Author's Note

3.1K 227 18
                                    

Heej, ljudi. Pa, prva sezona je završena i bio bi red da vam kažem par stvari.

Prvo i najvažnije, HVALA VAM! Hvala vam što ste ostali uz mene posle moje prve priče iako ova nije o Harry o kom svi vole da čitaju. Mislim da to uopšte nije fer pre svega prema ostalim momcima, ali i prema onim fanovima kojima je neki drugi momak na prvom mestu.

Druga stvar, moram da se zahvalim i Valentini(DNA, Trouble, Obsessed). Zašto je posebno izdvajam? Pa, da nije bilo nje i razgovora u kom sam joj rekla šta me muči, ne biste imali drugu sezonu. Ova priča bi se završila ovde ili možda negde drugde, lai bi sigurno bio tužniji kraj.

A šta sam joj rekla? Pa to da razmišljam da odustanem od priče. Očekivala sam mnogo veći uspeh jer se moje pisanje malčice promenilo, lepše sam počela da se izražavam, a to možete i da vidite ako pročitate poslednji nastavak Lovers i prvi deo Just Friends. Možda sam i sama kriva za to, nisam se ovim likovima posvetila onoliko koliko sam Harryu i Steph. Međutim, to se malo promenilo sada u poslednjim nastavcima i definitivno da postajem Diall shipper isto veliki kao i Harlena:D

Skrenula sam sa teme. Uglavnom, Valentina me je odgovorila od te ideje i rekla da samo nastavim kako sam i počela i da se setim da uvek na prvom mestu pišem za sebe. Tu me je ona i izreklamirala, a da za to nisam ni znala haha:D I samo uđem na stranicu, kad ono 100 ljudi je došlo na stranicu, dođem na wattpad, prešla sam 1K followera.

Već sam rekla, hvala Tina i srećan rođendan!(ako uopšte čitaš ovo hah)

E, sad. Što se tiče druge sezone, biće je naravno. I zvaće se Spuoses(Supružnici). Valjda se tako piše. S obzirom na to da je Lovers bila malo ozbiljnija od svih ostalih, ovde ću pokušati da se vratim na ono ''neozbiljno''. Mislim, i dalje će priča biti ozbiljna, ali sa puno humora.

Neću mnogo toga da otkrivam, videćete već.

Ovde ću da uradim isto što sam i sa prošlom pričom. Kada počenem sa novom sezonom, ovde ću da stavim obaveštenje. Tako da bi bilo lepo da ovu priču i dalje imate u svojoj biblioteci.

Eh, da. Uzeću malu pauzu pre početka druge sezone. Moram da se vratim na stari način pisanja. Tako da dokle ne napišem nekoliko nastavaka, nema šanse da počnem. Pored toga, treba mi i par dana nepisanja haha. Računajte krajem meseca početak druge sezone. Dve nedelje od dana:)

Ne znam šta bih još mogla da napišem ovde. Svašta mi se motalo po glavi, ali počeo je film Deca Špijuni 3 i baš mi se gleda:D Tako da, čujemo se na stranici.

Volim vas sve i hvala vam što ste uz mene:*

LOVERS (Niall Horan I sezona)Where stories live. Discover now