46. " Süpriz "

5.2K 226 10
                                    


Selam canlar ;

Bölüm ithafi isteyen mesaj ya da yorum atabilirsiniz.  Şimdi gelelim Derin konusuna.  Ne istiyorsun şu Derin ' den demeyin. Ya karakterini sence degistiriyim mi ? Bir yardım edin. Bu ara sürekli başlık degistiriyorum diye kızmayın. Ve artık final yaklaşıyor. Neyse görüşürüz. :* ♡

Rüzgar....

Oda da volta atıyordum. Çok sinirliydim. Ne yapsam yapayım o Derin denen p.ç i korkutamıyordum. Kumsal'a zarar vermek istemiyordum.  Ama eger ona bişi yapmasaydim Derin 'in umrunda olmayacaktım. Kardeşim onun yüzünden intihar etmişti.

Ilk önce sevdiği kadını elinden alacağım.  Sonra da onun icabına bakicam. 

Gerçekten Kumsal'a o kadar acı çektirdikten sonra nasıl olurda hayla mutku oluyordu ? Derin'le barışmışlardı.  Bu da benim planlarımı alt üst etmişti.

O gün Derin'e sıkıcaktım ama o salak kız önüne geçti.  Hapisten bir arkadaşım sayesinde kaçmıştım. ama tek tek intikamımı alacaktım.  Ben daha kardeşime kiyamazken o nasıl kıyardı ?  Aklıma yine eski günler gelmişti. 

Intikam almaya daha yeni başlıyoruz. 

KUMSAL....

Şu son 1 ay içerisinde çok çalışmaya başladım.  Sınav yaklaşmaya başlıyordu ve ben o sınava çok çalışmam gerekiyordu. Koltukta oturan Derin'e baktım. Ilgisizce televizyona bakmaya devam etti. Artık çok sıkılmıştım. Bir haftadır dışarı çıkmıyor hep ders çalışıyordum. Bu beni sinir etse de çalışmak zorundaydım.  Derin ' e tekrar baktım.  Sadece bir noktaya bakıyordu.  Çok düşünceliydi. Yavaş hareketlerimle ona doğru ilerledim.

Elimi omzuna yavaşça koyup " Iyi misin sevgilim ? " diye sordum.

" Iyiyim " diyip tekrar bana döndü. Gözleri belli ediyordu. Bir sorun olduğunu ? Yanında ki boş yere oturup , elimi boşta duran elinin üstüne koydum.

- Bir sorun var değil mi ?

- Hı ?

- Bir sorun mu var ?

- Hayır.

Inanmiyordum. Gözleri bunu çok belli ediyordu.  Bazen insan içinde tutmak ister ama paylaşsa daha iyi olabilir.

- Anlat.

- Neyi ?

- Neler döndüğünü ?

-Hiç bir şeyin döndüğü yok.  1 haftadır o p.ç kurusunu arıyorum. Ama hiçbir yerde yok anlıyor musun ? Seni koruyamiyorum ya işte bu bana çok koyuyor. Her zaman sana bişi olucak diye ödüm kopuyor Kumsal.

- Sen benim hep yanımdasın ya o yeter sevgilim.  Artık düşünme sen bunları

- Ben biraz hava almaya çıkacam.

- Ama....

- Görüşürüz.

Kapıyı sert bir şekilde kapatıp gitmişti.  Şuan ona kırgındım bütün sinirlerini benden çıkardığı için.

Neden hep mutsuzduk ? Bir günde mutku olsak nolur sanki ? Tam Rüzgar p.ç i bitti diyoruz yine çıkıyor ortaya. Artık Derin bile gülmüyordu.  Bana o olayı anlatiktan sonra daha da uzaklaşmıştı benden. Ama sebebi bu değildi.  Sadece beni koruyamadığını sanıyor ve kendini suçluyordu. Ama herzaman yanımdaydı.

Kafamdan bu düşünceleri attıp , ders çalışmaya başladım.  Gerçekten bu sınavı kazanmak istiyordum. Ama bir türlü soruyu cozemiyordum.  Batu ' nun dersleri çok iyiydi. Ondan bana ders çalıştırmasını isteyebilirdim. Telefonumu alarak Batu'ya mesaj attım.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now