42. " Bitti. "

5.3K 213 18
                                    


Yeniden ben geldim :* Musafirlikte canım sıkıldı. Bende yazıyım dedim. Arkadaşlar 41 bölüme resim koydum. Göremeyenler vardır diye buraya da koydum . IYI OKUMALAR. sözümü tuttum. :*

-----

Sabah bir bu yana bir bu yana dönerek uyandım. Uyumak istiyordum ama uyuyamıyacaktım. Çünkü Derin 'le aldığımız kararla okula gidecektik. Herşeyden geri kalmıştık. YGS sınavlarına hazırlanmam gerekiyordu. Bu yüzden de okula gitmemiz gerekiyor.

Yerimden kalkıp pardon , kendimi yataktan atıp banyoya doğru gittim . Doğru duydunuz ! Kendimi yataktan attım. Yüzüme su vurduktan sonra merdivenlere yöneldim.

Merdivenlerden 2 'şer 2 ' şer çocukça indim. Mutfağa yavaş yavaş ilerledim. Derin kahvaltı hazırlıyordu. Yanına gidip , beline yavaşça sarıldı.

" Napıyorsun ? " diyip sıkıca sarıldım. Elimden tutup bana döndün de gülümseyip alnımı öptü.

" Kahvaltı hazırlıyorum. Uyuyordun bende uyandırmak istemedim. Hadi yiyelim okula geç kalıcaz. " diyip gülümsedi.

Sen ne güzel gülüyorsun öyle " Tamam " diyip sandalyeye oturdum.

Bir tek onun omletini ve sucuklu yumurtasını çok seviyordum. Yaptığı herşeyi çok seviyordum. " Eline sağlık " dedim meyve suyumdan yudumlarken.

" Afiyet olsun aşkım. Ama geç kalıyoruz. " dedi sandalyeden kalkarken.

" Iyi de burayı kim topluycak ? " diye ona baktım.

" Hizmetci çağırdım o gelicek. 5 dakikaya hazır ol. Yoksa beklemem. " dedi kapıya doğru ilerlerken. Kafamı sallayıp yukarı çıktım. Üstümde hayla pijamalarim vardı. Odama hızla çıkarak formalarımı giydim. Eteğim her zaman ki kısaydı. Bunun bi tek anlamı vardı. O da boyumun uzadığı.

Üstüme hızla formalarımı giyip , saçlarımı dağınık bir topuz yaptım. Beyaz kısa çoraplarımı giydim. Converslerim de giydikten sonra çantama gerekli kitapları ve eşyaları koydum.

Çantamı da alarak aşağı indim. " Derin ben hazırım. " diye bağırdım küçük çocuklar gibi. Ama ses gelmemişti. " Derin , ben hazırım ! Nerdesin ? " diye son kez bağırdım.

Dışarı da olabileceğini düşünüp , çantamı omzuma takıp dışarı doğru çıktım. Burda da yoktu. Gitmiş miydi? Hemde beni bırakıp ?

" ıııh salak ya niye beklemiyon ki ? " diye kendi kendime soylenerek kapıyı kitlemeye çalıştım. Kapının üstünde not gibi bir şey vardı. Notu elime alıp okumaya başladım.

Güzelim ben sana dedim ! 5 dakikaya burda ol yoksa beklemem dedim dimi ? Ben dediğimi yaparım !

Bin didigimi yipirim.

Of ya şimdi okula kadar yürü yürüye bilirsen. Böyle odun bir sevgiliniz varsa işiniz zor. Ben ona böyle yapsam , bana ceza verir kesin.

Gizilim bin sini didim !

Bir kez daha onun hareketini yapıp okula doğru yürümeye başladım. Ya ne güzel arabayla gidecektim. Ben böyle işin. Neyse ya onun yüzünden ağzımı bozmaya gerek yok. Taşlara vura vura yürüyordum.

" La la la la bir şarkı söyle " diye sessizce şarkı söylüyorum.

" La la la la hep böyle şirinle. "

Birden hırlama sesi duyunca , korka korka arkamı döndüm. O kurt köpeğini görmemle tepar atmaya başladım. Bir yandan da Derin'e bela okuyorum.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now