◄Twenty - seventh chapter►

2.6K 200 9
                                    


►►►►►JEŠTĚ PŘED TÍM NEŽ ZAČNETE ČÍST VÁM CHCI STRAŠNĚ MOC PODĚKOVAT ZA PŘEKONÁNÍ 10K PŘEČTENÍ*----* VŠECHNY VÁS ZA TO MILUJU JUJ◄◄◄◄◄



Když Liam s Niallem ráno přišli na snídani Harry s Louisem tam stále ještě nebyli.

„To muselo být divoký." Zašeptá Niall se smíchem když uvidí Harry s vlasy trčícími na všechny strany, jak se potácí ke stolu.

„Strašně mě bolí zadek." Vydechne chraptivým hlasem jen, co si sedne.

„Slyšeli jsme." Přikývne Liam s pobaveným úsměvem a upije ze svého šálku s čajem, tentokrát mátovým.

„Louis byl nějak moc energický." Zakňučí. „Dokonce i teď ráno ve sprše." Dodá, načež si prohrábne vlasy. Niall odloží sýroví rohlík se šunkou, ze kterého si chtěl odkousnout a pohlédne na Harryho.

„To jsem vědět nepotřeboval." Povzdychne si. Harry se jen tiše omluví a objedná si ke snídani míchané vajíčka s anglickou slaninou.

„Dvakrát!" Křikne přicházející Louis s úsměvem na tváři. „Dobré ráno pane Tomlinsone." Vydechne Harrymu blízko rtů.

„Dobré ráno Loui." Usměje se Harry a políbí ho.

„Pochybuji o tom, že jste si čistili zuby." Zamračí se Liam díky čemuž si od Louise vyslouží doopravdy ošklivý pohled načež zvedne ruce na náznak, že se vzdává.

„Jsme manželé." Zasměje se Harry. „Možná tě to bude šokovat ale my dva před sebou i prdíme."

Niall se přidušeně zasměje což zamaskuje kašláním když si vzpomene na prdící soutěže které s Louisem pořádali a dál v klidu snídá. Během jídla Harry prohodí, že v Londýně bude premiéra Labyrintu druhého dílu čehož se chytí Louis a okamžitě po Harrym požaduje, že na to musí jít.

„Četl jsem první díl a viděl film, četl jsem druhý díl a musím vidět film. Harry prosím! Pojďme na to!" Vyjekne nadšeně, přičemž se na Harryho s úsměvem natiskne, nohy přehazujíc přes ty jeho.

„Zeptám se táty, jestli nám na to sežene lístky." Usměje se Niall.

„Vlastně..." Začne Liam díky čemuž si získá pozornost všech. „Uhm, Thomas mi jaksi nabídnul, jestli bych nějaké lístky nechtěl." Zasměje se.

„Thomas?!" Vyjekne Louis ignorujíc Harryho, který se zmateně mračí. „Jako ten Thomas Brodie Sangter?! Ten naprosto dokonalej a roztomilej Thomas?" Usměje se nadšeně, přičemž se postaví ze židle a přiblíží se k Liamovi.

„Asi?" Pokrčí Liam rameny.

„Jo tak dokonalej a roztomilej jo?" Koukne Harry na Louise, který zčervená a opět si pomalu sedne. „Jak moc dokonalej a roztomilej?!" Vydechne naštvaně Harry.

„Harry nežárli!" Usměje se Louis a pomalu Harryho obejme, který jen sleduje své jídlo na talíři, ve kterém se vidličkou prohrabuje. „Co mám udělat proto, aby, jsi se mnou začal mluvit?" Zamumlá mu do ramene, kam natiskne své rty.

„Co takhle blow job ve sprše?" Zašeptá Harry ignorujíc Liama s Niallem kteří je sledují.

„To zní fajn." Usměje se Louis, přičemž svého manžela políbí mezitím, co pomalu vstává. „Tak pojď!" Rozejde se do jejich pokoje.

◄►

Dva dny po svatbě se všichni opět objevují na Londýnském letišti, kde na ně napjatě čekají jak novináři, tak fanoušci.

„Ale ne!" Povzdychne si Harry a více si k sobě přitáhne rozespalého Louise, který též sleduje cvakající fotoaparáty.

„Chcete projít bez problémů?" Ozve se Liam když si upraví tašku přes rameno. Jen co Harry se smíchem souhlasí brunet chytne blonďáka za ruku a rozejde se s ním ven ignorujíc zmatení všech jeho kamarádů. „Spolupracuj." Vydechne mu do ucha, pod které ho políbí načež mu otevře dveře od auta. Jen co si složí věci pod nohy si Liam k sobě Nialla přitáhne ignorujíc jeho zmatení ho láskyplně políbí.

Mezitím co se řidič snaží nějak projet skrz dav se Harry s Louisem dostanou do svého auta.

„Liam s Niallem se políbili." Vyhrkne Louis, když na svém mobilu otevře twitter. Harry zmateně pohlédne do iPhonu Louise a vykulí oči. „Díky Liamovi jsme prošli bez problémů..." Vydechne a prohrábne si vlasy.

Opatrně si s ním proplete prsty usmívajíc se do polibku, když se na něj Niall víc natiskne.

„Sakra!" Vykřikne řidič, když zatroubí ale ani to neodežene fotografy, kteří se snaží zachytit nejlepší momentku dvou mužů, kteří vypadají zamilovaně. Což jsou, avšak to sami o sobě netuší.

◄►

Liam se dohodnul s Thomasem a získal čtyři lístky pro něj a jeho přátele.

Louis si mohl popovídat s Thomasem. Dokonce i s Dylanem díky čemuž si oba od Harryho vysloužili dost ošklivých a ne velmi milých či přívětivých pohledů.

Niall díky účasti s největší pravděpodobností získá nové nabídky na natáčení.

A teď? Louis s Harrym odjíždějí domů mezitím co Niall s Liamem sedí u Liama doma na gauči a popíjejí červené víno ze sklenky.

„Myslel jsem, že nechodíš do kina." Vydechne Niall po chvíli.

„Taky jsem si to myslel." Přikývne Liam a napije se vína které sleduje.

„Proč dodržuješ ty zásady?"

„Jednou se to dozvíš." Usměje se brunet a pohlédne do modrých očí.

„Jednou?"

„Jednou."


no nahoře jte si přečetli mé poděkování ale já vám děkuji znovu. jsem za to strašně moc ráda, ani nevíte jak moc *---*
no tak či tak, chci se pokusit napsat nějakej extra dlouhej díl soooo...držte mi palce :D
luff ya guyzz!!
-Caroline


The PrinciplesWhere stories live. Discover now