na kudrnáče, který zrovna nesl několik banánů na večeři. „Tady to je“ usmál se Harry a položil banány před Louise. „Děkuji“ poděkoval mu Louis, a věnoval Harrymu, jeden z nejhezčích úsměvů, které kdy Harry viděl. Začali jíst a Harry se nemohl ubránit pohledu na Louise jak jí ten zatracený banán. Proč je tak sexy i když jí banán? Pomyslel si Harry. Ale odpověď mu byla jasná. Přestal se dívat na Louise a zaměřil svůj pohled radši někam do země.Vlastně ani nevím jak to mezi mnou a Louise je. To byla další Harryho myšlenka. Ano dali si sice pusu, ale pořád se k sobě chovají stejně. Až na to že se někdy políbí a když to zrovna Louis udělá tak je Harry aspoň půl hodiny mimo. Je jako zamilovaná puberťačka.  Hm…však kam se hrabou všechny holky, když má před sebou Louise. Krásného kluka s modrýma očima které když se na vás podívají jste naprosto mimo a je to, jako byste se dívali na nebe. S krásným úsměvem, u kterého se mu u očí objeví malé vrásky. A taky s postavou, která je jednoduše perfektní. „Není divu, že jsem se do něj zamiloval“. Další myšlenka, která přepadla Harryho hlavu. Ani si neuvědomil, že se na Louise usmívá jako blázen, kterého včera pustili z ústavu. „Hazz děje se něco?“ zamávala Harrymu před obličejem Louisova ruka. Harry zatřásl hlavou a prohrábl si rukou vlasy. „Měl jsi banán v puse a díval si, se na mě jako na Boha“ zasmál se Louis. „Uh..no..já…přemýšlel jsem“ vyšlo z Harryho. Louis zvedl obočí a usmál se. „A na co?“ pousmál se a přisunul se blíž k Harrymu. Harry se jen zhluboka nadechl a vydechl. Jeho srdce se rozbušilo 100x rychleji. Ostatně jako vždycky když byl vedle Louise. „To je blbost“ řekl Harry nervózně se kousl do rtu a hledal bod, kde by mohl zaměřit svůj pohled. „Když je to blbost tak mi to můžeš říct“ řekl Louis a pohladil Harryho po noze.

Harry

Ne Louisi to nedělej. Sakra to nedělej. Jsem z něj totálně mimo a jeho dotek semnou dělá to, že za chvíli moje srdce vyskočí a poběží někam do moře. Podíval jsem se do jeho zářících očí, které mě upřeně sledovaly. „Nad tebou“ úsměv se mi rozlil po tváři a Louis se také pousmál. „Konkrétně?“ kousl se do rtu a pořád mě sledoval. Uh..sakra…a tohle semnou zase dělá něco jiného. Díval jsem se na jeho rty. Nakonec jsem to už nevydržel a dlouze ho políbil. „Nad tím jak jsi krásný“ zašeptal jsem a opřel si své čelo o to jeho. Louis se usmál a olízl se vrchní ret. „Děkuju. Ale říká to zrovna ten pravý“ řekl a pohladil mě po tváři. Teď jsem musel nabrat ten nejtmavší odstín červené. Kdyby mě někdy vyfotil určitě bych vypadal jako dozrálý rajče. Louis mě znovu políbil. „Červenáš se“ usmál se. „Uh…“ vydechl jsem a kousl se do rtu. „Jsi zlatý“ vydechl Louis. Jestli s těma komplimentama nepřestane tak se asi rozteču.

 Doufám že se vám  to líbilo :3 A chci říct že jsem se rozhodla že u každého dílu bude mít někdo věnován! :) 

Komenty

Hvězdičky

Potěšííí <3

Mám vás ráda :**

Love on desert island (Larry Stylinson CZ)Where stories live. Discover now