Bölüm/40

4.9K 223 6
                                    


Selam tekrardan beraberiz canlar :* En kisa zamanda söz veriyorum. Bütün karakterler gelicek :* Neyse ben yazayım artık :*

Bölüm ithafi isteyen mesaj atsın :*

Bu bölüm bir çok kişi adında yazılmıştır. Iyi okumalar :*

Derin ve arkadaşları Kumsal'ı hızlıca hastaneye yetiştire bilmişti. Derin oracıkta Rüzgar ' ı öldürecekti ama buna engel olan polislerdi. Polisler Rüzgar ' ı kelepçeleyip hapishaneye atmışlardı.

Derin suan hastane koltuklarına ellerini saçına geçirmiş , bir şekilde oturuyordu. Şuan bi tek Kumsal'ı düşünüyordu. Yanında olsaydı , sımsıkı sarılırdı. Kendini suçlayıp duruyordu. Sürekli 'benim yüzümden ' bi tek bunu diyordu.

Yanına gelip oturan Aslı'yı hissetmemişti. Öylece yere bakıyordu. Bazen saçlarını çekip duruyordu. Aslı elini , Derin ' in sırtına koyarak ona destek çıkmaya başladı. " O iyi olacak , küçük bir sıyrık. Senin kadar bende üzülüyorum. Ama bunun Kumsal ' a yardimci olacağını sanmıyorum. Sadece dua et. O iyi olucak. " diyip gözlerinden yaşlar akmaya başlamıştı.

Kumsal , Aslı'nın en yakın arkadaşıydı. Küçükken hep beraber hayaller kurardi. Beraber yatar beraber kalkarlardi. Aslı onu kaybetmek istemiyordu. Ona ufak bişi olsa hemen ağladı. Kumsal ' da öyleydi.

" Kardeşim nerde lan ? Benim prensesim nerde ? " diyip hastane koridorundan gelen Güney'e baktı herkes. Ama Derin hayla öylece duruyordu.

" Kumsal iyi mi ? " diye Cem'in yakasına yapıştı. Güney ve Cem önceden tanışıyorlardı.

" Sıyrık var. O iyi olucak abi . Merak Etme . " diyip onu iyi hissedecek sözler söyledi.

Derin yerinden kalkıp , camdan Kumsal ' a baktı. Her yerlerinde Kablolar vardı. Yeni ameliyatan çıkmıştı. " Kumsal , duy sesimi lütfen uyan artık sevgilim. Yine her zaman ki o mutlu halini görmek istiyorum. Gülüşlerini , o bana bakan masum gözlerini çok özledim sevgilim. Lutfen uyan sevgilim. Yine her zorlukların üstünde duralım. Yine birbirimize sahip çıkalım sevgilim. Ben sensiz yapamam. Lütfen aç gözlerini , aç gözlerini , aç.... AÇ ! " diye son anda bağırınca hemen Ömer yanına gidip onu tuttu.

Artık Derin ağlıyordu. " Benim yüzümden can çekişiyor. Benim yüzümden ölmek üzere , benim yüzümden hepsi. Onu bırakmıycaktım. Hepsi benim yüzümden Ömer. " diyip devam etti. " Çok acıyor lan burasi ! " diyip kalbini işaret etti.

Kumsal hafifçe gözlerini açmıştı. " Derin , Derin ! " diye sayıklıyordu. Gözlerini açmıştı artık. Camdan izleyen Mira , heyecanla arkasını dönüp herkese baktı ve " Uyandı , uyandı. " diye bağırdı sevinçle.

Derin hemen cama yaslandı. " Uyanmış , o iyi. Benim küçük prensesim uyanmış. Onu görmek istiyorum. " diyip sevinç göz yaşları döktü.

Iceriden çıkan doktora doğru hızla koşup nasıl olduğunu sormuştu. 30 - 35 yaşlarında olan doktor ona bakıp gülümsedi. " Şuan iyiydi. Bizim umitimizi kesmistik. Ama o son anda hayata tuttunmayı başardı. Oldukça güçlü bi kız. Yanlız.....Derin Derin diye sayıklıyordu. O kişinin içerisi girmesi iyi olur. Şuan ağrı kesici verdik ve uyuyor. Sadece 1 kişi girebilir. " diyip Derin ' in sırtına nazikçe vurdu.

Derin'e önlük giydirip , içeri girmesine izin verdiler. Derin Kumsal ' a nadir nadir yürüyordu. Yatağın yanına sandalye çekip , oturdu. Yine onun saçlarını okşamıştı.

" Ben geldim kadınım. Iyi olduğunu söylediler. Neden benim için o silahın önüne atladin ki ? Beni çok korktun prenses. ! Seni o kadar çok seviyorum ki. Seni tekrar opemecegim diye çok korktum Kumsal. Tekrar bu minik elini tutamayacağım için çok korktum Kumsal. Sensiz olmaktan çok korktum Kumsal. Sen bu dünya da sahip olduğum tek kişisin. Seni herşeyden , herkesden çok seviyorum. Sensiz ben olamazdım. Sen ve ben değiliz biz. Senle ben "Biziz " , bütün acılarımızı beraber paylaşacağız Kumsal'ım. Sen benim siyah dunyamdaki mavi ışıgımsın. " diyip ellerini öptü.

Burada kalıp , sadece onla uyumak istiyordu. Onunla huzurlu olmak istiyordu. Onun acı çekmesine dayanamıyordu. Onu bütün herkesden uzak durmak istiyordu.

" D-De-Derin s-seni çok s-e-seviyorum. " dedi zorlukla Kumsal.

Derin onun sesini duyduğunda , mutlu olmuştu. Ona bakıp gülümsedi. Gözlerini tekrardan açmıştı Kumsal. Artık bütün acılarını paylasacaklardi. Bundan sonra kimse onu ayıramıycaktı. Sadece "Biz " olacaklardı.

Insan sevgiye muhtaçtır. Kimse sevgisiz yapamaz. Aşk iki insanın birbirini sevmesiyle oluşur. birbir lerine bağlanırlar ve hiç bırakmazlar. Aşık olunca insan , mutlu olmayi , sahiplenmeyi güçlü olmayı öğrenir. Bazen acı verir ama yine birleşirler. Aşk sonuçta hem acı verir , hem sevgi. Derin , Kumsal ' a güçlü olmayı öğretmişti. Ama Kumsal güçlü olduğuna inanmıyordu.

Babasının , annesinin , abisinin yaşatığı acıya rağmen yine güçlü kalabilmisti. Zor olsa da gülüyordu. Onun acılarını iyilestiren Derin ' di. Derin hep kötü gününde yanında olmuştu. Ama Kumsal , annesini ve abisini afedebilmisti.

Aşk insana bir çok şey yaptırabilir ! Derin ve Kumsal onlar aşık değildi. Bağlanmışlardı birbirlerine.

-----------------------------------------------------------

Kısa bi bölüm oldu. Yazacak başka bişi bulamamıştim *-*

Kitap finale yavaş yavaş giriyor arkadaşlar. Şimdiden söyleyeyim. Size iyi okumalar.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now