GİTME LÜTFEN !!

8.1K 365 9
                                    


Derin'siz 1 Gün :

Romantik flim , nutella , peçete ve sıkıcı bir ev. Uyumak , soğuk suyla banyo yapmak , resimlere bakıp ağlamak.

Derin'siz 2. Gün :

Romantik flim , çikolata , uyku

Derin'siz 1 hafta böyle geçmişti. Derin hayatımda iken dünyam renkliydi. Daha mutluydum. Şimdi ise nefret bıraktı. Bu aralardan gitmek istiyorum. En azından Almanya'ya biraz tatil yapmak için gidebilirdim. Herşeyi unuttup geri gelebilirdim.

Babamın bana nefretini , Derin'in bana yaşattıklarını , acılarımı unutabilirdim. Burdan sadece gitmek istiyorum. Uzak ülkelere gitmek istiyorum. Bende istemezdim böyle son bulmasını , burdan gitmeyi ama hayat işte ne zaman karar alacağını bilemezsin !!

Ben aptal bir kızım !! Herşeyden korkan , güçsüz bir kız. Herşeyde ağlayan insanları kaybeden bir kızım. Bunun hissedebiliyorum. Yatağımdan kalkıp Derin'le cekindigimiz fotoğraflara bakıyordum. Onları yatağımın üst rafina sıralamıştım. Aileme ve Derin'e kısa bir mektup yazabilirdim. Ama ilk önce ucak biletine bakmam gerekiyordu.

Bilgisayarı alıp ucak biletlerine baktım. Almanya'ya olan ucak Yarındı. O zamana kadar arkadaşlarıma veda edebilirdim. Cem'i aradım.

" Alo Cem "

" Bugün bişiler yapalım mı ? Aslı , Ömer , Mira ve sen. "

" Bara gideriz. Lütfen Cem !! " dedim.

" Saol o zaman ben seni 8'de bekliyor olacağım . Görüşürüz. " diyip telefonu kapattım.

Saat 18 : 04 'dü O zamanA kadar bavulumu hazırladım. Bütün eşyalarımı teker teker içine koydum.

# Bütün eşyaları neden alıyorsun ki ? 1 ay falan kalmayacak mısın ? #

Haklısın bence de .

Giymediğim kıyafetleri seçip dolabima tekrar koydum. Akşam için bir siyah mini  ve dar olan elbisemi giydim. Saçlarımı da maşa çektim. Aynanın karşısına geçip eyeliner sürüp biraz makyaj yaptım. Çok sevdiğim parfümü sıkıp aşağı indim. Ama aşağı inmeden kitaplığımda ki Derin ve benim olan fotoğrafimı ters çevirdim. Onu ne zaman görsem afedesim geliyordu. Ona sarılmak ve kokusunu içine çekmek istiyorum.

Cem'den 'evin önündeyim 'mesajıyla ayağıma topuklu ayakabımı giydim. Beyaz çantamı alıp içine telefonumu , az miktarda olan para mı da içine koydum. Onlarla geçireceğim son gündü.

" WoW çok güzel gözüküyorsun !! " dedi Cem.

" Teşekürler kankacim. " diyip güldüm.

" Oooo güzeller güzeli " diyip sarılan da Mira'ydı.

Biliyorum ' demek istesemde sadece gülüp sarıldım.  Sonra BMW olan arabaya bindim. BMW aşk ben. Kafamı cama yaslayıp dışarı izledim.

( CRİSTİNA PERRİ - A Thousand Years - açın bence çok güzel. )

Aklımda hep o vardı. Beni sarhoş olduğumda Rüzgar'la dans ederken kolumdan tutup dışarı çıkartması , ondan uzak dur diyip beni öpmesi aklıma geldi. Istemsizce gülümsedim. Kafama top attığında , topunu denize doğru diktimde beni kovalaması , denizde bogulurken beni tutması , beni kurtarmak için öptüğün de ona kızmam. Birlikte geçirdiğimiz günleri özledim. Gözümden akan yaşı Cem'lere çaktırmadan elimin tersiyle sildim. Onu özlüyorum hemde çok.

" Kumsal geldik !! " dedi Cem.

Kafamı sallayıp aşağı indim. Cem benim bu halimi görünce hemen yanıma gelip konuşmaya başladı.

" Kumsal iyi misin ? Bak iyi değilsen gidebiliriz . " dedi.

" Hayır iyiyim Cem. " deyip ona sımsıkı sarıldım. Gideceğimi bilmiyordu. Ona öyle Bi sarıldım ki sanki hiç bırakmak istemiyorum gibiydi.

" Iyi ki varsın Cem. Ne olursa olsun bana hiç kızma tamam mı ? " dedim.

" Ben sana kızmam ki kardeşim. " diyip alnımdan öptü. Bize ' beni unuttunuz sürtükler ' bakışları atan Mira'ya baktım.

" Gel buraya " diyip ona da sımsıkı sarıldım. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Icimden 'sizi cok ozliycem ' diyordu. Keşke onlara diyebilseydim. Ama söylesem gitmeme izin vermezler.

" Hadi içeri girelim Aslı ve Ömer bizi bekliyor. " dedi Cem.

Birlikte Bar'a girdiğimizde o bar gecesini düşündüm. Kafamdan çıkmıyordu bir türlü. Aşk böyle bişeymiş işte. " Kumsal kuzum ''diye yerinden kalkıp sımsıkı bana sarılan da Aslı'ydi. Ben seni nasıl bırakıcam ya ? Ben seni bırakmam ki. Göz yaşlarım akmak için sabırsızlanıyordu.

" Ben bir lavaboya gidip gelicem " diyip hızla lavaboya gittim. Artık göz yaşlarımı bırakabilirdim. Aynaya baktım. Çok bitkin duruyordum. Ağlamaktan gözlerim şişmiş. Bu ben değilim de Ayşe teyzeydi sanki. Göz yaşlarımı silip yüzümü yıkadım.

Bizim masaya doğru yürüdüm. Gözüm sağa doğru kaydığında tek başına koltuğa oturmuş  içki iciyordu. Ona hayla bakıyordum. Gidip ona seni affetim diyip sarılmak istiyordum. Ama olmuyor işte yapamıyorum.  Seni özlüyorum Derin hemde çok.

Bizimkilerin yanına oturdum. Kendi aralarında sohbet ediyorlardı. Ben ise sadece Derin'in oturduğu koltuğa bakıyordum. Öylece düşünceli şekilde ickisini iciyordu.  Içkilerimiz geldiğinde herkes kafasına dikti. Ben hayla bunu kafama dikemiyorum. Yavaş yavaş içmeye başladım.

" Hadi dans edelim ? " diyip Ömer'in kolundan tuttuğu gibi sahneye çıkardı. Mira'da zorla Cem'i kaldırdı. Yanlız Kumsal mrb.

Ben ise onlara battıktan sonra hayla Derin'e bakıyordum. Çok fazla iciyordu. Neden biri onu durdurmuyor ? Neden hayla içiyor ? Kendine zarar vermesini istemiyorum.

" Oo bizim küçükte burdaymış . " diye tanıdık bi ses geldi. Arkama dönmemle Eda'yı görmem bir oldu. Ne istiyordu benden ?

" ne istiyorsun benden ? Istedigini aldın işte daha ne istiyorsun ? " dedim bağırarak. Artık yeter. Benimde bi sınırlarım var. Herkes dönmüş bize bakıyordu. Müzik bile durmustu. Derin'in bile bana baktığını söyleyebilirim.

" Bizim küçükte sinirlenirmis !! Sana onu kazanacağımı demiştim dimi ? "

" Al işte kazandın onu , aranıza girmem merak etmeyin. Almanya'ya gidiyorum zaten !! " dedim sinirle.

Az önce ben gideceğimimi söyledim ?

" Sen gidiyor musun ? " diye yanıma geldi Cem.

" Evet biraz uzaklaşmak istiyorum. '' dedim.

" Biz nolucaz Kumsal ? Gitme lütfen. " diye ağlamaya başladı Aslı.

" Gitmek zorundayım !! " diyip ona sımsıkı sarıldım ve bende ağlıyordum.

" Gitmek zorunda değilsin !! Bizi bırakıp gitme Kumsal !! " dedi Ömer.

Aslı'dan ayrılıp herkesin yüzüne teker teker baktım. Sizleri çok ozliycem.

" Beni affedin gitmek zorundayım. " dedim.
Bişey söylemelerine izin vermeden hızla bardan uzaklaştım.

Ilk gelen taksiye hızla bindim. Taksici bana öyle bakıyordu ki . Adam bana peçete uzattı. Keşke senin gibileri olsa be amca. Dışarıya baktım öylece.

Buralardan hemen gitmek istiyorum. Hemde hemen.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin