48. ' Gelinlik '

5.1K 217 12
                                    


Medya : Yeni Derin'cigimiz var. 

Bana fikir veren kişiye teşekür ederim. Matt Espinosa en sevdiğim ünlü. Bu kişiyi yapacaktım ama begenmesiniz diye düşündüm.  Ama aranızdan biri yani o kişi Okumatutkum olan okuyucum yorum yapmış. Tessekur ederim canım.  Bence yeni Derin'imiz bir müko.

Derin gibi sizde bir mikosunuz. Seviyorum sizleri. :* ♡ ¤

Derin'le birlikte , alışveriş merkezine gelmiştik. Ama öyle böyle bir alışveriş merkezi değildi. Gelinlik ve damatlik mağazasına girmiştik. Şuan Victoria Street ' e olan modeller vardı.  Içeri girip , bize yaklaşan kadına baktı.

Kadın yiyecek gibi bakıyordu.

- Merhaba , hoşgeldiniz..

- Hoşbulduk.

- Nasıl yardımcı olabilirim ?

- Biz gelinlik ve damatlik bakmak istiyoruz.

- Peki buyrun modellere bakalım.

Kadın bize bir sürü modeller göstermişti ama ben hiç birini begenmemistim. Ya çok kabarık oluyordu ya da çok taşlı. Ben kabarık ve taşlı olmasını istemiyordum.  Derin bunu farkedecek olmuş ki " Istersen başka bir mağazaya bakalım.  " diyip gülümsedi.

"Siz nasıl bir şey istiyorsunuz hanımefendi ? " diye sordu kadın. Ama kadın bana nefret dolu bakışlarla bakıyordu. 

" Ben çok abartılı olmasını istemiyorum , hem taşlı hemde kabarık biraz abartılı değil mi sence ? Düz bişi olsun istiyorum. Anlata bildim mi ? "Diye sordum. O kadın bana öyle bakarsan bende ona böyle davranirim.

" Yukarı da size göre olan bir modelimiz var. Buyrun görelim isterseniz ? " diyip Derin'e sevgi dolu bakışlar gönderdi.  Derin umursamayip bana baktı. Bende kafamı sallamakla yetindim. 

Yukarı çıktığımızda bir çok model daha vardı. Ama kadın ya dediğimi anlamamiştı. Ya da bilerek yapıyordu. Ya üstüne basa basa dedim ben abartılı istemiyorum diye.

" Hanımefendi elimizde bunlar varsa bakmayın. " dedi ciddi bir anlamda.
 
" Peki " diyip çıkışa doğru yöneldim. Arkamdan Derin ' in oflamasini duyabiliyordum.  Yanıma gelince , beni kendine çekip çenemden tuttu. Ona bakmamı sağladığında konuşmaya başladı.

" Bak güzelim eğer begenmediysen sorun yok. Gezeriz bakarız , hoşuna gideni alırsın.  " diyip yanağımdan öptü.

- Ama sanki hiç bir şeyi begenmemisim gibi duruyor. Seni de sinir ettiğimi sanıyorum.

- Sşt güzelim öyle bisi yok. Eğer begenmediysen sana zorla aldiramam. Ama bir yer biliyorum senin için......

Sonra bana bakıp elimi tuttu. " Küçükken nasıl bir düğün hayal ettiysen bunu gercekleştiricem. Küçük kadınım.  " dedi ciddi ses tonuyla.

- Seni çok seviyorum be adam.

- Bende seni kadın bende seni...

Yanağından öptüm de şaşırsada gülümsedi. Birlikte başka bir mağazaya girdik. O seferde Telefonum çalınca telefonuma döndüm. 

Annem.

- Alo ?

- Kızım nasılsın ?

Anneme kızgın olsam bile bunu onu seviyordum. O benim annemdi. Yine o bebek yüzünden bizi bırakıp gitse bile o benim annemdi. Bu dünya da bi tek Hayır diyemeyecegim tek kişiydi. Belki Derin' i de bu işe sokmaliyim.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now