54. " Final "

5.7K 205 16
                                    


Yukarda yeni yazdığım kitap :* bi bakın bence....

1 hafta sonra :

" Derin ben hazırım. " diye bağırdım. Bavulu bir türlü kapatamıyordum. Bende üstüne çıkıp oturdum. Böyle daha kolay olurdu. Derin odaya girince derin bir kahkaha attı.

" Ne gülüyorsun ya ? " dediğimde daha çok gülmeye başladı.

" Napıyorsun sen ? " diyip ciddi bir hale döndü.

"Gördüğün gibi bavulu kapatmaya çalışıyorum. " dediğimde beni bavulun üstünden indirip , bavuldan bazı eşyaları çıkardı.

" Ya dur.! Napıyorsun sen ? " dediğimde bana dönüp tek kaşını kaldırdı. Hadi ama ya bunu bi tek ben yapamıyorum. Maymuna dönüyorum o kadar.

" Alt tarafı 1 hafta kalicaz sevgilim bu ne böyle ? " dediğinde ona haklısın der gibi baktım.

1 haftalığına bizimkilerle beraber orman evine gidecektik. Orası Derin ve Cem'in eviymiş. Birlikte her yaz gidiyorlarmış. Ama evi Derin almış. Öyle bişi işte boşverin.

"Bizimkiler hazırmış hadi bizde çıkalım. " dediğinde kafamla onu onayladım.

Kapıdan tam çıkıyordum ki başım dönmeye başladı. Kapıya tuttundum ve öylece biraz bekledim. Derin yanıma gelip beni tuttunca ona baktım.

" Iyi misin ? " diye sorduğunda kafamı salladım.

" Iyiyim. Sadece başım döndü. " dediğimde kafasını salladı.

Bu 1 haftadır oluyordu.

" Hadi gidelim karıcım. " diyip elini omzuma attı.

...

Dağ evine geldiğimizde , Cem ve Mira çoktan gelmişlerdi. Ömer ve Aslı ve diğerleri arkamizdan gelmişti. Ev üç katlı bir yerdi ve cok güzeldi. Ön bahçesinde havuz vardı. Allahtan bikinimi getirdim.

" Sana bu şort giyilmeyecek demedim mi ? " diyen Batu'ya baktım. Başak'la yine kavga ediyordu.

" Ya Allahım sen bana sabır ver ya.! Şu yanımdakine de bir akıl ver yarabi. " deyip ellerini yukarı doğru tuttu.

Onlara gülerken Derin kolunu omzuma atmıştı. " Hadi girelim arkadaşlar. " dedi. Bende beline sarılmıştım.

Evliliğimizi erken yapmıştık. Hep küçükken evliliğimi merak ederdim. Yakışıklı olmasını , sevgisini , romantigini , aşkını , odunluğunu hep merak ederdim. Ama hepsini Derin'de buldum. Eve girdiğimizde bir kez daha aşık oldum. Duvarları siyah ton rengindeydi. Merdivenleri hafif parlak griydi. Etrafta Cem ve Derin'in fotoğrafları vardı. Kırmızı koltuklar eve daha da bir şekil vermiş. Muhteşemdi!

" Küçük cadı.! Ben açıktım hadi bana o güzel yemeklerinden yap. " diye koltuğa oturan Derin'e baktım. Oturmadi resmen atladi.! Oturmaya haksızlık olurdu çünkü.

" Kicik cidi.! Bin aciktim hidi bini i gizil yimiklirindin yip" diyip onun hareketini yaptım. " Git kendin hazırla ya.! Biz kızlarla bugün oturcaz , siz yapacaksınız. " diyip koltuğa oturdum. Benle birlikte kızlarda oturmuştu. Kızlara bakıp hayali öpücük attım. Kızlarda bana bakıp gülümsemişti.

Yaşasın kız gücü....

" Erkekler yemek yapmaz bacım.! " diyip koltuğa oturdu.

" Saçmalama Batu niçin erkekler yemek yapmazmış ? " dedi Başak tek kaşını kaldırmıştı.

Galiba bi tek ben yapamıyorum.

" Demek bu kadar beceriksizsiniz.! " diye meydan okuyan gözlerime bakıyordum. Derin bana doğru yürüyordu. Kaçmak istiyordum ama , o kadar da meydan okuyan gözlerimle baktım olmaz yani.!

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now