Chapter 38 - ''Make me scream''

3.1K 233 14
                                    

„Ukoliko ti bilo šta bude potrebno, pozovi Niallove roditelje. Novac smo ti ostavili, pazi da isključiš ringlu ili miktotalasnu ili šta god da uključuješ."

„Dobro, mama.", devojka kroz osmeh grli svoju majku dok u sebi ne prestaje da se smeje zabrinutom izrazu lica starije žene.

„I zaključaj svaka vrata u kući. I pazi da se ne oklizneš kada izlaziš iz tuš-kabine.", Dianna uzdahne na kraju jer zna da je još nešto želela da doda, ali je zaboravila.

„Tata.", Darleena se okrene ka svom ocu. „Molim te. Hoćeš li uskoro?", upita ga sa ljubaznim osmehom na licu.

„Da je tvoja majka ponela samo jedan kofer, završio bih odavno.", napola iznervirani muškarac odgovori kada se na kratko osvrne da pogleda u svoju kćer, a potom se vrati prenošenju kofera svoje žene.

„Mila, pazi se molim te. Umreću od brige.", žena prošapuće.

„Mama, imam 19 godina. Uskoro ću na fakultet i živeću sama. Ovo mi je odlična vežba. Nemoj da birneš.", devojka sa blagim osmehom pokuša da opusti svoju majku malo, ali joj i ne pođe za rukom.

Žena joj još par puta skrene pažnju na sve sitinice pre nego što konačno uđe u auto spremna da sa svojim mužem ode na odmor na nedelju dana.

Darleena polako zatvori vrata za sobom, a potom potrči na sprat dok joj srce udara nenormalnom brzinom. Uzbuđenje koje oseća jer preveliko. Trema takođe.

Ima još pola sata pre nego što će njen dečko doći. Taman dovoljno vremen da obavi poslednje rituale pre nego što ga dočeka. Istušira se, namaže njegovo omiljeno mleko za telo, obuče nov svilen veš i obuče nešto onako neobavezno čisto da ne izgleda da se previše trudila.

Sve to završava u poslednjem trenu, svega pola minuta pre nego što začuje zvono. Srce joj se popne u grlo, ali duboko udahne dok silazi niz stepenice.

Dah joj zastane kada otvori vrata i ugleda ga. Ista je situacija i sa njim. Nasmeše se jedno drugom pre nego što Niall uđe unutra i privuče sebi svoju devojku dajući joj strastan poljubac.

„Otišli su?", uipta je.

„Mhm. Imamo nedelju dana kuću samo za nas.", prošapuće mu u usne srećna i uzbuđena zbog 7 dana samoće sa njim, ali posebno zbog večeri i noći koja je pred njima.

S.

„Nisi morao da se mučiš.", kažem Leu dok vadi moj kofer iz gepeka. „Nije preterano težak, mogla sam sama.", dodam krećući se zajedno sa njim ka ulazu u aerodrom.

„Ljubavi, već sam ti rekao da mi nije problem.", nasmeši mi se pre nego što me uhvati za ruku. Oko srca mi se obavije neki nevidljivi plašt koji počne da se sve više sakuplja.

Ne želim da me njegova ruka drži. Ne sada kada ću za par trenutaka videti Nialla. Juče smo trebali da se vidimo, ali Leonard je krenuo sa mnom kada sam rekla da idem do tržnog centra po neke stvari koje mi trebaju.

Pretpostavljam da se Niall naljutio jer znam koliko mu je bio potreban razgovor sa mnom i moje uverenje da sam zaista dobro i da sam prešla preko onoga što je morao da uradi. Ali moj muž nas je sprečio u tome.

Na aerodromu je velika gužva tako da i ne primećujem gde su osobe s kojima putujem. Čak ne primećujem ni onu najbitniju. Penjem se na prste i pogledom prelazim preko gomile, ali ništa.

„Koga tražiš?", glas mog muža me trgne i odmah se spustim. Okrenem se ka njemu.

„Oh... Svoje saradnike. Gospodih Horan treba da mi da nešto pre polaska kako bih mogla u avionu da proučim.", slažem. Dobro, istina da Horan treba da mi da neke papire, zapravo plan Montecita, ali to uopšte nije bitno da se odmah prouči.

LOVERS (Niall Horan I sezona)Where stories live. Discover now