◄Twenty - ninth chapter►

2.6K 191 3
                                    

Pamatuje si všechno. A nemůže se přestat usmívat.

Shodili jeho nejoblíbenější obraz, ale jen nad tím s úsměvem mávl rukou. Liam ho přišpendlil k lince a Niall shodil dva talíře a pevnou linku když dělal místo. Jeho rty se právě nacházeli na jeho krku. Nemohl si pomoc. Tiše zavzdychal a zapletl mu prsty do vlasů. Pomalu ale doopravdy velmi pomalu mu vyhrnul to tričko, které na něm bylo tak zatraceně sexy a odhodil ho někam za sebe, jak později zjistil, skončilo u televize. Odtáhl se od něj, aby si ho mohl prohlédnout. Vypadal nereálně, ale přitom tam před ním stál. V celé své božské kráse. Mezitím co Niall vesele kopal nohama mezitím, co mu ostýchavě přejížděl po hrudi mu Liam svlékl tričko a rozepnul džínsy.

Je tak roztomilý, když spí. Jako malé dítko. Nikdy však neviděl jeho vlasy tak rozcuchané jako teď.

Prohrábnul mu vlasy a zatáhl za ně, přičemž si silně zkousnul ret, když mu Liam začal na krku tvořit cucflek. Honil mu. Ale příliš pomalu což ho nutilo vzdychat a prosit.

„Popros ještě..." Ozval se zničehonic Liam a Niall udělal to, co po něm chtěl. Cítil, jak se usmál a palcem mu podráždil špičku načež zrychlil pohyby rukou. Niall tiše vzdychal Liamovi do ucha sprostá slova která ho napadali.

Jemně zčervenal a zkousnul si ret přičemž Liama lépe přikryl a jen v boxerkách došel po studené podlaze až do kuchyně. Na to, že mělo začít léto byla stále docela dost zima. Dopochodoval, až do kuchyně kde byli na zemi střepy. Od ignoroval to a pomalu střepy přešel opatrně tak, aby se nepořezal, přičemž otevřel lednici a vyndal z ní mléko. Do poličky vedle jeho hlavy se natáhnul pro skořici. Pomalu položil na sporák kastrůlek, do kterého nalil trochu mléka a přidal trochu skořice. Když se mléko dostatečně ohřálo, přelil jej do svého oblíbeného hrnku a jen co po sobě uklidil se vrátil kdo pokoje. Odkopl ze sebe peřinu tak, že mu bylo vidět celé bříško.

Je po všem. Seděl vyčerpaně na něm a líně pohyboval rty snažíc se o polibek. Na svých zádech cítil jeho ruce. Hladil ho, velmi pomalu ho hladil, přičemž mu občas stisknul zadeček. Velmi pomalu ho položil vedle sebe a natáhnul se pro kapesníčky. Utřel si bříško a políbil Nialla na čelo.

Sedne si i s hrnkem mlíka na parapet přičemž pohlédne z okna. Akorát vychází slunce. Musí tu sedět už doopravdy dlouho. Kolena si přitáhnul k hrudi a pomalu se napil z hrníčku, aniž by odtrhnul pohled od východu stále přemýšlejíc nad včerejší nocí.

Avšak, ze všeho nejvíc se mu líbí vzpomínka na moment, když mu Liam zašeptal do ucha ta dvě slova ze kterých šel do kolen.

„Miluju tě."


měla jsem nějakou psací náladu a je tu předposlední díl ze kterýho jsem upřímně nadšená:D
poslední díl přidám zítra a tím i tento příběh ukončím.
Jen se vás chci zeptat co si myslíte, že by mohlo být v příštím díle^^:)
Luff ya guyzzz!
-Caroline


The PrinciplesWhere stories live. Discover now