52. "Istiyorum.! "

5.7K 196 3
                                    

Selam beybisler :*

Medya : Kumsal'ın giydiği elbise.! Birazdan neden giydigini anlarsınız.

İYİ OKUMALAR.

9,48 ♡♡

☆●☆●☆●☆●☆●☆●☆☆☆●☆

1 saattir mağazadaydık. Derin ve Azra koltuklara oturmuş bana elbise ve ayakkabı seçiyorduk. Bir sürü elbise denetmişlerdi ama hiç birini beğenmediler. Sinirle yere vurarak , kabine geri girdim.

Siyah askılı olan elbiseye baktım. Üstünde zimba desenli bir şeyler vardı. Ama gerçekten mükemeldi. Allahtan buna göre ayakkabı ve Çanta seçmiştim. Çanta da elbiseye uyum sağlıyordu. - Medya'da var. - Ayakkabı ise yüksek topukluydu. Üstüme hızlı bir şekilde geçirdikten sonra kabinden çıktım.

Eymi yaman beymi yaman Derin bey ?

Ben simdi sana gösteririm.

Kabinden çıkıp aynaya baktım. Saçlarımı 2 yana aldıktan sonra arkamı dönüp onlara baktım. Ikiside şaşkın şaşkın bakıyordu.

Derin 'i etkilemiştim sanırım.

DERIN'IN AĞZINDAN :

Her seferinde , beni nasıl şaşırttıyordu ? Nasıl bu kadar güzel olabiliyordu ? Lanet olsun ki aşırı bir güzelliği vardı karımın. Ee kimin karısı ?

Şaşkınlıkla ona bakıyordum. Giydiği elbise kısaydı ama yine de güzel olmuştu. O yüzden alacaktım. Hem ona ufak bir süprizim var.

" Çok mu kötü ya ? " diye sorduğunda gözlerimi hala ondan ayiramamıştım.
Çok güzeldi.

" Çok güsel olmuş " diye zar zor konuşan Azra elini birbirine çarptı.

Kumsal gülümseyip bana bakmıştı. Bu kıza orta yerlerde gülmeyi yasakliycam. Zaten deminden beri adamın biri bakıp bakıp duruyor. Yumruğu sıktım.

" Ya Derin cevap versene.! " diye bağrınca ona döndüm.

" Şey...ben daldım. " diyince o bu sefer gülümsedi.

" Ke-kelemesene. " dedi benim hareketimi yaparak.

" Çok güzel olmuşsun. Alıyoruz.! " dedim.

KUMSAL'IN AĞZINDAN :

" Çok güzel olmuşsun. Alıyoruz.! " dediğinde ağzım açık ona bakıyorum.

Ne yani kısa bir elbise mi alacaktı? Kısa bir elbise giydirecekti bana öyle mi ? Aov. Kafasına saksı düşmüş bunun yoksa bana bunu giymeme izin vermezdi.

" Derin sen ciddi misin ? Ne yani şimdi sen bana kısa bir elbise mi giydireceksin ? Ben şok. Hani normalde " bö çök kösö ölömözsön " diyosun ya yani o yüzden. Hem- "

" Bi sus be kadın.! Yine başladın çeneye. " dediğinde kaşlarımı çattım.

" Ben çok konuşmuyorum bi kere. Tamam mı ? Hem sen beni çok sinir ediyorsun. Hep senin suçun yani.! Yani ben hiç- "

" Kumsal yine başladın kadın.! " dediğinde Sinirle ona baktım.

Ben hiç çok konuşmam ki. Yalan atıyordur ya yalan. Kesin yalan. Ben hiç yani. Tamam belki birazcık konuşuyorum ama o kadar da değil yani. Off çok konuşuyorum kabul.!

Şimdi sıra küçük prensese gelmişti. Yani Azra'ya. Ona dediğim gibi prenses elbiselerine bakmaya doğruldum. Azra ve Derin ise başka bişilere bakıyordu. Derin her dediğine gülümsüyordu. Saçlarını okşayıp öpüyordu. Ne güzel baba olacaksın. Benim babam gibi bana acı cektirmeyeceğine emindim.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin