◄Twenty - eighth chapter►

2.8K 193 4
                                    

„Takže, co mu koupíš?" Zasměje se Louis, když s Niallem vejdou do skoro prázdného obchoďáku jedno londýnské ráno v polovině června. Blonďák pokrčí rameny a zmateně si prohlédne chlápka zahaleného v hnědém kabátu, s černými brýlemi na očích a kloboukem na hlavě.

„To nemám ponětí, ale budeme v nějakém časáku." Vydechne naštvaně.

Louis odignoruje ten fakt, že se někde objeví jeho dokonalý zadek, když se otočí muži v kabátu zády a potáhne Nialla k StarBucksu kde si koupí karamelové frappucino.

Jen projít přízemí jim zabralo hodinu. Když vyjíždí do druhého patra po eskalátorech Louis v klidu usrkuje ze svého již druhého kelímku frappe, v rukou drží dvě tašky z Adidasu a jednu z YSL ve který má košili pro Harryho kterou chce už delší dobu. Zatímco Niall se naštvaně rozhlíží a s povzdychem v ruce drtí telefon.

„Jak dlouho jste spolu nemluvili?" Vyhrkne zničeho nic Louis. Niall to nikdy nechápal, ale pokaždé věděl co se děje.

„Cože?"

„Ty a Liam." Začne Louis pomalu. „Od toho hudlana. Jak dlouho jste spolu nemluvili." Protočí očima.

„Jak dlouho to je od toho co jsme se vrátili do Londýna?"

„Necelej měsíc..." Zasměje se Louis.

„Nemluvili jsme spolu necelý měsíc." Odpoví Niall a strčí si mobil do kapsy.

„Děláš si srandu?!" Vyjekne Louis čímž na sebe upoutá veškerou pozornost lidí okolo což ignoruje a sleduje Nialla který vrtí hlavou. „Vy jste spolu měsíc nemluvili?"

„Technicky vzato..." Zasměje se Niall. „On nemluví se mnou." Pokrčí rameny a rozejde se k London Rocks Jewellery. Louis ho následuje, přičemž si do jedné z tašek opatrně postaví kelímek, se kterým by ho asi jinak vyhodili, kdyby ho měl v ruce. Niall pohledem opravdu a pomalu skenuje nabídku různých pánských řetízků a prstenů které mu prodavačka nabídla avšak žádný ho neuchvátí proto se jen s povzdychem otočí pomalu na Louise který si s největší pravděpodobností tajně vytáhl frappucino ze kterého usrkává když sleduje hodinky v hodnotě 513 liber. V duchu si vzpomene na to, jak bude po tomto utracení jeho kreditka plakat načež pomalu přejde k pokladí a poprosí ji jestli by mu mohla ty hodinky ukázat z blízka.

„Táta bude nadšenej!" Rozplývá se Niall neuvědomujíc si, že tuto větu opakuje již po čtvrté, přičemž sleduje hodinky v krabičce, kterou drží v ruce. Louis jen přikývne mezitím, co do sebe po menších kouscích cpe nugety s hranolkama které má v krabičce na klíně.

◄►

„Nialle...?" Začne Louis pomalu, když mu pomáhá zabalit dárek pro jeho otce, Niall ho jen obdaří tázavým pohledem, přičemž vezme do ruky nůžky, aby mašli zvlnil. „Harry a já by, jsme chtěli dítě."

„Do prdele!" Ozve se Niall načež si k puse přiloží prst do kterého se jemně říznul o nůžky. „Co?" Vydechne po chvíli zmateně a sleduje nervózního Louise, který jen pokrčí pomalu rameny.

„No..." Zasměje se po chvíli. „Prostě jsme přemýšleli nad dítětem..." Vydechne s úsměvem očekávaje reakce od jeho kamaráda. Blonďák po chvíli přemýšlení zmateně přikývne a mnohem zmateněji vstane, přičemž odejde z pokoje. Louis si smutně povzdychne nad reakcí jeho nejlepšího kamaráda, přičemž se zvedne a nervózně se rozhlídne po pokoji.

„Promiň, ale z toho prstu teklo jak z vola." Zasměje se, když přijde do pokoje a pohlédne na Louise, který ho sleduje. Oba si uvědomují to trapné ticho, které nastalo. „No a kdo bude dárce?" Louis se nadšeně usměje nad otázkou a opět si sedne sledujíc Nialla jak si sedá naproti němu.

„Nad tím furt přemýšlíme. Asi Harry." Usměje se Louis, přičemž si k hrudi přitáhne kolena a sleduje své prstové puntíkaté ponožky.

„Velký krok, že?" Usměje se Niall přičemž se tiše uchechtne. „Víš, taky můžete přemýšlet nad adopcí..." Začne pomalu díky čemuž si od Louise vyslouží zmatený pohled. „Spousta dívek které někomu chtěli odnosit dítě tak jim ho pak nechtěli dát jelikož to prostě nemohli udělat." Zašeptá smutně, Louis pomalu přikývne.

„Já vím, taky se toho bojím..."

„Nebudeme to teď řešit, táta má dole oslavu. Stařec jeden." Zasměje se Niall a pomalu vstane i s dárek v ruce se rozejde do přízemí.

„Všechno nejlepší tati." Zašeptá Niall když objímá svého otce načež mu vtiskne do ruky krabičku.

„Díky synu!" Poplácá ho Denis po zádech načež přijímá gratulace od ostatních, kteří mu nadšeně přejí.

Když je zábava v plném proudu a Niall sundává z dortu marcipánové číslo padesát se ve dveřích objeví Liam Payne v černém triku a džínách které mu padají pod zadek, z hlavy si akorát sundává čepici a pokládá ji na botník, když k němu přijde Denis a potřese si sním. Niall sleduje, jak se o něčem nadšeně baví, přičemž mu Liam předá nějaký dárek. Denis slušně poděkuje a po nějaké chvíli nechá Liama samotného, blonďák ho sleduje se zatajeným dechem doufajíc, že si ho nevšimne.

„Ahoj." Ozve se vedle něj velmi dobře známý hlas.

Nepovedlo se. „Ahoj!" Otočí se Niall na Liama s kouskem dortu v koutku úst. Liam se tiše zasměje, přičemž k Niallovi přistoupí blíž a opatrně mu palcem dort setře.

„Je dobrej." Přikývne pomalu Liam poté co kousíček sní a prohrábne si vlasy. Niall ho sleduje a kouše si ret velmi dobře si uvědomujíc plno lidí okolo. Odloží talíř a chce si ho k sobě přitáhnout za zátylek, aby ho mohl políbit, avšak manželé Tomlinsonovi jsou rychlejší.

„Liame! Ty starej bastarde, co tu děláš do prdele?" Zasměje se Louis, který se tam zjeví s Harrym po boku.

„No přijel jsem popřát Denisovi k narozeninám..." Přikývne pomalu a usměje se na všechny, Harry jen s úsměvem přikývne a pomalu Louise pohladí po boku, když si ho k sobě tiskne. Niall se s povzdychem opře o stůl za ním a sleduje jeho kamarády, jak se společně o něčem baví.

◄►

„Dík za odvoz." Usměje se Niall přičemž sleduje Liama jak ho jde vyprovodit k paneláku.

„Jo to je v pohodě. Chápu, že jsi nechtěl řídit." Zasměje se a pomalu se opře o zeď. „Asi už půj-..."

„Nechceš jít nahoru?" Přeruší jej Niall a usměje se, Liam přikývne a rozejde se za Niallem do paneláku. Když stojí u výtahu panuje příjemné ticho, při kterém oba po sobě chvilkama nenápadně pokukují. „Myslel jsem, že neslavíš narozky." Ozve se po chvíli Niall, brunet jen s úsměvem pokrčí rameny, přičemž ho nechá vejít prvního, avšak, jen co se dveře od výtahu za nimi zavřou Liam Nialla natlačí na zeď, přičemž jeho ruce mu přišpendlí vedle hlavy a svými rty se otře o ty jeho. Jako by se ptal, zda ho může políbit. Niall se usměje a pomalu jejich rty spojí plně si vychutnávajíc tuto chvíli. I když výtah zastaví na jeho patře se od sebe nijak neodpojí a nějak se dostanou až k jeho bytu, který Niall na slepo odemkne a oba vpadnou dovnitř.


No takže, hiii!
omlouvám se, že díly vychází tak špatně ale to víte, škola, kamarádi, rodina..je toho moc:D
No tak či tak jsem zjistila, že už jen dva díly a bude konec..:--((
Přemýšlela jsem nad tím, že bych začala novou povídku a už ji mám i vymyšlenou jen nevím kdy ji začnu přidavat ale hlavně kdy ji začnu psát:DD
Uhm, mám otázku.
Co se stane dál? ^^
Luff ya guyzz!
-Caroline


The PrinciplesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin