ÖZEL BÖLÜM.

6.4K 215 38
                                    


SELAM ÇOK ISTEDIGINIZ BIR ÖZEL BÖLÜM SONUNDA SİZLERLE. BAZILARI BANA ÇOK GÜZEL FIKIRLER VERDI. ONLARA COK ÇOK TEŞEKE. SIZI COK BEKLETMEYEYIM. IYI OKUMALAR.

Sabah kapının ziliyle yavaş yavaş gözlerimi açtım. " Derin kalksana, kapı çalıyor. " diyip onu dürtükledim. Derin diğer yana dönüp uykulu sesle konuştu.

" Çalar çalar gider aşkım , boşver. "

" Of Derin ya.! İlaha ben mi bakiyim ? " diyip yataktan doğruldum. Ayağa kalkıp tam gidiyordum ki bileğimde hissettiğim elle durdum.

" Bu halinle nereye ? "Diyip üstümü süzdü. Bende kendime baktım. Haklıydı iç çamaşırlarımla yatmıştım. Çok sıcak olduğu için öyle yatmıştım , yanlış anlamayın hemen.! Birde önden çıkmış bir göbek.! Evet evet hamileyim...

" Iyi kalk o zaman sen bak. Bende üstüme bişiler giyim. " dedigimde oflayarak yataktan kalktı.

Bende üstümü giyinmek için gardıroba doğru ilerledim. Üstüme hizla bişiler geçirip -ki bu hiç kolay olmadı. - saçlarımı topladım.

" Kimmiş aşkım ? " diyip odadan çıktım. " Gel de gör. kim gelmiş ? " diye bağıran Derin'e gözlerimi devirip salona doğru ilerledim.

" Aslıığ.! " dedim sevinçle bağırarak. Çok özlemiştim.

" Kumsaağl.! " dedi o da sevinçle bağırdı yerden kalkarak. Birbirimize gidip sımsıkı sarıldık. Tabi ki benim küçük adamım bunu engeliyordu. Evet bir oğlumuz olacaktı. Masal'a da yeni bir kardeş olacaktı.

" Çok özledim ya.! " diyip birbirimizden ayrıldık.

" Bende özledim hemde çok. " dedigimde gülümsedi.

" Baksana 2 öküz birbirini buldu bile. " diyip başımla Derin ve Ömer'in gülerek sohbet ettiklerini gösterdim.

" Öküz möküz ayıp oluyor aşkım. " diyen Derin'e gülümsedim.  Birden gözlerim sephanin üstündeki taşlarla oynayan Ayaz dikkatimi çekti.

" Sen ne kadar da büyümüsün böyle ? Çok yakışıklı olmuşsun. Hani teyze.? " diye sevmeye başladım. Burnunu yanağını sıkıp , öptüm.

" Masal nerde ? " dedi Ömer gülümseyerek.

" Uyuyor heralde dur ben uyandırıyım. " diyen Derin'e baktım.

" Ben uyandırırım aşkım. " diyip ayağa kalktım.  O sırada da kapı çalmıştı.

" O zaman bende kapıya bakıyım. " diyip dizlerine vurarak ayağa kalktı.

Bende Aslı ve Ömer'e gülümsedikten sonra Masal'ın odasına doğru ilerledim. Çok mutlu bir hayat geçiriyorduk. Eskisi gibi olaylı bir günümüz yoktu. Ama arkadaşlarımla görüşemiyorduk. Hamile olmadan önce işte çalışmak istesem de Derin Hayır demişti.  İsrar etsemde yine de kabul etmemişti.

" Prenses , canım kızım. Hadi uyan. Bak Aslı teyzenler geldi. " diyip saçlarını oksadim. Yanağına öpücük kondurdum. Yanağı çok yumuşaktı. Bir daha öpme istediği uyandırıp tekrar öptüm.

" Anye." Aniden boynuma sarılan kollarla korkmuştum.

" Sen bana uyuma şakası mı yapıyorsun bakiyim ?  " diyip şakadan kızmış gibi yaptım.

" Koryktuyn myu ? " diyip gözlerini açtı.

" Evet. Şimdi seni bi gıdıklıyımda gör sen.! " diyip yatağa yavaşça yatırıp onu gıdıklamaya başladım.

Masal'ın elini yüzünü yıkamak için banyoya girdik. Elini yüzünü yıkadıktan sonra Masal'ın elinden tutup salona doğru ilerledik.

" Süpyiz.! " diye bağıran Masal'a güldüm. Herkes birden Masal'a döndü. Derin , Aslı , Ömer , Defne ve abim... Bi dakika.! Abi ?

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now