49. " Çünkü ben öyle istiyorum. "

4.6K 200 14
                                    


Düğün zamanını anlatmiyorum. Şimdiden Özür.

Derin'le evleneni 5 hafta olmuştu. O gün sanki en mutlu günümdü. Derin'le her zaman mutluydum. Artık sorumluluk üstleniyorduk. Derin babası yüzünden şirkete çalışıyordu. Bende evdeyim. O gün düğünde Ömer Aslı'ya evlenme teklifi etmişti. Şimdi de onlar ordan buraya kosuyorlardi. Gerçekten de evlilik sorumluluk istiyordu. Ömrünün sonuna kadar birlikte olacağın adamla kavga edip ayrılacağım yok yani.

Şuan Derin ' in sevdiği yemekleri yapmaya çalışıyorum. Ben kim yemek yapmak kim ? Tamam arasıra yapıyordum ama hep Derin hazırlıyordu. Derin ' in en sevdiği yemek tavuk söteydi. Bunu yapabilirdim daha oncedende yapmıştım.

Kapı çaldığında kapıya doğru yürüdüm. Saat daha erkendi Derin kesin gelmemiştir. Kapıyı açtığımda korumalardan biri olduğunu gördüm. Rüzgar yüzünden korumalar tuttu Derin. Ama hiç sesi çıkmıyordu. Artık istesede bizi ayiramaz.

" Buyrun ? " diye sordum duygusuz bir ifadeyle.

" Merhaba , efendim bu kutu size gelmiş. " diyip kutuyu bana doğru uzattı.

" Kimden geldi ? " diye sordum merakla.

" Bilinmiyor. " dedi.

" Tessekur ederim " diyip kapıyı kappatım.

Oturma odasına gidip koltuğa oturdum. Kesin Derin gönderdi. Belki süpriz yapmak istiyordu ? Yüzüme o sevinçten uctugum gülüşümü takip kutuyu açmaya başladım.

Gördüğüm şeyle istemsizce çığlık attım. Bu gördüğüm korkunç bişi. Küçük oyuncak bebeğin kalbini sökülmüş ve kanlar akıyordu. Hızlıca kutuyu kapatiyim derken içinden not düştü

'Merhaba güzelim , bir hayırlı olsun diye hediye gonderiyim dedim. Sence de çok güzel değil mi ? Rüzgar '

Tam bir psikopat ya. Nasıl olur da böyle bir hediye gönderebilir ? Aklım yerinden oynuyordu resmen. Korkuyordum. Çünkü korkacak bişi yoktu. Kutuyu yana koyup pardon attıp mutfağa doğru ilerledim. Yemekte zaten olmuştu. Ocağın altını kapatıp , banyoya doğru ilerledim. Bir banyo bana iyi gelebilirdi.

Banyoya girip , küvetti doldurdum. Üstümde ki tişörtleri çıkarıp içine girmiştim. Su beni iyice bayıştırmıştı. Gözlerim kapanma isteği üzerine gözlerimi kapanmıştım.

Aslı...

Sabahtan beri her yere koşuyorduk. Düğün için gelinlik ve damatlik. Sonra düğün yeri bilmem ne bilmem ne. Her yere gidiyorduk ama beğeniyorduk. Ömer ise söylenip duruyordu. 'Yök yönö höçbör yör yök ' diyip duruyordu. Ben ise gülmemek için kendimi zor tutuyordum. Gerçekten de sevdiğim kişiyle evlenecektim.

- Aha buldum.

Diyince camdan başımı kaldırıp ona baktım. "Neyi buldun ? " diye sordum merakla. Sanki küçük çocuklar bişeyini bulunca sevinir ya aynı onun gibiydi. Ama hayla cevap vermemişti.

" Söylesene be adam " deyip sinirle ona baktım. O ise göz kırpıp gülümsedi.

" Süpriz " diyip tekrar gülümsedi.

Yok yok Hayır ya . Ben bidaha süpriz felan istemiyorum. Sabah gelinlik için süpriz yaptı. Ama süprizi mahfetmistim. Orda ki kız , müstakbel kocami kesiyordu. Ulan kızım , senin neyine benim müstakbel kocama bakmana ? Ben ne yaptım sence kızın yanına gidip " O gözlerini oyarim senin. Ha hayla bakicam diyorsan güzelim bak . Ama olacaklarina sen katlanirsin. " diyip sevgili kocama doğru ilerledim.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin