◄Twenty - First Chapter►

3.1K 220 8
                                    

Leží vedle něj a sleduje ho se zatajeným dechem. To neřekl, není to možné, aby to řekl. To přeci nejde. Nevyjadřuje city. Vůbec.
„Nelžu Nialle." Usměje se po chvíli, když blonďák neodpovídá.
„Ale... ta-ta zásada..." Niall se na posteli posadí a prohlédne si ho. Brunet pokrčí rameny a usměje se.
„Co je s ní?"
„Porušil jsi ji. Právě teď."
„To si ty zásady furt pamatuješ?" Povzdychne si a též se posadí, přičemž pohlédne blonďákovi do očí.
„Jak bych je mohl zapomenout? Kvůli těm tvým posraným zásadám jsme se neviděli dva roky!" Vyjekne naštvaně a postaví se. Rukama si frustrovaně zajede do vlasů a vydechne. Chce se otočit a omluvit se ale už to nestihne, nejdříve zaslechne zabouchnutí dveří pokoje a následně i dveře od bytu.
„Já nevím Loui, prostě jsem mu řekl, že jsme se kvůli těm jeho posraným zásadám dva roky neviděli a on se asi, teda, spíš určitě naštval a odešel." Povzdychne si a utře si slzu, která steče po jeho líčku. Nesnášel, když kvůli němu brečel a teď se to opakuje. Nejraději by se profackoval. Louis se snaží, aby nebyl slyšet ale i tak Niall zaslechne povzdech který Louis vypustí kvůli jeho chování.
„Nechápu, proč se s tím kriplem stále nějak zahazuješ nebo zabýváš." Oznámí mu s plnou pusou popcornu s máslovou příchutí. „Nialle promiň, že ti to říkám, ale já mu nevěřím ani nos mezi očima." Niall se s úsměvem zamyslí nad jeho hnědýma kukadlama a zkousne si ret přičemž zčervená když ho Louis okřikne.
„Cože? Promiň..."
„Víš co? Přijď k nám, uděláme si pedikúru, vezmem si zmrzlinu a s maskou na xichtě budeme řešit kluky." Niall se nahlas rozesměje i když ví, že to Louis myslí více méně vážně.
„Fajn. Za chvilku tam budu." Usměje se, když si vytahuje ze skříně batoh na věci.

◄►

Niall si upraví batoh na jednom rameni, když zazvoní na dům Harryho Stylese a s povzdychem se volným ramenem opře o zeď vedle dveří a prohrábne si vlasy. Po nějaký chvíli se dveře rozletí a v nich se zjeví Louis jen v růžovém županu a s maskou na obličeji. Mám pocit, že Niall ještě nikdy nebyl tak vyděšen.

„Proč si začínal beze mě?" Povzdychne si Niall když mu Louis uvazuje jeden z Harryho šátků.
„Protože." Protočí Louis očima a přijme plátek okurky, který mu Niall strká do pusy. „Já nevím, dlouho jsi nešel..." Zamumlá po chvíli.
„Byl jsem tu během patnácti minut." Povzdychne si blonďák a natáhne se pro mističku s maskou. „Fakt je to nutný?" Snaží se vyhnout ruce Louise, když se mu na obličej snaží dát směs něčeho zelenýho.
„Jo je! Vyčistí ti to póry a nebudeš mít kruhy pod očima!"
„Ale to je holčičí záležitost!" Protestuje a dá si do pusy další okurku, když se vyhne jeho ruce.
„A jak nazýváme to, když si chceme povídat o klucích?" Zvolá Louis vítězně
„Holči-..." Začne, přičemž si povšimne úsměvu Louise, který se začíná zvětšovat. „Mužné večery." Dokončí, ale nakonec si jen povzdychne a nastaví tvář. „Napatlej mi ten sajrajt proboha!"

Další ze série Prci Prci Prcičky skončil. Niall se přidusí popcornem, když si Louis začne hrát na Stiflera načež se napije piva z plechovky kterou má položenou na zemi. S posledním dílem se už přesunou do pokoje, kam si natahají i všechny možné polštáře a deky z celého baráku.

Niall rozbalí poslední balíček brambůrek které mají když hlava Louise mu spadne do klína a ozve se hlasité zachrápání. Ignorujíc jestli na svého nejlepšího kamaráda drobí nebo ne v klidu jí jeden chips za druhým a sleduje film.

