Chapter 39 - ''Flirt''

3.3K 211 33
                                    

Stvarno mislite da je Niallova ljubomora na Spancera bezrazložna? I da je Darleena sa njim pričala samo o poslu, onako neobavezno?

Oh, tako grešite. Ona je žena. I to žena trenutno povređenog srca. Koliko god govorila da je prešla preko ''prevare'' koju je Niall načinio samo kako bi pokušao da ih oboje spase propasti, ipak ne može.

Bar ne još. Ili sve dok ne oseti da je njen ljubavnik dovoljno patio.

Reći ću vam kako će to izgledati pošto vam naša ljubavnica ništa neće otkriti. Čak će vas i zavaravati kao i samu sebe, ali u njoj će raditi ona đavolova strana koja će je dovesti do cilja.

Dakle... Prvo je išlo čisto upoznavanje. Pa onda neobavezan razgovor o poslu tokom kog se naša draga Leen trudila da se složi oko svake ideje koju je iznela njena žrtva.

Posle toga i par čaša vina, usledile su šale i vicevi na koje je ona odgovarala najiskrenijim smehom kog je ona u većini slučajeva odglumila. No, ponekad se i iskreno nasmejala.

I kada je ručak bio gotov, samo se rukovala sa njim. Međutim, ako ste mislili da je to sve...prevarili ste se. Ima još jedna stvar.

Sledeća je saradnja tokom koje će uslediti prvi slučajan dodir. A na kraju toga i zagrljaj...prijateljski kako će ona reći svom ljubavniku.

Dalje od toga neće ići. A sledećeg dana će ponoviti sve to i još će dodatno ignorisati svog ljubavnika. I onda će stvarno doći kraj i želeće da se u ostalim danima skroz posveti svom ljubavniku.

Ali pravo pitanje je da li će on to sada želeti.

S.

„Šta kažeš da izađemo na večeru malo kasnije?", Niall me upita nakon jako kratke tišine. Podignem glavu sa njegovih grudi i nasmešim mu se.

„Volela bih. Ali imamo još dosta vremena do večere. Šta ćemo da radimo?", upitam ga. I on se samo vragolasto nasmeši.

„Ja znam šta bismo mogli.", šapne. I pre nego što stignem da reagujem, pomeri se tako da je sada na meni. Spusti usne na moje i počne nežno i zavodljivo da ih krza.

Nasmejem se i poljubim ga. Međtutim, to nestane u trenutku kada mi nešto prođe glavom. Srce mi zakuca brže.

„Niall.", izdahnem i malo ga odgrunem od sebe, a onda sklonim malo prokrivač u stranu.

„Šta radiš?", upita dok gledam ka njegovom međunožju. Jebote.

„Niall... Jesi li imao kondom malopre?", upitam dok mi se grlo steže i dok ga gledam ravno u oči. Nešto sevne u njima i izraz lica mu se promeni.

„Zar ne piješ tablete?", upita pažljivo i tiho. Progutam knedlu.

Sranje, sranje, sranje!

„Nestalo mi je malo pre našeg poslednjeg puta. Ali tada nisam mogla da...zatrudnim. I posle sam skroz zaboravila da ih kupim. I sad sam se setila... Oh, Bože!", izdahnem, a on se samo prevrne i sruši pored mene.

„Kad treba da dobiješ?", upita. Stomak mi tako čudno reaguje i na njegove reči i uopšteno na ovaj razgovor.

Nikada ni sa Leom nisam govorila o ciklusu i trudnoći, a kamoli sa nekim drugim muškarcem. Potpuno mi je čudno što Niall priča sa mnom o tome.

„Tek za 3 nedelje.", kažem. Što će biti dovoljno da se naše jajne ćelije spoje. Jebote, pripada mi muka na samu pomisao.

Pogledam na sekundu u Nialla koji gleda u plafon, a onda i sama okrenem glavu i zagledam se u tu belinu koju posmatra. Malčice čini da se opustiš. Ili se možda samo meni tako čini.

LOVERS (Niall Horan I sezona)Where stories live. Discover now