.51. " Gülüşlerimin Sebebi."

5.4K 196 3
                                    


Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

Medya : Derincik ve Batucuk

《▪ Iyi okumalar ▪ 》

Başak'tan :

Önümde duran Batu'ya yarım saatir çemkiriyordum. Iktaya girmiştik ve o kazanmıştı. 1 haftalık kölesi olacaktım beyefendinin. Neymiş ben yemek yapamıyormuşum. Çocuk bi yerde haklı şimdi. " Daha yumurta kıramıyorsun başak. Ne yemeğinden bahsediyorsun. " diyen sesimi kalkıp tebrik etmek istedim. Benim gibi bir sesiniz var merak ediyorum. Şimdi oturmuş kahve içiyoruz. Allahım hep yakışıklı çocuklar garson olmak zorunda mı ? Bi de Batu hep kısmetimi kapatıyor. Ayıp yani. Çocuğu keserken onunda bana baktığını gördüm.

" Başak.! " dedi uyarıcı sesle.

- Ne var Batu ne ? Sabahtan beri herseyi yaptım lan. Ulan çamaşırı bile elimde yıkadım. Yetmedi başka kızla flört etmeni izledim. Oğlum sen ormandan mi kaçtın ? Söyle bana canısı , yemin ederim kafayı yiycem ya. Kısmetimi kapatiyorsun abi günah günah.

- Başak sus be kadın ! Kafamı şişirdin lan. Kısmetini edeyim Başak emiiii.

- Ne güzel taş çocuklar var ya. Ne diye bakma felan diyon ? Seni niye ilgilendiriyor ki ? Karışma bana. 1 hafta kölen olup çıkacam. Allah Allah.

Kolumdan tutup beni sürüklediğinde rezil olmamak için ağzımı açmamıştım. Kadınlar lavabosuna gelip , içeride ki bütün kadınları çıkardı. Herkes ona 'pis sapık' diye bakıyordu. Aynen öyle.

" Aaa oğlum sana terbiye öğretmediler mi ? Bu ne terbiyesizlik böyle. Aaa cık cık sapık. " diyen teyzenin tombiş yanaklarından öpmek istedim.

Teyze yardım et teyze.!

Teyze söylenirken kapıdan çıktı. Kesin bittim ben ! Ama o kadar da sert bakmiyordu. Gözleri beni bulduğunda lafımı geri aldım. "Bana bak lan.! 1 hafta kölem değil misin ? Kölemsin.! Erkeklere bakmak yok.! Hadi yiyorsa bakta anasindan girip babasından çıkarım.! Sana bakanın gözlerini oyarım.! " diyip sinirle bana bağrınca olduğum yere sindim.

" Aferin sarışın böyle.. "diyip elimden tutup yerimize doğru ilerledi.

" Sen tam bir kalasın be! " diye cirladim. Yukarı bakıp 'ya sabır 'diyip bana baktı.

" Hadi gidiyoruz.! " diyip elimden tuttu. Hızlıca çantamı alıp , beni sürüklemesine izin verdim.

KUMSAL...

Bugün minik Azra'yı alıp gezdirecektik. Azra Ömer'in yiğeniymiş. Bu da benim işime gelmişti. 5 veya 4 yaşındaydı. Elleri ise bi o kadar küçütü. Sarışın saçları ve masum bakan yeşil gözleri. Gerçekten çok tatliydi. Derin yatakta hala uyumaya devam ediyordu. Ona doğru dönüp dürtüklemeye başladım.

" Derin kalk hadi. " diyip dürtükledim.
Öküz olduğu halde , kış uykusuna yatan bir ayı.!

" Kalksana be adam.! Azra gelicek birazdan. " diyip sinirle dürtükleyince gözlerini açtı.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now