Zapípání sms-ky ho donutí se natáhnout pro mobil který má pod postelí, což způsobí, že shodí pá polštářů na zem a změnu polohy spaní Louise který se stočí do klubíčka a poklidně spí dál zatímco Niall rozsvítí telefon a přečte si zprávu od Liama. Přičemž si nahlas povzdychne a naštvaně mobil odhodí na zem.

Louis zmateně rozlepí oči od sebe na nenadálý hluk v ložnici a rozhlídne se. Harry sbírá odpadky, které tam s Niallem nechali a pobrukuje si nějakou písničku. „Harry?" Zašeptá zmateně a pohlédne na něj. Kudrnáč si hned přiloží prst k puse a poukáže na Nialla který spí na zemi vedle mobilu s nakřáplou obrazovkou a naznačí svému příteli, aby ho následoval ven. „Harry co tu děláš, neměl-..."
„Měl." Přeruší ho Harry se smíchem. „Ale nakonec jsme to s...nakonec jsme to zrušili." Usměje se a prohrábne si vlasy.
„U koho si byl?"
„Neřeš to..." Usměje se na něj a pomalu se rozejde po schodech dolů do kuchyně.
„Jak neřeš to? Harry s kým si byl?" Louise začíná pohlcovat panika kvůli možné nevěře, bojí se, že Harryho už omrzel a jeho přítel hledá něco nového.
„Nemůžu ti říct, s kým jsem byl..." Povzdychne si a vejde do kuchyně, kde začne připravovat kafe.
„Harry ty mě podvádíš?" Zašeptá Louis skřípnutým hlasem a zkousne si nervózně ret. Chvíli je v kuchyni ticho, které přeruší Niall kterému spadne telefon.
„Pardon a dobré ráno!" Usměje se na oba, kteří mu to jen stěží oplácí. Harry se pootočí a pohlédne smutně na Louise, který jen zavrtí hlavou a rozeběhne se zpět do ložnice. „Co se děje?" Nahne se Niall k Harrymu když si bere z lednice jogurt.
„Myslí si, že ho podvádím."
„Jo já vím." Přikývne.
„Ale já ho nepodvádím!"
„Jo to taky vím."
„Nevím co dělat."
„To mi došlo." Niall se na Harryho smutně usměje a rozejde se za Louisem který pláče v posteli.

„Loui neblbni! Harry tě doopravdy nepodvádí!" Vyhrkne Niall když si jeho kamarád balí věci v doopravdy velké rychlosti.
„Ale jo určitě jo. Omrzel jsem ho!" Vyjekne Louis zlomeně, když do kufru hodí několik věcí najednou. „Určitě našel někoho mnohem lepšího! S kým asi jinak v noci byl?!"
„To nevím..." Pokrčí Niall rameny a povzdychne si.
„Tak vidíš!" Vyjekne Louis, přičemž i s první sbalenou taškou otevře dveře a zasekne se v pohybu. Stojí tam Harry a sleduje ho. „Co je?" Prohlídne si ho. Harry si jen povzdychne a zkousne si ret.
„Plánoval jsem to jinak, ale nedáváš mi na výběr..." Zasměje se a pomalu poklekne na jedno kolena díky čemuž Louis upustí svůj kufr a Niall se je snaží zabrat z nejlepšího úhlu, když je začne natáčet. „Louisi Williame Tomlinsone. Jsme spolu dva roky, ale já tě neskutečně moc miluju a vím, že s tebou chci být do doby, dokud nezestárneme. Udělíš mi tu jedinečnou čest a vezmeš si mě?" Usměje se na něj přičemž vytáhne krabičku ve který je jednoduchý kroužek s malými kamínky po obvodu. Louis se rozbrečí a s úsměvem ho políbí, když nadšeně kývá hlavou.
„Bože ano!" Zašeptá mu do rtů.



S tímto dílem jsem ve wordu napsala 24 441 slov. Lul jsem na sebe tak pyšná :D
No nic. otázky:
S kým Harry v noci byl?
Co bylo v sms-ce pro Nialla?
A kolik komentů bude u tohohle dílu? :--)) :DD
Luff ya guyzz!
-Caroline

The PrinciplesWhere stories live. Discover now