◄Eighth Chapter►

3.3K 228 0
                                    

„Nepřespává u nikoho, chodí jen do nejlepších restaurací, neprojevuje city, nekamarádí se s nikým, nechodí na pohřby, nevodí si nikoho domů a neopíjí se do němoty..." Recituje Niall zamyšleně přičemž sleduje Louise, který přikyvuje. „To jsou všechny jeho zásady?" Zasměje se, když jeho kamarád nepokračuje. Niall jen zavrtí hlavou. „Prý jich má víc, tohle je ale zatím vše, na co jsem přišel." Povzdychne si. „Není možné, aby neměl vůbec žádné kamarády..." Zamyslí se, když sleduje jednu ze zásad. „Jsou tací." Louis se zakousne do jablka a dá si nohy do tureckého sedu, přičemž přepne televizi z MTV na comedy central kterou tam nechá díky novému dílu How I met your mother. „Stejnak skončí spolu." Protočí očima, když Robin začne panikařit kvůli polibku s Tedem. „Nikdy jsem to neviděl úplně celý, nekaž mi to." Hodí po něm Louis ovladač a dál to nadšeně sleduje.

Jakmile díl oblíbeného sitcomu skončí se Louis odebere domů s tím, že se musí učit na zkoušky a Nialla nechá samotného u něj v pokoji. Blonďák stále přemýšlí nad tím, jak by mohl z Liama vytáhnout všechny jeho zásady avšak nedokáže na nic přijít.

◄►

Ikdyž to dělat nechtěl své přemýšlení musel vzdát a poté co se vysprchoval se odebral do pohodlné postele ve které se toto ráno s úsměvem probouzí. Tuší, že dnešek bude zvláštní, avšak neví, čím by mohla být obyčejná sobota až tak zvláštní.

„Dobré ráno!" Přivítá ho v kuchyni Grace s vlídným úsměvem, sám se na ni na pozdrav usměje a sedne si na pult přičemž se natáhne pro talíř na který si následně položí palačinku, Grace k němu postaví nutelu se šlehačkou přičemž s úsměvem sleduje jak se Niall obslouží a začne připravovat jednu porci pro jeho otce který by měl každou chvíli vstávat. „To je mi jedno!" Během chvíle se ozve křik z poschodí načež je otec Nialla, Denis, viděn na schodech s naštvaným pohledem a telefonem u ucha. „Harry prostě to odmítni!" Zakřičí znovu, ne, že by si Niall představoval jak Harry, zřejmě, oddaluje od svého ucha telefon snažíc se nepřijít o sluch. „Musíme natočit ještě spoustu scén, nemůžeš do toho přimíchávat další seriál!" Vykřikne rozhořčeně, když otevře ledničku, ze které si vytáhne jablečný džus. Grace před něj postaví skleničku a během chvíle, když si Niall pochutnával na skvělých palačinkách a Denis naštvaně poslouchal chudáka Harryho, před něj položí talíř s palačinkami. „Jestli to zvládneš tak mě to je jedno. Měj se!" Mobil s třísknutím dopadne na desku linky, přičemž si blonďák svého otce přeměří nechápavým pohledem, nadechne se s tím, že se zeptá, co se děje ale jeho otec ho přeruší. „Neptej se." Ukáže mu dlaň a již s plnou sklenkou a s talířem palačinek se odebere do jídelny. „Pan Horan musí být pořádně naštvaný..." Šeptne Grace, když sklízí nádobí, které potřebovala k přípravě snídaně. „Za chvilku se uklidní, vždyť ho znáš." Zasměje se, když do myčky dá talíř a narovná se, přičemž si kouše ret. „Grace, můžu mít otázku?" Dáma před ním se narovná a přeměří si ho starostlivým pohledem. „Copak se děje Nialle?" „Je možné, aby měl člověk fakt hodně zásad, podle kterých se držel?" Grace se zachichotá a přikývne. „Znala jsem takového člověka, byl to můj dobrý kamarád. Měl spousty zásad, které dodržoval. Ale, říkával mi, že proto, aby všechny ty zásady zvládal, měl napsaný seznam těch zásad a k tomu chodil na různé meditace a takovéto blbosti..." Zasměje se a opláchne talíř, který následně vloží do myčky kterou, i s kapslí, zavře a zapne.

„Tati?!" Zaječí Niall jako dítko když vybíhá schody do druhého patra. „Tati!!" Křikne a bez zaklepání mu vkročí do pracovny. Jeho otec sedí za stolem a usmívá se do telefonu. „Otče?" Protočí očima a opře se o zárubeň dveří, Denis na něj pohlédne a přikývne na znak toho, že jeho sny má jeho plnou pozornost. „Chodí Liam na nějaký meditace?" Zeptá se. Denis ho chvíli pozoruje jako by čekal, kdy se začne smát, ale nic nepřichází. Proto se zhluboka nadechne a zavrtí hlavou. „Myslím si, že ne, pokud vím. Vůbec, proč to chceš vědět?" Přeměří si ho podezřívavým pohledem. „Jen tak." Vyhrkne Niall hned a normálně se postaví. Denis ho chvíli pozoruje ale nakonec přikývne. „Fajn, a pokud mě omluvíš, musím si něco vyřídit." Poukáže na mobil a jen co Niall za sebou zavře dveře s úsměvem vytočí pro sebe dost známé číslo. Sám Niall se rozeběhne do svého pokoje a z postele si vezme svůj mobil. „Zayne? Máš dneska čas?" „Kirsty nech toho." Uslyší jeho chichot, přičemž se zmateně zamračí. „Nemám sorry kámo. Heleď musím jít." Položí mu to. „On mi to položil?" Pohlédne na svůj iPhone čekajíc od něj odpověď která se mu nedostaví, proto jej opět pohodí na postel.

◄►

Prvně zazvoní, přičemž se opře o sloup vedle dveří. Když zazvoní podruhé dá si na oči své RayBan brýle které jeho oči ochrání před sluncem. Jakmile zazvoní po třetí s povzdychem si sedne na první schod rozhodnutý vyčkat, kdy se majitel tohoto sídla uráčí přijít mu otevřít.

„Horane co tu děláš?" Uslyší jeho, až příliš chraplavý, hlas. Ignorujíc příjemnou, nebo možná nepříjemnou husí kůži se postaví a pohlédne mu do hnědých očí. Hned sklopí pohled ke svému mobilu a uchechtne se. „PO patnácti minutách ses uráčil otevřít to je fajn." Zasměje se a znovu se koukne ke dveřím, přičemž se setká se zrovna nemilým pohledem v podobě Liama jak se líbá s cizím klukem. „Zítra?" „Zítra." Potvrdí muž, který se nevědomky stal středem vesmíru onoho Nialla který stojí před ním. Jen co chlapec který je neuvěřitelně přitažlivý se sebevědomím úsměvem odkráčí pryč se Liam z jeho zadku zaměří na Nialla. „Co teda potřebuješ?" Prohlédne si ho. „Nevíš..." Začne zlomeným hlasem, přičemž si odkašle. „Nevíš co je se Zaynem? Vím, že u tebe pra-.." „Nepracuje." Přeruší ho Liam. „Pojď dál." Otevře dveře dokořán a jen v obyčejných šedých teplácích, které mu mírně padají se rozejde do kuchyně. „Před týdnem dal výpověď." Oznámí mu Liam když položí na linku sklenku s vodou pro Nialla. „Když mi tu výpověď oznamoval, stála tu s ním dost nesympatická, aspoň pro mě, slečna, která se až příliš arogantně usmívala." Zasměje se a prohrábne si vlasy.




Sooo! Hiii!

tento díl nemá zásadu a je to z toho důvodu, že Stylinsonie, ok teď se jmenuješ osamelyjednorozec, no nic, psala, že to je prý příliš uspěchané. já osobně jsem si to taky říkala ale jelikož na to nikdo nehleděl tak jsem to nechávala být. (:D)

Takže, asi z původních 34 dílů toho bude asi víc, snad to nevadí :D

dáááál.

Pane bože! Strašně moc vám všem děkuju za ty přečtení, koments nebo hvězdičku, všeho si strašně vážím a prostě ugh *-*

Jo a tak trošku odpověď, je to k té přímé řeči, upřímně nevím jak to napsat jinak jelikož, upřímně, aby byl každý řádek vyhrazený pro někoho jiného (když mluví) se mi opravdu nechce, nebo jsem to asi jen špatně pochopila, no snad nevadí :D

takže, toto je všechno k tomuhle dílu :-))

luff ya guyzz!

-Caroline



btw: nevěděla jsem jaký obrázek k tomuto dílu dát, abych vám zpříjemnila víkend takže jsem se nechala inspirovat člověkem kterému je tento díl věnován :--)))

btw2: ještě jsem si vzpomněla, že nový díl asi bude jednou za týden, dřív možná později, podle toho jak mi to bude vycházet z toho důvod, že se prostě musím i teď po druhém pololetí hodně učit jelikoý si potřebuju vytáhnout známky. snad to pochopíte ^^

užijte si jednorožce.

The PrinciplesWhere stories live. Discover now