◄Twenty - fifth chapter►

3K 203 11
                                    

„Liam Payne býval vždy velmi slušný. Jeho korektní chování by se měl naučit každý avšak, včera dokázal, že jakmile ho někdo namíchne, nebere si servítky a doslova dokáže nejednomu muži ubalit!" Blonďatá reportérka se krátce zasměje načež se na obrazovce objeví naštvaný obličej Liama ve chvíli kdy se jeho pěst setká s nosem fotografa který po něm pokřikoval.

„Jsem z toho zmatený." Přizná Harry, přičemž si odpije z hrnku s kafem a jemně ztlumí televizi poté, co se zprávy přepnou na sport, což zajímá Louise, který se na něj zamračí a opět hlasitost televize zvýší, aniž by přestal jíst svůj bagel s máslem a se šunkou.

„Prostě se najednou rozpřáhnul a jednu mu ubalil." Pokrčí Niall rameny a s povzdychem si vzpomene na Liama dva dny dozadu. „Byl tak...tak rozčílený!" Vyhrkne a opře se o linku.

„Liam nevypadává z role..." Začne Harry a bradu si podepře pěstí. „Znám ho tři, skoro čtyři roky a za těch pár let jsem zjistil, že ten chlap se stal hercem i v reálném životě." Povzdychne si a pohlédne na Nialla který ho zmateně sleduje.

„Nialle proboha!" Vyjekne Louis, kterého jejich konverzace nakonec zaujala. Bagel naštvaně pohodí na talířek, takže z něj vypadne rajče a stoupne si. „Liam se kvůli tobě začal chovat jako Liam a ne jako ten kretén."

◄►

Niall pomalu procházel kolem spousty fotografů zakrývajíc si obličej mezitím co k sobě tisknul tašku značky Nike. Černý Bentley Mulsanne ho nikdy nepřestane uchvacovat. Když se mu konečně podaří otevřít dveře a on se posadí na pohodlnou koženou sedačku pohlédne na Liama který něco vyťukává do notebooku na jeho klíně a tváří se u toho příliš vážně.

„Uvolni se." Promluví po chvíli, co auto vyjede. „A ser na práci. Jedem na svatbu našich nejlepších kamarádů." Tašku si položí pod nohy a prokřupne si prsty. Liam se na něj pobaveně podívá načež se opět podívá do počítače.

„Nepracuju, volali mi z hotelu, jak jsme si tam všichni dělali rezervace, že prý jsem si včera večer zrušil rezervaci." Zasměje se.

„A zrušil?" Niall se se smíchem zakousne do kuřecí bagety a koukne se na Liama který kroutí hlavou.

„Právě, že ne." Vydechne.

Cesta na letiště byla poměrně rychlá. Liam stále vyřizoval telefonáty a emaily zatímco Niall do sebe cpal bagetu. Na letišti už na ně čekali Louis s Harrym.

„Nesežerte se." Zasmál se Niall mezitím co si zbytek bagety strkal do tašky. Liam do něj šťouchnul, aby byl zticha ale blonďák se opět jen zasmál. „No co je! Vždyť na to budou mít celou svatební noc!"

„Ty máš vlastně pokoj hned vedle nich, že?" Zasměje se Liam škodolibě přičemž nepostřehne úsměv Harryho a rozejde se k přepravnímu pásu, na který si položí svůj kufr.

Jen co sedí v letadle a každý se věnuje něčemu jinému si Niall při pohledu na Liama uvědomí, že brunet kousek od něj má velmi zajímavě vykrojené rty. Ani neví, proč mu přijdou tak zajímavé, asi to bude tím, že ty rty jemně špulí, když se o něčem baví s Harrym. Vlastně ani netuší, o čem se baví. Louis mu otráveně sdělil, že poletí celých osm hodin, díky bohu bez mezi přistání. V duchu se zasmál nad představou Louise, kdyby měli mezi přistání. Asi by stále na něco nadával a pak by kvůli němu nestíhali let. Tak či onak si právě něco uvědomil. „Kde budeš spát?" Vyhrkl chvíli poté, co si z uší vytrhl sluchátka a pohlédl na Liama.

„Asi na ulici..." Oznámí se smíchem. „Zkusím se nějak poptat na recepci a dohodnout se."

