With a little help from big Dean

296 23 8
                                    


„Je všechno v pořádku?" Charlie vešla rázně do pokoje, dokonce byla trochu zadýchaná. Zastavila se až u lůžka a doslova se vecpala před Deana, který na něm stále posedával. To němé gesto mu mělo dát najevo, že jí tak trochu překáží v práci, kdyby se však její ženské křivky neocitly v mužském dychtivém zorném poli a neposlaly tak jeho koncentraci a půlku mozku k šípku.


Pravý koutek úst mu vylétl nahoru, obočí nad rozzářenýma očima se zvedlo v upřímném potěšení. Celý se tak nějak rozsvítil, jako dítě vidící novou hračku.


Po pár vteřinách nehybného zírání se zaklonil, aby Sam zaregistroval jeho „two thumbs up," které mu ukazoval za jejími zády. Ten to podpořil sekundovým křečovitým úsměvem.


„Dostala jsem krátkou hlášku na pager-" Charlie se otočila od monitoru k Samovi a načapala Deana se zvednutými palci a s výrazem šťastného idiota na tváři.


Jakoby byl přistižen při něčem nekalém, ihned nasadil masku neviňátka. „Uhmm, všechno je v pořádku..." zodpověděl její předchozí otázku a posílil tvrzení svým již načatým gestem, kterým jí už teď legálně mával před obličejem.


„Aha, vypadalo to, že jste si udělal na palcích nějakou bolístku a čekáte ode mě, že vám ji pofoukám."


„Je to zahrnutý ve standardní péči nebo si budu muset připlatit," zaujalo ho to.


„Můžeme to napsat jako namožení při manipulaci s posunky a na to se vztahuje pojištění na blbost. Jste za vodou."


Dean se na ní zazubil. „Paráda, nechám si od vás tedy prohlídnout oba dva. Kde to uděláme?"


Sam se zavrtěl. „Deane-"


„Dej mi chvilku, teď se objednávám k palcovému specialistovi. Takže, kde jsme to..."


„Je mi divně-"


Charlie okamžitě přesměrovala svou plnou pozornost ke svému pacientovi. „Je vám zle od žaludku?"


Správnost odhadu jí Sam stvrdil se zatnutými zuby. Najednou vypadal vyděšeně.


„Máte v sobě silná analgetika. Zmírním dávkování, popřípadě je můžeme vyměnit za něco slabšího," sáhla k monitoru, aby stáhla jednotky na minimum.


„Nechci to," vydechl skoro nesrozumitelně.


Dean viděl, jak Sam začal panicky těkat očima po místnosti. Myslel si, že tím výstupem, kterým ho bratr před pár minutami provedl, dosáhl vrcholu. Zřejmě to byl omyl.


„Dobře, dám vám-"


„Já to v sobě nechci! Je mi z toho zle!" Sam skrčil ruku a dřív než mu v tom stačili zabránit, pokusil se o vytáhnutí jehly ze své druhé paže. Byl to zoufalý čin ve snaze zabránit nájezdům nevolnosti, které atakovaly jeho bouřící se žaludek.

You're My  Weak  SpotWhere stories live. Discover now