◄►

„Bohužel, zrušil jste zde rezervaci s tím, že pokoj zde nechcete." Povzdychne si zmoženě recepční, když vyťukává něco do počítače.

„A doopravdy bych si zde ten pokoj nemohl zarezervovat?!" Optá se nervózně a opře se o recepci.

„Chvíli poté co jste to zrušil se zde přihlásili novomanželé." Pokrčí recepční rameny. „Ale jestli vidím dobře, tak pan Horan má pokoj pro novomanželé též, můžete se s ním dohodnout, jestli s ním můžete sdílet pokoj." Usměje se, přičemž vytáhne kartu k pokoji a připraví si ji vedle

klávesnice.

Liam se otočí ke klukům a pomalu k nim přijde. „Můžu mít pokoj s tebou?" Usměje se na Nialla nevinně přičemž sladce zamrká řasami.

„Klidně." Pokrčí Niall lhostejně rameny a opět o něčem začne debatovat s Louisem který je prakticky zavěšený do Harryho, který vyřizuje nějaké telefonáty.

◄►

Liam se usměje na Nialla když vyjde z koupelny v čistém oblečení.

„Pozítří už budou manželé." Vydechne zničeho nic Niall pozorujíc jak Liam s velkým úsměvem přikývne. „Vzpomínám si, jak z něj byl Louis úplně na větvi a teď spolu zřejmě šukaj ve sprše a připravují si novomanželské sliby." Zasměje se přičemž vstane přes hlavu si přetáhne triko který pohodí na tašku načež i s ručníkem přes rameno zkoumajíc jeho nový sprcháč se rozejde do koupelny.

Nejsem si jistá, ale mám pocit, že Liam přestal na pár sekund dýchat, když viděl Nialla jen v přiléhavých boxerkách. Nějak si asi neuvědomil, že si blonďák lehnul vedle něj a zapnul televizi ve který hledal nějaký hudební kanál. MTV. Konečně. S úsměvem se připojil na wifi hotelu a začal projíždět twitter na kterém se to jen hemžilo jejich fotkami a hashtagami #Niam a #Larry. Se smíchem ukázal Liamovi jednu fotku z hotelové recepce na které to vypadá jako by se líbali.

„Bože můj já umřu. Oni se políbili! #Niam #NiamForLife." Liam se zasměje, když si přečte, co k této fotce dívka napsala načež se zájmem poslouchá hlas Nialla který mu čte komentáře u fotky.

„Měla jsem vzato, že mu říkal ta dvě kouzelná slůvka." „Podle mě topuje Horan." „Tak to se rozluč nahoře je Payne!" Niall nějak nezvládá uklidnit svůj smích, když sleduje twittery dívek které něco takového napsaly.

„Nikdy jsem se o tyhle lidi nijak nezajímal..." Poznamená po chvíli Liam.

„Cože?" Pohlédne na něj Liam a mobil si dá na nabíječku.

„No fanoušci. No tak o ně jsem se nijak extra nezajímal, nebo spíš jsem je nevnímal..." Pokrčí rameny a sesune se, aby se dostal ze sedu do lehu. „Věděl jsem, že tu nějací fanoušci jsou, ale prostě jsem si neuvědomoval tu jejich...přítomnost." Vydechne a pohlédne na Nialla který ho sleduje.

A tak tam leželi do pěti do rána. Liam se blonďákovi svěřil prakticky se vším, co nikdy nikomu neřekl. Mluvili do doby, dokud nezačalo vycházet slunce a v televizi nezačalo Good morning America. Liam se zhluboka nadechne a pohlédne na Nialla který se škrábe na břiše a sleduje ho. Usmál se načež se posadil a něco si uvědomil díky této noci. Liam se nikdy nikomu takhle otevřít nechtěl. Dával si pozor, aby o sobě nic konkrétního neříkal. A teď tu ležel po noci, co si s blonďákem vyměnili ty nejzajímavější tajemství. Harry měl předtím u nich v kuchyni pravdu. Liam doopravdy vypadává z role.



Sooo!
hi guyzzz!
Jak se těšíte do školy?
já vůbec, strašně se bojím!! ;---;
No to je asi vše, jen se chci zeptat co si ještě myslíte o tom, že Liam vypadá ze své "role".
Luff ya guyzzz!
-Caroline

The PrinciplesWhere stories live. Discover now